edhe nji pyetje tjeter retorike, ti sapo the qe sdi asgje per "zotin", kshu qe ku e di ti qe "zoti" te vezhgon e te krijon, etj veprime te kuptueshme nga truri jone - nuk dukesh pak si kontradiktor? apo ska gje
edhe nji pyetje tjeter retorike, ti sapo the qe sdi asgje per "zotin", kshu qe ku e di ti qe "zoti" te vezhgon e te krijon, etj veprime te kuptueshme nga truri jone - nuk dukesh pak si kontradiktor? apo ska gje
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
E dini se si i thene njerezve qe nuk dine te shkruajne dhe lexojne? Analfabeta. Ej po a nuk din more ti me lexu a?! A si duket vetem je duke postuar, duke menduar se je duke thene diqka, por ju ne fakt nuk po thuani asgje, vetem po deshironi te beheni me "i menqur" se sa qe jeni. Me keni lene pa fjale me komentet e tua. A nuk din t'a lexosh fjalen "supozo"?!! Ne baze te asaj qe je duke postuar i bie ti qe ke ngecje ne te lexuar. Une thash ne mundemi vetem te supozojme per ate se qka eshte Zoti. Apo ndoshta nuk e din domethenien e fjales supozim?! Ke nevoje te lexosh me shume. Kete keshille e ke falas nga une.
Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten
pra ti supozon se "zot" eshte "dicka" qe eshte mbi mendjen e njeriut. pra si me thene qe eshte "dicka" per te cilen nuk mund te supozojme asgje se sna e kap truri, correcto?
xhaxhi, po ta them ne menyre te sjellshme qe llafet e tua skan asnji kuptim, hedhin poshte njera-tjetren. nuk ka nevoje ta perseritesh vazhdimisht qe nuk e di ca dmth fjala "zot" se s'ka gje, s'je i vetmi, sic e shikon ktu e 9 faqe. ...you are not alone
salu
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
Nuk ėshtė krijuar, ka ekzistuar gjithėmonė.E di se qdo te thote supozim e qka perkufizim? Po nuk eshte qudi kjo duke e ditur se me kend jam duke folur. Une jam duke folur me nje ateist per te cilin Zoti eshte diqka qe mund te shihet, Zoti esht diqka qe mund te preket, Zoti eshte diqka qe te perulet ty. Kjo eshte normale per ty qe nuk beson ne Zot. Qe beson se materia eshte krijuar nga asgjeja. Ai eshet krijues i hapesires dhe kohes. Si eshte krijuar hapesira dhe koha sipas jush? Para ketyre nuk ka ekzistuar as asgjeja. Pra ju besoni se nga asgjeja eshte krijuar materia apo jo? Nuk me duket qudi nese e pohon kete.
gjithmone nuk eshte matese e kohes
gjithmone nuk eshte matese fare
nuk mat asgje me te nese zoteriu te tha se nuk eshte krijuar asgje.
Ndersa koha nuk ekziston te them une.
Realisht nuk kishte nevoje te shtonte a ka ekzistuar dhe a ekziston,.
Pergjegja eshte ne vet pergjegjen.
Asgje nuk eshte krijuar. C'te duhet me teper?
E vetmja gje qe mund te behet eshte formimi.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Koha nuk ekziston? A ka mundesi ta spjegosh kete perfundim tendin?
E vetmja gje qe mund ta bejne njerezit eshte formimi, pajtohna. Por per formim duhet te ekzistojne rrethanat e caktuara, mjetet e caktuara, lenda e caktuar qe te kombinohen. Pra, lenda e pare, rrethanat e para nuk kane pase mundesi te formohen pasiqe nuk kane pase prej ckafit te formohen. Atehere si u formuan ato nga asgjeja?
Nga tė gjitha kėto qė jan shkruar,ke marr gjė vesh,se unė nuk e mora?
Zoti supozohet njė qėnie egzistente e mbinatyrėshme,e cila ėshtė e vetme dhe krijuesi apo komanduesi i ēdo gjėje egzistuese.Kjo ėshtė me pakė fjalė.
E beson ti kėtė?Zotin e krijoi i pa zoti.Nuk ishte budalla ai qė e nxori kėtė shprehje,sepse doli nga njė pėrvojė e gjatė.
Pacim
Tru besoj qe kam edhepse asnjehere nuk kam pasur mundesi qe ta shoh, por ne baze te rezultateve e di qe ekziston(nuk eshte tastiera rastesisht duke i shtypur sustat e caktuara). Por, perpos trurit kam edhe edukate familjare te ngritur ne shtylla te forta e cila nuk me lejon te ofendoj njerezit.
Ne aspektin intelektual, paragjykimin dhe etiketimin e cilesoj si ves me pasoja katastrofale e cila eshte mungese kontakti me pervoja tjera dhe mendime tjera ku njeriu beson qe nese plotesohen ato dy apo tre parametra qe bien ne domenin e rrethanave e tij, atehere personi ka kualifikim te mjaftushem qe te gjykohet.
Nese nuk eshte ky nje perjashtim atehere te keshilloj, qe te punosh ne veset e keqija si paragjykimin, etiketimin dhe kulturen per shkak se vetja jote eshte pasuria me e madhe qe e ki, andaj nuk 'qohet posht'. Gjithashtu, per shkak se me keto sjellje e ul imazhin e Shqipetareve,familjes tende, botekuptimit tend etj.
Me rrespekt.
Krijoni Kontakt