Close
Faqja 141 prej 1135 FillimFillim ... 4191131139140141142143151191241641 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,401 deri 1,410 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o babtist dhe une du me te ba nje pyetje
    a je shkodran mar burr
    JO SEKS PARA MARTESE

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Aspak me logjike, me fakte te bardha e te qarta qe i sheh ti me syte e tu per cdo dite. Logjiken, gjeje vet.

Ju jeni ketu vetem per te "mbrojtur" (lexo: sulmuar shqiptarine me cdo gje perreth) ne emer te harapeve. Por kur vjen koha per t'u treguar shqiptar ju ikni si hijenat...

Deshmi i kam dhe deshmi i keni se per turpin tuaj te gjitha temat dhe postimet tuaja.
    Dmth kur vjen koha per tu mbrojtur shqiptaria neve ikim si hijenat!!!
    Okay! Ku ishe ti kur mbroheswhte shqiptaria ne Kosove, Presheve dhe Maqedoni !!!

Po mos ore burri i dheut , mos fol keshtu se nuk te ka hije. Askush nuk te thote te pranojsh islamim , por nuk te ka hije ti ofendojsh vellezerit e tu shqiptar qe jane musliman ( me siguri do te marr pergjigje per kete fjali prej teje duke thene se shqiptaret musliman jane vellezer te arabeve e jo te shqiptareve - e them kete sepse kam degjuar edhe fraza te tilla feminore edhe me pare).

Te thash edhe me pare 99% e ushtareve te UCK-se kane qene dhe jane musliman , kjo verteton se musliman , mendoj shqiptaret musliman , nuk jane duke tradhetuar atdheun e tyre.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    Hey baptist me intereson ta dij, se si mendon ti se ne erdhem ne jet ? Okej pa ironi, pytjen e kam te sinqert.
    Si erdhem ne jet ne sipas verzionit tend ?
    Pyet prindjen tande mor shul. Ku di une si ke ardhur ti ne jete.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Sa per kuriozitetin "tend" (si ti Une nuk ke) te krijeses prej peshtyme e balte (eventualish bajges) mua nuk me krijuan.
    Une jam njeri. Kurse ti qe qenke nje sajese, ty te paska krijuar nje majmun nga balta apo bajga e tij. Se tjeterkush nuk ka mundur te krijoje nje gje te pavetedishme dhe te shpifur si mendja jote. Per dalim nga ju robotet primitiv prej lloci ne jemi njerez - ne jemi krijuesit e krijuesve.
    ashtu si e kuptoj une , qe ke than ne tekstin black/bold "ne jemi krijuesit e krijuesve", dmth se ju i krijuat ata qe ju krijuan juve , apo ndryshe, sepse po mundohna ta editoj mendimin tend , ke dasht te thuash ne jemi krijesat e krijuesve , prap je gabim, sepse krijuesve , eshte shumės dhe kjo don te thot se ti beson ne shume zotra ,(politeist) , dhe nese vertet ke dasht te thuash se ne jemi krijues , ti nuk je asgje dhe je shume i varfer , dhe nuk mund te krijosh as nje krijesė, nje Buberreci nuk mund t'i japsh shpirtin, Ne te gjith njerzit jemi krijesa te dobeta , ashtu te krijuara nga ALlahu Krijues i vetem i gjithqkaje ne Gjithesi ,
    pra atje me nalt ne rreshtin e pare shume mire e ke shkruar , por prap e ke mohuar , dhe ke than je njeri , ok! por kush te krijoi ty , a po rasisht ke zbritur ne tokė sipas teje ,,,,,,ALlahu te udhezoft, dhe te dhasht mend.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    o babtist dhe une du me te ba nje pyetje
    a je shkodran mar burr
    Jo mar burr,
    jam shqiptar qe s'i interesojne fort lokalizmat e -izmat tjere.
    Aty ku folet shqip, -kerkoj te mendohet shqip, se vetem kur mendohet shqip mendohet sakte.
    Se po menduam me -izmat qe na e kane bere mendjen fushe, e punen lluge, -do te vazhdojme rrugen e sigurt drejte sketerres, buze hendekut te se cles gjindemi qysh tani.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

po mirė, ju marrim dhe juve nė rekrutim, shpėrlajmė trunin, dhe gati si topi pėr me luftue.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga amenti : 21-12-2007 mė 18:23 Arsyeja: <3 dashuri dhe paqe

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    .................................................. .......................
    Tashti pyetja e radhes eshte (me gjithese nuk pergjigjesh ne te gjithat), a lejon Kurani te perdoren mjete kontraceptive, a por duhet te kesh femi aq sa te falin Allahu?
    Sa i perket kesaj pyetjeje po te jap une pergjigje.
    Pik se pari koha kur eshte shpallur Kurani , mjetet kontraceptive nuk kane ekzistuar.
    Andaj ato nuk permenden ne Kuran. Pra sipas Kurani nuk ka asnje vers qe urdheron te mos perdoren dhe nuk ka asnje vers qe thot te perdoren.
    Per mendim tim zgjedhja eshte e jotja , nese do te perdorish mjete te tilla ose jo.
    Dhe si do qe te jete zgjedhja jote , nuk e ke gabim.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ok me fal per pyetjen po thjesht mendova se je nga shkodra po qe jeton ne amerike
    e kalofsh mire
    JO SEKS PARA MARTESE

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    Hey baptist me intereson ta dij, se si mendon ti se ne erdhem ne jet ? Okej pa ironi, pytjen e kam te sinqert.
    Si erdhem ne jet ne sipas verzionit tend ?
    ooo Celyy lere more kete BAptisten se ky qenka Politeist a pagan a nje zot e di, e paska trurin e kufizuar..............

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga amenti Lexo Postimin
    po mirė, ju marrim dhe juve nė rekrutimin, shpėrlajmė trunin, dhe gati si topi pėr me luftue.
    Ik e shko e copto dru se nuk je per debat serioz ti. Shum mire e ke theksu tek profili i jot se cfar zanati ke , andaj merru me dru , e biseden lene per ata qe dine te bisedojne.

Ore , a je ne metro ti ose jo ?!! 99% ushtaret e UCK-se jane musliman ,si mendon ti gjerenalet e tyre , kane gjasa te jene dicka tjeter ?!!!
    Cdoi ushtri perbehet prej numrit 100% . Pra nese 99% jane musliman , ju te tjeter ateista e kristijan perbeni ate 1% te UCK , dhe jam me se i bindur qe nuk kane marre pjese ne lufte frontale por vetem patate kane qerruar.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •