Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga JestersWorld Lexo Postimin
    loool fatkeqesisht me duhet te them se une bej dush 2-3 here ne Muaj :d dmth i marr frymen ambjentit

Ajo qe me shqeteson mua eshte se ketyre arabo-pisanjosave duhet tja sqaronte Pejgamer se si duhet te lahen e pse duhet te lahen
    Ky do ishte Permisimi me i duhur...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Sa naiv qe jeni ...po ku po e shihni/ndegjoni? ...aiii mos u boni mjete qesharake

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Kurse luanesha ulėrin "Ekber"
    O dreq sa kam qesh
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

O SA MIR ME QEN SHQIPTAR! Maska e Besnik.S
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Jam dakort me ty kur flet me zjarr dhe indinjim per percarje! Nuk jam dakort me qendrimin hipokrit te disa vllezerve te tu, qe bejne te njejten gje si ca ateista ketu, kur vjen puna, futin te njejten per percarje ne ato postime qe lidhen me orthodhoksine. Une nuk kam pare deri me sot ndonje orthodhoks te vije te talle b... me ju ashtu sic bejne disa nga vllezerit e tu. Mos ma mer per keq, rastisi te te drejtohem ty.
    Dhe kur thua qe Islami eshte feja me paqdashese ne bote, aludon qe fete e tjera te krishtera orthodhokse e katolike, nuk na qenkan paqedashese ose me pak se feja islame.
    Percarjen ne kete forum, nuk po e bejne te krishteret, por vete vllezerit tuaj musliman me tradita familjare por ateiste ne ato personale.
    pershendetje.

e para, tema eshte hapur ne komunitetin musliman, dhe nuk di se si ti po pret qe ne te flasim per te mirat apo dobite e te qenurit ortodoks apo katolik...
    e dyta, kur thash se feja islame eshte paqedashese, une flisja per fene time, nuk thash asgje per fete tjera, eshte shume normale se cdo fe tenton krijimin e paqes, por, une si mysliman, eshte shume normale qe te kundershtoj disa injoranta qe po postojne ketu, te cilet na krahasojne me rajone te ndryshme myslimane, ku lufterat nuk kane te ndalur, dhe rrjedhimisht kundershtojne faktin per paqen qe Islami predikon...
    e treta, percarjen nuk po e sjellin myslimanet ne kete pjese te forumit, ketu (komuniteti mysliman), takohen myslimanet te cilet diskutojne per gjera te ndryshme te dobishme, ndersa ju jeni ata te cilet provokoni...
    e katerta dhe e fundit, mos nxirni paragjykime te kota per fene islame pa lexuar dhe studjuar dicka mbi ate (islamin)...

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    por, une si mysliman, eshte shume normale qe te kundershtoj disa injoranta qe po postojne ketu, te cilet na krahasojne me rajone te ndryshme myslimane, ku lufterat nuk kane te ndalur
    shum dakort
    ndersa ju jeni ata te cilet provokoni...
    cilet ne?
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

O SA MIR ME QEN SHQIPTAR! Maska e Besnik.S
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Percarjen ne kete forum, nuk po e bejne te krishteret, por vete vllezerit tuaj musliman me tradita familjare por ateiste ne ato personale.
    ja ku e ke pergjigjen e pyetjes qe ma bere... ti ishe ai qe bere diferencimin...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Besnik.S : 21-12-2007 mė 21:38

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar mė parė nga *Babygirl* Lexo Postimin
    O dreq sa kam qesh
    Prandaj ja futa ashtu kot, qė tė qeshin pak populli, po kėta robėt duan tė jenė agresivė se po pėrgatiten pėr xhihad

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar mė parė nga Besnik.S Lexo Postimin
    ja ku e ke pergjigjen e pyetjes qe ma bere... ti ishe ai qe bere diferencimin...
    e di qe kjo te dogji shume, por eshte e vertet. Duhet te dallosh diferencimin nga percarja.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Ky do ishte Permisimi me i duhur...
    ti ke nje humor jashtzakonisht shume interesant. Ke hum kot per komedian.
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga JestersWorld Lexo Postimin
    lol ti akoma nuk e kpton qe e ke gabim? megjithese pse habitem une...

Ke pare ndonje psikiater zorresh apo melcie ti shoku? Te gjithe psikiatrat merren me sistemin nervor, pra me neurone e kshu gjonash. Te thuash "neuropsikiater" eshte e njevlefshme me "kufome e vdekur".

E kupton tani budallekun qe ke shkruar?

Kam nje pyetje dhe pres pergjigje te sinqerte nga ju. A ju ka rene ndonjehere ne jeten tuaj te degjoni fjalen "neuropsikiater"?
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •