Close
Faqja 34 prej 35 FillimFillim ... 2432333435 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 348
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611

"XXY" - film argjentinas nga Lucia Puenzo

Kisha menduar se filmi me i keq qe kisha pare kete vit ne kinema ishte filmi izraelit "Meduzat". Isha gabuar, "XXY" qe pashe dje eshte dhe me i keq.

Problemi i "XXY" eshte se nuk eshte film, por telefim.

Lind pyetja: po cila do ishte diferenca midis nje telefilmi dhe nje filmi (metrazh i gjate) ? Te paret, pra telefimat, filmojne jeten, pjesen e dukshme te jetes. Filmat, pjesen e padukshme te saj.
    Por ky qe pashe, dukej jo vetem si telefilm, por si nje telefilm i keq.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611

"Aktoret" - film francez nga Valeria Bruni Tedeschi

Valeria Bruni Sarkozy, pardon , desha te them Valeria Bruni Tedeschi ka bere filmin e dyte te saj "Actrices" (Aktoret) dhe mua nuk me ngjiti shumë. Qenka thene ta mbyll vitin me filma te dobët....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nje pyetje , ose dhe 2 se nuk u be qameti per ty Autor , kuriozitet me shume .. sa here shkon ne kinema ? Sa here dalin filma apo zgjedh ne ato qe shikon ?

Dhe me cfare merresh atje ne France ? Ka te bej me industrine e filmave, kinamatografise apo eshte thjesht nje hobi yt ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2007
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Nje pyetje , ose dhe 2 se nuk u be qameti per ty Autor , kuriozitet me shume .. sa here shkon ne kinema ? Sa here dalin filma apo zgjedh ne ato qe shikon ?

Dhe me cfare merresh atje ne France ? Ka te bej me industrine e filmave, kinamatografise apo eshte thjesht nje hobi yt ?
    a mund te bej nje sygjerim, zonjushe, meqe shikoj qe je pakez kurioze?

me kane thene se keta francezet, ne ndryshim nga shqiptaret e vendeve te tjera, jane te "marre", ne fusha te ndryshme virtuale, ca fluturojne, ca pergjojne, dhe ca te tjere te pakten shikojne.

ishallah, e lexon perpara se ti bihen me fshese.

flm

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Camiko Lexo Postimin
    a mund te bej nje sygjerim, zonjushe, meqe shikoj qe je pakez kurioze?

me kane thene se keta francezet, ne ndryshim nga shqiptaret e vendeve te tjera, jane te "marre", ne fusha te ndryshme virtuale, ca fluturojne, ca pergjojne, dhe ca te tjere te pakten shikojne.

ishallah, e lexon perpara se ti bihen me fshese.

flm
    Me c'po lexoj ketu nuk qenkam vetem une kurioze , paska dhe me shume se une . Mire mire , po nuk e kuptova sugjerimin tend se ?Si tja bejme tani ?

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Citim Postuar më parë nga autori Lexo Postimin
    Valeria Bruni Sarkozy, pardon , desha te them Valeria Bruni Tedeschi ka bere filmin e dyte te saj "Actrices" (Aktoret) dhe mua nuk me ngjiti shumë. Qenka thene ta mbyll vitin me filma te dobët....
    Kot per saktesim autor, se ndoshta e di e po beje shaka; nuk eshte Valeria Bruni "shoqja" e re e presidentit te Frances, por eshte Carla Bruni. Tjeter person dmth.

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Keto dy ditet e fundit jam trullosur para tv. Nuk me gjendet asnjehere ne fakt, hall ne pune e hall tani pushim...si perfundim fale kabllit te tv dhe On Demand ne 24 oret e fundit kam pare :

Basic Instinct 2

The Holiday

Dhe perseri brenda 24 oreve te fundit, por kete rradhe fale sugjerimeve tek tema Kinemaja e Forumit, pashe gati gjithe filmat qe kane dale kete vit ne kinema dhe nuk i kisha pare. Midis tyre:

Alvin and the Chipmunks - me pelqeu por ne te njejten kohe po ta kisha pare ne kinema dhe te kisha kaluar nje mbasdite duke pare Chipmunks do me kish ikur mbremja kot, ndersa sot e pashe ne mengjes, film i pershtatshem duke ngrene qumesht : )

The Bucket List - thjesht po them se e sugjeroj si film. Nga fillimi deri ne fund...

Atonement - jo dhe keq, po pak si i stergjatur...

Dy te tjeret s'po ju kujtoj dot titujt tani po dhe nuk ishin kushedi! Jam duke kerkuar 'The kite runner' e ndoshta e shikoj tani ne darke por besoj se me kaq e mbylla per kete vit... : )

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Jo mi si ta mbyllesh me kaq kete vit ti , po P.S I love you ? Nuk do e shohesh ? lol

Une do shkoj ta shoh neser ,plus me pelqen ky kingu me poshte .

Pershtypjet jua them neser . lool
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    lol ai vertet duket si 'sheqerke e mire per syckat' por...reklamat qe kam pare me kane lene pershtypjen sikur e gjithe ngjarja e filmit eshte vete reklama.

Tani po shikoj 'Blonde Ambition' - duke pasur parasysh aktoren kryesore duhet te kisha lene kete pa pare e te shikoja ate me lart, por deri tani si komedi nuk eshte keq ; )

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611

Meqe kete vit kam pare gjithesej 108 filma te rinj, i bie qe te kem pare rreth 9 filma te rinj ne muaj, qe do te thote, 2 filma te rinj ne javë (meqe muaji ka afersisht 4 jave e gjysem) : 4.5 javë (dmth 1 muaj) x 2 filma ne jave = 9 filma ne muaj.
    Duhert te kem pare edhe nja 30 filma "te vjeter" (ne kinema) sepse eshte qef me zbulu nje film te vjeter (qe do me e pà) ne sallen e erret te kinemase.

Nuk jane kushedi ç'farë dy filma te rinj je jave.... Ka plot qe shkojne dy here ne jave ne stadium ( te cilit nuk ja njoh deren ! ).

Sa here dalin filma apo zgjedh ne ato qe shikon ?
    Ne France, dalin mesatarisht 10 deri ne 12 filma te rinj ne jave (ku kuptohet, gati 2/3 jane prodhime amerikane). Keshtu qe eshte e pamundur me i pà te gjithe (dhe nuk do te doja ti shihja te gjithe !) Perzgjedh ata qe me interesojne, ti besoj e ke vene re, ka nga te gjitha llojet, vendet, stilet... lol

Thjesht hobi.

PINK-o, Gezuar 2008-en !!!

Faqja 34 prej 35 FillimFillim ... 2432333435 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ditari im pa flete
    Nga ash në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 19-03-2010, 10:27
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. (Shkëputur nga ditari im) "Na ishte njëherë... Otranto '97"
    Nga Auloni në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Një Adoleshenti
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •