Mire e tha moj mire e tha... po kujt ia tha. Sidoqofte bravo qe pate nerva me e shkrujt.
Mire e tha moj mire e tha... po kujt ia tha. Sidoqofte bravo qe pate nerva me e shkrujt.
ti qenke me duket avokati i H.NJ.me ne fund nje qe kerkon te diskutoje seriozisht.
e para .une jam mbeshtetur ne legjendat pasi dokumentacion tjeter mbi jeten pagane nuk pata ,prandaj e shtova edhe pyetjen.nqs ti ke dokumentacion konkret sille dhe vertetoje qe paganizmi nuk eshte legalizim i krimit.
e dyta perse arriten keto legjenda deri ne ditet tona .
e treta une nuk e kam permendur askun patriarkatin si frut i padeshiruar i paganizmit(nga e nxorre kete?)
e katerta kush te tha ty qe monoteizmi zhduku te drejtat e grave?.ne shume vende ne bibel gruaja eshte vlersuar me shume se burrat.nga i nxorre keto konkluzione te padegjuara deri tani?
e pasta une nuk kam diskutuar ne asnje vend mbi te drejtat civile rromake.
kam deshire te konkretizohesh me shume ,nga i nxorre kto gjera ?
une e kam mbeshtetur opinionin tim mbi paganizmin duke u mbeshtetur mbi legjendat pagane dhe mbi disa fakte historike dhe arkeologjike(psh.mbi kulturat e MAJA,dhe INKA)si dhe me disa ballafaqime qe behen ne bibel(monoteizem) me shoqerine pagane te asaj kohe.(sodom dhe gomorra,egjyptin,babilonin etj)
me sill te lutem dokumentacione qe provojne te kunderten dhe je i mirpritur ne diskutim me mua.
...oj Rina qeike e mire qe pyet pse ne shqiopet nuk kemi apo nuk kishim profet???
...ne ate ajet thuhet per popujte qe kane jetuar me heret, para vules pejgamberike Muhamedite a.s. Paqja dhe meshira e Allahut qofshine mbi te. me siguri qe ka pasure Profet edhe me heret nder ne Shqipetaret kush mund ta vertetoj kete qe ka pasur apo nuk ka pas edhe qe Shqipetaret gjithmone kane qene Shqipetare...
tungiii
une e kam mbeshtetur opinionin tim mbi paganizmin duke u mbeshtetur mbi legjendat pagane dhe mbi disa fakte historike dhe arkeologjike(psh.mbi kulturat e MAJA,dhe INKA)
pse nuk vajte ne planetin e marsit...
si dhe me disa ballafaqime qe behen ne bibel(monoteizem) me shoqerine pagane te asaj kohe.(sodom dhe gomorra,egjyptin,babilonin etj)
Ballafaqime te bibles? ...te asaj kopje te percudnuar te legjendave te vjetra pagane te lindjes se mesme...
e ti me keto informata,matane atlantikut apo shperfytyrime hebrejsh do te diskutosh?
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Un ne shkolen filore ne landen e historis kam mesuar ket si te vertet por te pa argumentushme,per ndryshe kjo ka qen edhe ideja ime,por dikujt ju duket se ketu ka diqka,dhe gjithqka sesht mir me studju as me dit se keto si lejon njohurija?
Me qe libra nuk ka ,ather duhet te hulumtohet qe dikush nga Shqiptaret e larguar ta di ket kang... vjerrsha ka sa dush por kjo seshtč me ne mod-sepse esht mod e ndaluar.
Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !
profeti i shqiptareve do te ngelet naim dhe sami frasheri !!! vetem keta te dy njoh si profete te shqiptareve !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt