Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 103
    Cila mendoni qe eshte arsyeja qe vajzat jan shum er me romantike se meshkujt?
    Pse ... se vajzat i kushtojne me shum rendesi detajeve, jan me te perkushtuara, thjesht eshte vet natyra e tyre ... ka dhe djem romatik qe ndonjeher i lene vajzat ne balte, po jane te llojit ne zhdukje e siper

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Nuk kam pare asnjeren nga keto tek nje mashkull jo e jo ti zbatoje por edhe thjesht ti permende por edhe ne krah te te dashurave flasin per gola sa romantike ....
    hahaha e di, e perjetoj me raste kete gje sa here qe luan juventus, pasi i dashuri im eshte i obsesionuar mbas asaj skuadre ( e ka patur idhull qe kur ka qene i vogel) ... po gjeja me besdisese eshte kur reagon me ze, ne ndonje padrejtesi te bere gjat ndjeshjes.... eshte thjesht super acaruese, shyqyr zotit zgjat me pak se 2ore ndeshja, jo per gje, por eshte shume emocionuese dhe epshndjellese te parit te ndeshjes kur sje as tifoze. hihi

Nejse prap eshte dicka e cila mund te durohet per 1 here ne jave... keshtu qe thjesht i respektoj dhe i realizoj ate deshire... smundesh ti kufizosh njerezit per gjithcka qe ty te besdis, e keshtu ta mbyllesh ne kafaz ate tjetrin... thjesht kur ka dashuri, ka edhe tolerance...
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    Une them qe djemt jan shum me romantik sesa femrat, sepse besoj ne vete, romanticizmi lind nga deshira per te bere gjera qe mbahen mend, per te exploruar horizonte, per te bere njerez per vete, edhe gjera qe ne cunat gjithnje jemi me te preokupuar per te arrit kto qellime.

Femra thjesht pret qe romanticizmi ti pik nga qielli, ne djemt edhe ne qiell vemi per te gjet romantizem.
    Po kur arrini ta beni per vete nje femer, cfare beni me pas??? Ju iken fantazia dhe romanticiteti???
    Po kur i eksploroni ato horizontet e reja ca beni??? Thjesht me pas ndryshoni?

Femra eshte romatike, sepse femra mundohet ne cdo moment te jete sa me e realizuar, sa me e kompletuar, sa me e embel, ne menyre qe ate qe do ta ket gjithnje te vetin...
    Mundohet te plotesoje cdo boshllek, cdo detaj dhe cdo gje te shemtuar, qe ate qe do ta beje gjithmon te ndjehet i plotesuar dhe i realizuar, qe te kete ato cfare kerkon prane vetes, e jo ti gjeje ne vend tjeter...
    Mundohet qe te zbukuroje gjithcka me finesen dhe ndjenjen e saj, qe gjerat te jene gjithmon te bukura e roze ne ate lidhje...
    Mundohet te beje vepra, edhe kundra qejfit te saj, qe te mbetet ne zemren, dhe ne mendjen e atij qe do, qe te jete unike.

Femrat mundohen te jene gjithmon romantike, perfekte dhe epshndjellese per partnerin, ndersa djemte romanticitetin e kane te shterueshem (jo te perhershem) pasi jane me te ftohte (te ngurte) ne karakter, jane me kompakt...
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk jam e sigurte qe ne femrat jemi me shume romantike apo jo e besoj se varet ca edhe nga karakteri i njeriut (mashkull apo femer qofte).
    Shpesh here ne femrat bejme shume gjera qe duken romantike, por ne fakt jane gjera qe na pelqejne vetem neve e jo meshkujve, kurse meshkujt jane me te vendosur ne gjera te tilla, sepse mundohen kur mundohen ama (sepse nuk mundohen shpesh) te na habisin...
    Shkurt ndoshta jemi me romantike, por jemi per veten tone ama...

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Te dy palet jan romantike.
    Si femrat ashtu dhe meshkujt jane romantik.
    Jane romantik sipas menyren e tyre.
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Femrat me romantike? Bohh, une femer jam dhe s'njihem per ndonje romantike
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Femrat me romantike? Bohh, une femer jam dhe s'njihem per ndonje romantike
    Ate thashe edhe un me lart, se meshkujt jan me romantike, po ec mbushu mendjen ktyre. lol

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    sepse shumica e seksit mashkullor e ka per te kaluar rrallen !
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga theodora* Lexo Postimin
    Cila mendoni qe eshte arsyeja qe vajzat jan shum er me romantike se meshkujt?
    Une per vete sjam i mendimin qe vajzat jan me romatike nqs jeni na tregoni me fakte dhe jo me fjal ....
    Futja kot

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga _FlorI_ Lexo Postimin
    sepse shumica e seksit mashkullor e ka per te kaluar rrallen !
    Varet nga femra me te cilen kane te bejne...nese eshte nje inteligjente dhe e bukur apapapapa t'i shihje si te qepen... Mgjth, ta siguroj qe ka dhe femra boll qe e kane sa per te kaluar radhen
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. Atropina
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  3. Një delegacion parlamentar i Kosovës po qëndron në Turqi
    Nga Drini_i_Zi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 10-01-2009, 09:01
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-11-2006, 21:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •