Close
Faqja 27 prej 36 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 353
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    qyre ti munafik mendo mir se qa po shkrun , o ti shija , o ju qe faleni me raki ne dor, o ju qe i boni shok ALLAHUT, o familja e shirkit, mendo mirse qapo shkrun se shijat e tu nuk kan luftu per kosov jo, vehabista e etj etj mundesh mi thon tjeter kuj, kur torelant me ty nuk bona ty te kom armik se ju jeni asmiqt e ALLAHUT, edhe i kombit e gjithave, ireni popullin tyju mar pare neper teqe kundra asaj krejt maxhupt me ju jan neper teqe , ty indal dritat ty bo zina, ALLAHU na rujt, po mendon se jem ne gjum, ju pit rot, hajde tash te bojm dhiker, ALLAHUN ne havale e paqit.
    Maghupt kerkoj me DNA ne gjakun tend o i prisht ,mexhypt ti po i mbron çka jan ata pakistanezat e talibancat e tu.

Mallkimi i Allahut rafte mbi ata qe po genjejne dhe po bejn propaganda te fliqta
    Mallkimi i Allahut rafte mbi ate popullin e keq qe po i bejka te keqijat .

Une ju tregova edhe me Kuran juve munafikave qe po thuani e pasoni Kuranin se kur dhe si mundeni me akuzuar dikend per imoralitet (zina) por ju se percillni Kuranin i percillni magjupt taliban rrugaqat e rruges ;

Mbasi bahen imorralitete tek besimtaret magjupe lindin kopila vahabista ,talibanista , jezidista ju e keni prejardhjen e kopilave.

Vahabistat talibanistat can ( will) push all people's car's.

PA SELAM PER DREQEN

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga Admir Masurica Lexo Postimin
    per te menduar ka nevoj neurona qe gjinden ne trurë te njeriut,,poq zoteri prushi eka nje kokkërt te groshes ne vend te trurit.

haver ti po te dukna qe kam kokerr kroshe ne vende te trurit

ti haver ke kokerr pasuli ne tru

heheheh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga Admir Masurica Lexo Postimin
    o prush mos shkruj me germet te medhaja sepse nuk i je tu piskat dhe kerkush nuk te ndine.

o haver kam shkru pa hiri se kam pa qe jam kan tu shkru me gerrma te madhaja

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga only truth Lexo Postimin
    Maghupt kerkoj me DNA ne gjakun tend o i prisht ,mexhypt ti po i mbron çka jan ata pakistanezat e talibancat e tu.

Mallkimi i Allahut rafte mbi ata qe po genjejne dhe po bejn propaganda te fliqta
    Mallkimi i Allahut rafte mbi ate popullin e keq qe po i bejka te keqijat .

Une ju tregova edhe me Kuran juve munafikave qe po thuani e pasoni Kuranin se kur dhe si mundeni me akuzuar dikend per imoralitet (zina) por ju se percillni Kuranin i percillni magjupt taliban rrugaqat e rruges ;

Mbasi bahen imorralitete tek besimtaret magjupe lindin kopila vahabista ,talibanista , jezidista ju e keni prejardhjen e kopilave.

Vahabistat talibanistat can ( will) push all people's car's.

PA SELAM PER DREQEN
    me bekteshit zakonisht jan mehypt maxhup,,me kon musliman ishit kon te komuniteti musliman , por jeni shija , dhe ekeni komunitetin bekteshi,sheh sylejmani , sheh enveri te pejes , sheh tahiri i pejes tash ne gjaqkov , djemt e enver shehut qe ka vdek ne ndeshje , jan sheha pa koker shkolle as filloren se kan te kryme jan sheha, shpijat kah pes kat ikan ty i shkruty ju bo maxhi,, kush bon maxhi njerzve ty i rrejt ,, kush bon maxhi ,, ALLAHU i shkatroft , krejt keta qe ti permenda jan komunitet rom edhe krejt mehybt ikan rrom edhe disa shiptar te koroptum. mos ta lojm anash,, gazmen male,, i shqipris, ALLAHU e shkatroft, pastaj vjeti me radh se ti imbron keta, ke fakte ne kuranin e shijave per ket, tash hulummto ne at kuranin e shijave qe e keni ju extra se keta e kan me te drejt, se ti edhe ma heret i ki mbrojt, nese dikush postomet e tuja ti lexon, marri per shiptart per ket komb te paster , me u perzi me maxhup.

i/e regjistruar Maska e Centaurus
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    obligim asht per at qe e din ,,,, mjekra,,,
    Ndersa ai qe nuk e din, e beson kete dhe kujton qe eshte e vertet.

ti je larg muslimanizmit, quni , mos del prej teme nese din diqka, pse nuk asht obligim mjekra nese je sunni,?.
    Me ia fillue edhe nihere diskutimit prej fillimit per ty a ?

Jo m’vjen keq, qiko, se kso lloj deshirash ia plotsoj vetem njerzve, e ty jo, ty s’ta maroj qefin hiq, as hazer mos u ban se jo.

Tjeter here qohu pak ma heret.

Citim Postuar më parë nga fatos hasolli Lexo Postimin
    Keto foti i keni qit ju:i keni ne citimin 135
    Evangelian me poshte ???
    ...
    Fotografitë e Bashkëngjitura

E keni then kinse me ju perngja atyre
    ,e une thash se ata mund evetualisht me i perngja synetit te Pejgamberit .por ska rendesi a i perngjajn a jo,per ne jo.
    e une skam shkrua per at kurgju.
    une kam then nuk ben me e krahasua Pejgamperin ,mund ta shiqon , e ti po i perserit fjalet e mia po thua nuk ben me e krahasu. une faj nuk te kom qe i ke qite
    E skam be une at krahasim se une si kam qit ato foto ,une skisha guxua me i qit ato foto ,ti e din me mire per vehten tende, e me ke then se une kam krahasu
    E keni gabuar shum vende se une kinse po perngjaj.....
    une faj nuk te kom qe i ke qite ………….bla bla bla.
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin

Centaur, a e din çka do me thanë kjo ma nalt ?

Kjo do me thanë: "Nuk po di çka me thanë ... se m'zune me pelë pur dore"

apo ?
    Po valla Zëu_s, q’ashtu á qysh po thue ti, po çka me i ba, se me pas kane ky nji njeri qi mer vesh, nuk i kish shkrue kto far …

qysh ke ajo fjala e atij “superinteligjent” tjeter ?

ah lere se m’ra n’mend

kopalla.
    [[[[[[Proudly to be a son of the Eagle]]]]]]

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga Centaurus Lexo Postimin
    Ndersa ai qe nuk e din, e beson kete dhe kujton qe eshte e vertet.

Me ia fillue edhe nihere diskutimit prej fillimit per ty a ?

Jo m’vjen keq, qiko, se kso lloj deshirash ia plotsoj vetem njerzve, e ty jo, ty s’ta maroj qefin hiq, as hazer mos u ban se jo.

Tjeter here qohu pak ma heret.

Po valla Zëu_s, q’ashtu á qysh po thue ti, po çka me i ba, se me pas kane ky nji njeri qi mer vesh, nuk i kish shkrue kto far …

qysh ke ajo fjala e atij “superinteligjent” tjeter ?

ah lere se m’ra n’mend

kopalla.
    as ti nuk po dishe, me dit kishe mendu se e vertet asht,, argument ake per ket? ce mjekra nuk asht obligim.

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    a e din qka , le ket muhabet krejt , ti mere qe nuk asht obligim une e mar per obligim , per mu mjaftojn disa hadithe sahih, ty nuk te mjaftojn , mos e lsho mjekren, je ilir te vemdpsish, por pome vjen keq qe per me vendos diqka duhet deshmi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Postime
    700
    me bekteshit zakonisht jan mehypt maxhup,,me kon musliman ishit kon te komuniteti musliman , por jeni shija , dhe ekeni komunitetin bekteshi,sheh sylejmani , sheh enveri te pejes , sheh tahiri i pejes tash ne gjaqkov , djemt e enver shehut qe ka vdek ne ndeshje , jan sheha pa koker shkolle as filloren se kan te kryme jan sheha, shpijat kah pes kat ikan ty i shkruty ju bo maxhi,, kush bon maxhi njerzve ty i rrejt ,, kush bon maxhi ,, ALLAHU i shkatroft , krejt keta qe ti permenda jan komunitet rom edhe krejt mehybt ikan rrom edhe disa shiptar te koroptum. mos ta lojm anash,, gazmen male,, i shqipris, ALLAHU e shkatroft, pastaj vjeti me radh se ti imbron keta, ke fakte ne kuranin e shijave per ket, tash hulummto ne at kuranin e shijave qe e keni ju extra se keta e kan me te drejt, se ti edhe ma heret i ki mbrojt, nese dikush postomet e tuja ti lexon, marri per shiptart per ket komb te paster , me u perzi me maxhup.
    Me ty eshte shume veshtire te diskutohet kur nuk din me diskutuar ti merresh me pallavra edhe ja nis edhe me fy me magjup e gjithçka tjeter;

Ka postime sa te duash se kush jane shiat e kush baktashit ,hanefite ,vehabistat etj.etj. Ti veç don me i perzier gjerat edhe ma shume.

Krejt postimi yt eshte pollavre e thjeshte , kto gjera çka po i thua ti nuk me nevojiten fakte te marr dikund tjeter faktet i marr nga dijetaret e tu edhe nga realiteti qe existon.

Vetem ne ditet e fundit shume vellezer tu vehabista e kane permend (kane postuar ketu ne forum) se ne fene islame nuk ka racizem.Normalisht e thojn kete vetem per me e trash vllaznillakun e tyre me xhang xhavijat e sudanit pakistanit , vaziristanit ,kafiristanit etj,etj.Vllazerit qe i kane afer dojn me ja nxjerr syte e kendej e permendin vllaznillakun proletar te internacionales vehabiste
    Fakt tjeter une jam prishtinali kur skam qene ne pej nuk i njoh njerezit se çka bejn ne pej ,mund te flas per prishtine.
    99% e prishtinalive as qe e dijn se çka eshte me qen dervish as nuk ka tek ne ne llap e gollak.Po te pyes ty krejt magjupt e ksaj ane te kush jane ba dhe behen xhemat.E sa magjupin e kom njoft qe eshte ba haxhi e tash si me i quajt haxhinjet shqiptare
    Ata fjal tua me siper jane fjale femijesh dhe kurr nuk te bejsh aso krahasime ,ti flet me perplot opurtunizem .
    Tek e fundit nuk kam lexuar askund ne fene islame as ne fete e tjera se prijsat fetare duhet me jau mohuar te drejten e besimit magjupve romeve.Muhamedi a;s si kishte me vepruar.

Edhe per hajmalia ta kam dhen pergjegjen por si duket ti behesh kinse po harron e ketu sjell vetem postime te fliqta vetem me e ndotur ma shume nje komunitet.
    Ja kan shkruajt hoxhallart hajmalia ja kush tjeter.Ma se paku nga te gjitha grupet shrujn dervishet hajmalia .
    Edhe shtepiat me ka pes kate i kane bere hoxhallart ma pare se dervishet ,bile vehabistat e ty bajn biznes me miliarda e korruptohen deri ne fyt nuk ke çka me thene ktu hiç.
    Nuk te morra vesh çka do te thuash Kurani i shiave ka tek hadithet e buhariut qe po thuhet se Kurani nuk qenka komplet se disa sure ja kane ngrene dhite apo devet.
    Edhe extremistat shia edhe vehabistat jeni nje nuk keni dallim shume. Po te tjeret po ju vijn hakesh juve extremistave te te dyja paleve "shia" dhe "sunni" ,vetem po presin se cili po rrxohet per me i hip permbi sikur ajo prralla e nastradinit , Ishalla zgjoheni nga gjumi .
    Ka musliman qe munden tju pergjigjen te dy paleve ose te gjitha paleve te kesaj bote mos harro kete.

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga only truth Lexo Postimin
    Me ty eshte shume veshtire te diskutohet kur nuk din me diskutuar ti merresh me pallavra edhe ja nis edhe me fy me magjup e gjithçka tjeter;

Ka postime sa te duash se kush jane shiat e kush baktashit ,hanefite ,vehabistat etj.etj. Ti veç don me i perzier gjerat edhe ma shume.

Krejt postimi yt eshte pollavre e thjeshte , kto gjera çka po i thua ti nuk me nevojiten fakte te marr dikund tjeter faktet i marr nga dijetaret e tu edhe nga realiteti qe existon.

Vetem ne ditet e fundit shume vellezer tu vehabista e kane permend (kane postuar ketu ne forum) se ne fene islame nuk ka racizem.Normalisht e thojn kete vetem per me e trash vllaznillakun e tyre me xhang xhavijat e sudanit pakistanit , vaziristanit ,kafiristanit etj,etj.Vllazerit qe i kane afer dojn me ja nxjerr syte e kendej e permendin vllaznillakun proletar te internacionales vehabiste
    Fakt tjeter une jam prishtinali kur skam qene ne pej nuk i njoh njerezit se çka bejn ne pej ,mund te flas per prishtine.
    99% e prishtinalive as qe e dijn se çka eshte me qen dervish as nuk ka tek ne ne llap e gollak.Po te pyes ty krejt magjupt e ksaj ane te kush jane ba dhe behen xhemat.E sa magjupin e kom njoft qe eshte ba haxhi e tash si me i quajt haxhinjet shqiptare
    Ata fjal tua me siper jane fjale femijesh dhe kurr nuk te bejsh aso krahasime ,ti flet me perplot opurtunizem .
    Tek e fundit nuk kam lexuar askund ne fene islame as ne fete e tjera se prijsat fetare duhet me jau mohuar te drejten e besimit magjupve romeve.Muhamedi a;s si kishte me vepruar.

Edhe per hajmalia ta kam dhen pergjegjen por si duket ti behesh kinse po harron e ketu sjell vetem postime te fliqta vetem me e ndotur ma shume nje komunitet.
    Ja kan shkruajt hoxhallart hajmalia ja kush tjeter.Ma se paku nga te gjitha grupet shrujn dervishet hajmalia .
    Edhe shtepiat me ka pes kate i kane bere hoxhallart ma pare se dervishet ,bile vehabistat e ty bajn biznes me miliarda e korruptohen deri ne fyt nuk ke çka me thene ktu hiç.
    Nuk te morra vesh çka do te thuash Kurani i shiave ka tek hadithet e buhariut qe po thuhet se Kurani nuk qenka komplet se disa sure ja kane ngrene dhite apo devet.
    Edhe extremistat shia edhe vehabistat jeni nje nuk keni dallim shume. Po te tjeret po ju vijn hakesh juve extremistave te te dyja paleve "shia" dhe "sunni" ,vetem po presin se cili po rrxohet per me i hip permbi sikur ajo prralla e nastradinit , Ishalla zgjoheni nga gjumi .
    Ka musliman qe munden tju pergjigjen te dy paleve ose te gjitha paleve te kesaj bote mos harro kete.
    -*une nuk jam vehabist, a bekteshit jan shija, ket te gjith e din ,nese nuk e din e mesojm duhet meju tregu se bekteshit (sufistat) jan nendeg e shijave, ju nuk keni lidhje me muslimanizem, ju jenu fe ne veti. nese nuk e din se qaka ne peje , dil e lype te drejten e e sheh , nona e shirkut ne kosov asht te shijan (sufistat) ne gjakov se ata shumicajan e mehybve te tyre ne gjakov dhe ne peje jan nacionalitet rom, ti ke te drejt qe nuk ka dallim ne fe ,por podu me tregu qew at fe , qe asht e lejume alkoholi e mos respektimi i namazit e sharja e sahabve etj etj. permendja e ALLAHUT me raki ne goj,.............-------............... tash apo e lshon mjekren a jo?! se tema asht qeshtu. haa ha aha hha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Postime
    700
    -*une nuk jam vehabist, a bekteshit jan shija, ket te gjith e din ,nese nuk e din e mesojm duhet meju tregu se bekteshit (sufistat) jan nendeg e shijave, ju nuk keni lidhje me muslimanizem, ju jenu fe ne veti. nese nuk e din se qaka ne peje , dil e lype te drejten e e sheh , nona e shirkut ne kosov asht te shijan (sufistat) ne gjakov se ata shumicajan e mehybve te tyre ne gjakov dhe ne peje jan nacionalitet rom, ti ke te drejt qe nuk ka dallim ne fe ,por podu me tregu qew at fe , qe asht e lejume alkoholi e mos respektimi i namazit e sharja e sahabve etj etj. permendja e ALLAHUT me raki ne goj,.............-------............... tash apo e lshon mjekren a jo?! se tema asht qeshtu. haa ha aha hha
    Ti trulq mos me cito me .
    Ti me ato rrena tuaja shko shitja naj trullani tjeterkund.

Islami me i marr me perqindje ashtu si po thua ti del se ma se shumti magjup paska musliman.
    Magjupt e kan prejardhjen prej indie e pakistani .Atje eshte shumica e muslimanve .
    Ju nuk jeni ne dijeni se çka po propagandoni nuk jeni ma i mire se disa extremista te feve tjera qe vijn dhe i quajn muslimanet shqiptar magjup e turq e ku ta diçka tjeter.
    Tash pâpritmas je bere race ariane a .Edhe une te postova se sa magjupi eshte ne grupet e juaja o tullan.
    Edhe ne protestat e shkupit kunder Amerikes ishin dal bashke me vehabistat disa magjup aty.
    Me njerez sikur ti eshte veshtire te bisedohet ti ishe jo magjup po gabel.
    Ti po behesh sikur magjupet e kqija a vetem po don me u sha ndermjet vetit a çka
    Fatkeqsia e islamit jeni ju vehabista qe vetem kunder muslimanve luftoni .

Shiko kush jane magjupt e vertet simbas Kuranit .
    Surja Tewbe ajeti 97 .
    Arabet beduine jane te pajisur me mohim e hipokrizi me te forte dhe jane me te pershtatshem per te mos i njohur dispozitat qe ia zbriti te derguarit te tij Allahu.Allahu i di çeshtjet ,Ai eshte shume i urte.
    Ka edhe ajete tjera qe nuk i lavderon hiç arabet edhe nuk jan hiç me i lavderuar.

Le te me falin anetaret e tjere se kemi dal krejt nga tema por nuk dua dhe kurr nuk do ti duroj gabelat me e fliq nje pjese te popullit tone.

Faqja 27 prej 36 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pergjigje ndaj atyre qe jane kundra Medh'hebeve.
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 04-10-2009, 05:34
  2. Ligjeratat e cilit dijetar shqiptar i ndegjoni me shum
    Nga AnaH_M në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 418
    Postimi i Fundit: 30-09-2009, 15:54
  3. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  4. Vendimi i fesë mbi mjekrrën
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 25-01-2009, 09:12
  5. Të jesh prind-është obligim, peshë dhe kënaqësi
    Nga Poeti në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 15-03-2007, 09:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •