Close
Faqja 12 prej 36 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 353
    DrEaM_Of_HeAvEn Maska e ERVINI_-_
    Anëtarësuar
    29-07-2005
    Vendndodhja
    iN A bAD dREAM !!!
    Postime
    38
    Cfare fjalori po perdorni vellezer... SU VJEN ZOR JUVE ...
    do jepni llogari edhe per keto shkrime qe po vendosni ketu prandaj kini kujdes ...
    SA PREJ JUSH KANE LEXUAR LIBRA LIDHUR ME KETE TEME QE VENI DHE THONI ESHTE / SESHTE FARZ/SUNNET ????
    BEJANI NJEHERE VETES TUAJ PYETJET .. SE ME SA SHOH NGA MENYRA E TE FOLURIT NUK PO ME DUKENI NE RREGULL ...
    Be Yourself ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    gjitha kto shkronja qe keni kundershtu mjekrren jav kan shenu dy melaqet edhe kto fjal kemi mi pa vet ne diten e gjikimit kur delni para all-llahut xh.sh

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Lereni mjekrren o burra se ka çeshtje edhe me te rendesishme se mjekrra. Nje nder ato eshte edhe ZEMRA. Ju po flisni sikur zemren dhe gjerat tjera te besimit qe jane me me rendesi i keni ne rregull dhe keni mbetur vetem te mjekrra. Mjekrra eshte nga te fundit qe vjen vetevetiu pasi te rregullohen tjerat çeshtje.

Le ta mbaje kush te doje dhe te mos e mbaje kush te doje. Per mjekerr nuk kam lexuar askund se do te denohen njerezit. Po ju?
    Why do people with closed minds always open their mouths?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga alko71 Lexo Postimin
    Lereni mjekrren o burra se ka çeshtje edhe me te rendesishme se mjekrra. Nje nder ato eshte edhe ZEMRA. Ju po flisni sikur zemren dhe gjerat tjera te besimit qe jane me me rendesi i keni ne rregull dhe keni mbetur vetem te mjekrra. Mjekrra eshte nga te fundit qe vjen vetevetiu pasi te rregullohen tjerat çeshtje.

Le ta mbaje kush te doje dhe te mos e mbaje kush te doje. Per mjekerr nuk kam lexuar askund se do te denohen njerezit. Po ju?
    jo haver spo i lajme mjekrrat hiq se mjekrren me leshu ashte synet qe e ka pelqi njeri me i respektuar MUHAMEDI A.S.

DHE ME NJE HADITH KA THAN DALLONI PREJ IDHUJTARVE DUKE I LESHUAR MJEKRRAT E DUKE I SHKURTUAR MUSTAQET KSHTU DALLOMI PREJ KREJTVE FEJEVE TJERA MASI SEKE LEXU PER MJEKERR MOS HAJDE VEQ ME BA POTER KTU PO SHKO LEXO PER MEJKERR TANA HAJDE KTU FOL OK

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    pershendetje

Ka lloj lloje budallesh, gjeja se Zoti[Allahu] pask then se eshte "obligim" te mose te prehet[rruhet] mjekrra te myslimanet!!!Hajt budall hajt!
    Kur more do te mbusheni mend more, leni zotin rahat se pasha Allahun e myslimanve, zoti kurgje nuk ka thane, as leshoje e as mbaje mjekrren, nes do ta mbashe mjekrren mbaje paster qe te ka hije, nese nuk mundesh ta mbajshe paster shkurtoj! puno sipas qefit tuaj, veq mose ju lakmo TALIBANCAVE!!! se ata nuk e mbajn mjekren se ka thane Allahu, por se nuk kane zhileta per rroje, edhe hoxha i fshatit i meson prap qe me mbajt vendi dhe popullin nen kontroll!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    pershendetje

Ka lloj lloje budallesh, gjeja se Zoti[Allahu] pask then se eshte "obligim" te mose te prehet[rruhet] mjekrra te myslimanet!!!Hajt budall hajt!
    Kur more do te mbusheni mend more, leni zotin rahat se pasha Allahun e myslimanve, zoti kurgje nuk ka thane, as leshoje e as mbaje mjekrren, nes do ta mbashe mjekrren mbaje paster qe te ka hije, nese nuk mundesh ta mbajshe paster shkurtoj! puno sipas qefit tuaj, veq mose ju lakmo TALIBANCAVE!!! se ata nuk e mbajn mjekren se ka thane Allahu, por se nuk kane zhileta per rroje, edhe hoxha i fshatit i meson prap qe me mbajt vendi dhe popullin nen kontroll!
    o djalosh i ri kush te paska eduku ne ket menyr ti more

ti po thu qe ALL-LLAHU nuk e ka lan obligim me leshu mjekrren

e pse pra ALL-LLAHU e paska lan meshkujve me juve dal mjekrra e femrav jo

o djalosh i ri i edukuar ne menyr jo te mir mjekrra ashte synet qe ka than MUHAMEDI A.S. me leshu mu dallu preje idhujtarve edhe prej atyre qe nuk jan musliman

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    o djalosh i ri i edukuar ne menyr jo te mir mjekrra ashte synet qe ka than MUHAMEDI A.S. me leshu mu dallu preje idhujtarve edhe prej atyre qe nuk jan musliman
    Pse me dallu njehere... pse duhet ky dallim. Iku kjo.
    E dyta... e di ti i nderuar qe ne ate kohe mjekra ka qene ne mode? Jo vetem per myslimanet po edhe per te gjithe meshkujt e botes. Ne ate kohe te rruheshe ishte nje sipermarrje shume me komplekse se sa mendohet. E dinit gje si rruheshin atehere?

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Pse me dallu njehere... pse duhet ky dallim. Iku kjo.
    E dyta... e di ti i nderuar qe ne ate kohe mjekra ka qene ne mode? Jo vetem per myslimanet po edhe per te gjithe meshkujt e botes. Ne ate kohe te rruheshe ishte nje sipermarrje shume me komplekse se sa mendohet. E dinit gje si rruheshin atehere?
    kur e permende pejgamberin qe ka than me lshu mjekrren , pra
    vet fjala leshim nenkupton urdher per nje veper (lshuerja e mejkrres)
    dhe jo e vullnetshme

i/e regjistruar Maska e Centaurus
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    Citim Postuar më parë nga ERVINI_-_ Lexo Postimin
    Cfare fjalori po perdorni vellezer...
    I nderuar,
    ketu me duket qe per mjekerr po flitet e jo per dicka tjeter, por qe te mos keqkuptohemi po e perseris edhe nje here:

Mjekrren me lshue asht sunnet (qef, zbukurim, hieshi, mode, pershtatje ose per hater te profetit) , dhe MJEKRREN me rrue asht farz (obligim, ligj, urdher).

Shkoni pyetne nje Hoxhe te mirfillt dhe citonja fjalet e mia saktesisht sic i kam shkruar une ketu me lart (nje Hoxhe normal e jo abnormal sic jan keta vahabo-talibano-bin ladenat), dhe do ta kuptoni qe ... do ta ndegjoni vet se cka ju thot.

Citim Postuar më parë nga bekim prushi Lexo Postimin
    mjekrra ashte synet qe ka than MUHAMEDI A.S. me leshu mu dallu preje idhujtarve edhe prej atyre qe nuk jan musliman
    Per cfar dallimi po fol o Bekim zeza ?

Ne ketu nuk po shohim kurrfar dallimi, por po e shohim nje ngjajshmeri te plote mes Vahabive dhe popave Shkie.

O vllazen, leni kto idiotizma se xheneti nuk fitohet me lesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Centaurus : 03-12-2007 më 15:52
    [[[[[[Proudly to be a son of the Eagle]]]]]]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga Centaurus Lexo Postimin
    I nderuar,
    ketu me duket qe per mjekerr po flitet e jo per dicka tjeter, por qe te mos keqkuptohemi po e perseris edhe nje here:

Mjekrren me lshue asht sunnet (qef, zbukurim, hieshi, mode, pershtatje ose per hater te profetit) , dhe MJEKRREN me rrue asht farz (obligim, ligj, urdher).

Shkoni pyetne nje Hoxhe te mirfillt dhe citonja fjalet e mia saktesisht sic i kam shkruar une ketu me lart (nje Hoxhe normal e jo abnormal sic jan keta vahabo-talibano-bin ladenat), dhe do ta kuptoni qe ... do ta ndegjoni vet se cka ju thot.

Per cfar dallimi po fol o Bekim zeza ?

Ne ketu nuk po shohim kurrfar dallimi, por po e shohim nje ngjajshmeri te plote mes Vahabive dhe popave Shkie.

O vllazen, leni kto idiotizma se xheneti nuk fitohet me lesh.
    bekim zeza po fol ta tregoj hadithin qe ka than MUHAMEDI A.S. NESE E KE KUPTU E DIN SE QKA KAM THAN NESE SE KE KUPTU SE DIN SE QKA KAM THAN

HADITHI - MUHAMDI A.S KA THAN DALLOHENI perj idhujtarve ato qka adhurojen lop illxi e shum sene te tjera duke i leshuar mjekrrat edhe ti shkurrtu mustaqet

shko lexoji hadithe e MUHAMEDIT A.S. TANA E SHE SE QKA KA THAN

Faqja 12 prej 36 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pergjigje ndaj atyre qe jane kundra Medh'hebeve.
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 04-10-2009, 05:34
  2. Ligjeratat e cilit dijetar shqiptar i ndegjoni me shum
    Nga AnaH_M në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 418
    Postimi i Fundit: 30-09-2009, 15:54
  3. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  4. Vendimi i fesë mbi mjekrrën
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 25-01-2009, 09:12
  5. Të jesh prind-është obligim, peshë dhe kënaqësi
    Nga Poeti në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 15-03-2007, 09:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •