ne gilan veq po shnohen talentet per kengetar aaktor etj etj
ne gilan veq po shnohen talentet per kengetar aaktor etj etj
smun e percedh se dalin shum :d
edhe kemi shum
Duda
Genta
Mirsa
Albina band
komplet Double-g
Kemi Vilionista ne orkester te kosoves
edhe shum artista ne kultura te ndryshme
talenta te radh per sport
ne politik e kemi ne dor
sedi mi hi ren del shum
Gilan #1 mendimi jem se qetu jam rit yehaaa
Po e pėrsėris edhe njėherė qat fjalėn e urtė qė e kish than magjupi: Kush nuk e lėvdon kasollen e vet, iu djegtė shtėpia.
Hej a e di ti sa kangtari e artisti ka dal prej Drenice, qi s'ka nevojė me t'i ngjeh nja ka nja ktu, se mushet kjo faqe.Duda
Genta
Mirsa
Albina band
komplet Double-g
Kemi Vilionista ne orkester te kosoves
edhe shum artista ne kultura te ndryshme
talenta te radh per sport
ne politik e kemi ne dor
sedi mi hi ren del shum
U daj koke nxe me kit farė gilani, ti, ja je gilanxhi ja e ki femnen pej gilani se pėrnryshe qishtu skishe ba.
Njerit kur t'i pėlqe ni sen, veq qat sen e sheh, nuk sheh tjetėrkah. Qishtu edhe puna jote.
me vjen mir qe e vlerson gilanin shum por kengetaret qe i ke permend nuk kan karier te bujshme qe e njeh evropa ose ballkani i thua ti Gentes kengetare kur karieren e ka fillu me keng te vjedheta nga muzika bullgare ato jan 3 kenger e para : DRIDHU , KTHEHU edhe e 3 nuk po me kujtohet po ne e kemi zakon ti vlersojm vetem nga bukurija nuk ka lidhje qe nuk din me kendu. une kam qen ne gilan disa here mund te krenohesh me gilanin si qytet eshte shum i mir edhe njerzit jan te mir por me kengetar jan shum larg ok kjo ke mendimi im mos e merr ti si fyrje sepse per kete jemi ne forum te japim mendime edhe njoftime per te tjeret
Se pari nuk shkruhet gilani po Gjilani .
Jam me ty yll.ih sepse me Gjilan nuk ka askund ne bote
Edhe un jam prej qytetit me te bukur GJILANIT
Kalofsh bukur gilangji
Ska met tjeter haha .
Per temen Gjilani ka pas ka edhe ka me pas gjithher artista te mdhej
Krijoni Kontakt