Tradite, finikeri, humanitet, dashuri , kulture , , atedhedashuri, trimeri
dhe se shpejti edhe pavarsi.
Sa e mire, do te behet Prishtina jone , me njerezit e mire e te menqur qe po i shtohen qdo dite.
Uroni diqka te mire per te.
Tradite, finikeri, humanitet, dashuri , kulture , , atedhedashuri, trimeri
dhe se shpejti edhe pavarsi.
Sa e mire, do te behet Prishtina jone , me njerezit e mire e te menqur qe po i shtohen qdo dite.
Uroni diqka te mire per te.
I nderuar Bardhi
Mir se keni shtruar kete Sofer te Larte Prishtina....
Uroim gjithe te mirat per te qofte e bekuar.....AMIN
Ne krye me Velanin e njeriut te Madh Shqipetar.
Presidentit t'par Kosoves Dardane. Dr.Rugova.LAVDI
Qofshim te gezuar pergjithmon e gjithe populli shqipetare......
Trashigofshim LIRIN E SHENJT me PAVARESIN e pakushtezuar AMIN.....PAQE
me respekt
Hajla Rugovase
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Respekt shume per ju dhe suksese ne te gjitha.
Hajla, jeni e mrekullueshme, dhe te uroj te gjitha te mirat ne Kanadane e larget, por gjithmone me mendje afer vendit tuaj.
Te falemnderit Bardhi gjithe te mirat dhe per ju ku do qe jeni.....Postuar më parë nga Bardhi
Njiherit dhe per keshillen do respektoi mqse eshte me vend.
sepse? Kanda nuk ka qen endrra ime,por nganihere te ndodhe e kunderta, keshtu e ka jeta!?
paska qen e shkruar qe t'pija ujin, e Oqeanit Atlantik!.
Kam nderin ti pershendes gjithe ata/o qe qendroin pran vatrave tyre.....Zoti i Bekofte e gjitha Vatrat Shqipetare...AMIN
Hajla Rugovase
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
I kam shtu disa foto te Prishtines
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=20377&page=5
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
OOOOOOooooo Riqki rome Loqkat e Prishtines,qa m`paska marr malli me shperla gojen e me lof ishtuq. qao boni o gjin o gurbetgji.Ej be njeri PER HAJR BAJRAMIN.
Adelina Ismajli dhe Sabri Fejzullahu;Simbole dhe Legjenda te Prishtines.
Hajr paq edhe ty, qao nob ti raptishooo, pej kahi po shkrun ishtuq?OOOOOOooooo Riqki rome Loqkat e Prishtines,qa m`paska marr malli me shperla gojen e me lof ishtuq. qao boni o gjin o gurbetgji.Ej be njeri PER HAJR BAJRAMIN.
nu moj n'Prishtin be njeri![]()
Krijoni Kontakt