Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 103
    i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879

Pse romantizmi është më i theksuar te seksi femër?!

Pershendetje te nderuara forumiste dhe te nderuar forumista.
    Me anen e kesaj teme dua te bej nje pyetje per te gjith ju qe do e lexoni.

Cila mendoni qe eshte arsyeja qe vajzat jan shum er me romantike se meshkujt?

(pergjigjen time do e merni pak me vone)

ju pershendes e po mirpres pergjigjet tuaja
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    nuk esht e vertet edhe meshkujt jan romantik !!!!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga theodora* Lexo Postimin
    Pershendetje te nderuara forumiste dhe te nderuar forumista.
    Me anen e kesaj teme dua te bej nje pyetje per te gjith ju qe do e lexoni.

Cila mendoni qe eshte arsyeja qe vajzat jan shum er me romantike se meshkujt?

(pergjigjen time do e merni pak me vone)

ju pershendes e po mirpres pergjigjet tuaja

Sepse femra ne natyren e saj eshte shum e brishte , e dashur , e perkushtuar kjo e ben ato dhe romantike
    Po te shofesh dy femij nje bebe femer e nje mashkull cdo kush do te arrinte te kuptoj ate qe dua te them , vajzat luajn me kukulla me lule , jan te lindura per te qen me romantike , djemt me makina me gura me te gjuajtura , ku do e gjejn ata romanticitetin , ndoshta mund ta fitojn me kohe por eshte dicka qe se pervetsojn te gjith .

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Femrat kane me teper fantazi, lidhen me teper me nje personazh, ose nje film... dhe kjo i ben te ndjeshme... femrat nga krahu tjeter kane karakter mjaft te dobet, te brishte, ndjejne shume me shpejte... pasi perfshihen me zemer, e jo me mendje, apo sy...
    emocioni, ndjenja, deshira, fantazia, estetika dhe eleganca jane nje miks shume i bukur i kuq, dhe ne saj te gjithe ketyre femra ka edhe romanticitet, e shpreh ndjenjen e vet me vepra...

por edhe meshkujt jane shume romantik...
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nice ! Pak me pare po flisja me nje mikun tim rastesisht per kete teme.(ende nuk ishte hapur) dhe mesa kuptova per meshkujt me te rendesishme jane makinat ,futbolli,skedinat,bilardua,kafenete sesa perkushtimi ndaj nje femre per ti dhene dashuri.Mund te jene romantike,sepse ne shpirtrat e tyre e dine vete ata ne nuk mund te nderhyme por shume thelle ama ai romantizem e per ta gjetur kerkon shume mund.Jo te gjithe e kane kete cilesi.Per mendimin tim nje mashkull qe e ruan ne zemer ate butesi dhe e mbron me fanatizem eshte per ty vleresuar,por jo cdo femer ka guximin te dali "kunder eres" dhe te caje perpara drejt tij.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Gabim.

Mashkulli eshte me romantik, sepse mashkulli e krijon situaten romantike per te mrekulluar nje femer.
    Mashkulli duhet te jete i zoti ne kte gje.
    Femra vetem hap syte edhe shijon momentin magjik.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    Gabim.

Mashkulli eshte me romantik, sepse mashkulli e krijon situaten romantike per te mrekulluar nje femer.
    Mashkulli duhet te jete i zoti ne kte gje.
    Femra vetem hap syte edhe shijon momentin magjik.
    Teorikisht jam dakort me ty,por praktikisht jo sepse nuk ben vaki qe nje mashkull ne ditet e sotme te krijoje nje moment romatik dhe nje femer thjesht ta shijoje.Pastaj kuptimi i "romatizmit" eshte me i thelle jo vetem nje surprize me sy mbylluar.Romantike eshte nje puthje ne mengjes,nje buqete me lule ne ane te jastekut,nje telefonat ne mes te dites,ashtu kot si pa lidhje dhe thjesht per ti degjuar zerin e per ti thene te dua .... e shume e shume te tjera.
    Nuk kam pare asnjeren nga keto tek nje mashkull jo e jo ti zbatoje por edhe thjesht ti permende por edhe ne krah te te dashurave flasin per gola sa romantike ....
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Sepse femra ne natyren e saj eshte shum e brishte , e dashur , e perkushtuar kjo e ben ato dhe romantike
    Po te shofesh dy femij nje bebe femer e nje mashkull cdo kush do te arrinte te kuptoj ate qe dua te them , vajzat luajn me kukulla me lule , jan te lindura per te qen me romantike , djemt me makina me gura me te gjuajtura , ku do e gjejn ata romanticitetin , ndoshta mund ta fitojn me kohe por eshte dicka qe se pervetsojn te gjith .
    Pse re Walchire, nga kukullat lind romanticizmi eh? Nqs osht kshu puna ateher une te keshilloj te blesh ca kukulla se nuk je fare romantike

Une them qe djemt jan shum me romantik sesa femrat, sepse besoj ne vete, romanticizmi lind nga deshira per te bere gjera qe mbahen mend, per te exploruar horizonte, per te bere njerez per vete, edhe gjera qe ne cunat gjithnje jemi me te preokupuar per te arrit kto qellime.

Femra thjesht pret qe romanticizmi ti pik nga qielli, ne djemt edhe ne qiell vemi per te gjet romantizem.

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Teorikisht jam dakort me ty,por praktikisht jo sepse nuk ben vaki qe nje mashkull ne ditet e sotme te krijoje nje moment romatik dhe nje femer thjesht ta shijoje.Pastaj kuptimi i "romatizmit" eshte me i thelle jo vetem nje surprize me sy mbylluar.Romantike eshte nje puthje ne mengjes,nje buqete me lule ne ane te jastekut,nje telefonat ne mes te dites,ashtu kot si pa lidhje dhe thjesht per ti degjuar zerin e per ti thene te dua .... e shume e shume te tjera.
    Nuk kam pare asnjeren nga keto tek nje mashkull jo e jo ti zbatoje por edhe thjesht ti permende por edhe ne krah te te dashurave flasin per gola sa romantike ....
    E kam shkruar tek postimi im, qe mashkulli duhet te dije te beje gjera romantike.

Spo flas per ata qe e kan mendjen te futbolli, kjo eshte thjeshe mani bastexhije..

Nejse romantik eshte ai qe sta pret mendja, jo ai qe e ka mendjen me shume te makina se tek e dashura.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Nejse romantik eshte ai qe sta pret mendja, jo ai qe e ka mendjen me shume te makina se tek e dashura.
    Me kete jam dakort pekte :P

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. Atropina
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  3. Një delegacion parlamentar i Kosovës po qëndron në Turqi
    Nga Drini_i_Zi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 10-01-2009, 09:01
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-11-2006, 21:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •