goldanitus ok te bukura ato qe thua, po ēa eshte "zoti" sa per kuriozitet, se nga shpejcia do kesh harruar ta shkruash aty siper...
goldanitus ok te bukura ato qe thua, po ēa eshte "zoti" sa per kuriozitet, se nga shpejcia do kesh harruar ta shkruash aty siper...
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
faleminderit per keqardhjen je shume e mir, po dhe une gezohem qe te pakten ti e di per vete megjithse nuk ja thua dot te tjereve
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
mua me krijoi mami me babin, s'e njof kte allahun, si emer arab me duket, po una jam i bardhe per vete skam arabe ne fis
Aha, mami ene babi, thu, po ata kush i krijoj, mami ene babi edhe ata...po keto mamanat ene babnat duhet ti ket kriju dikush apo... sidoqoft eshte e drejta jote te mohosh Allahun, uh pardon Zotin, se ske farefis arab ti qe te njehish arabishten, gabimi im.... po nje pyetje tjeter nese nuk te vjen bezdi te pergjigjesh... Cfar beson ti?.. Nese me thua asgje hyjnore, mos vazhdo me tutje...me mjafton kaq...
he pyetjes par nuk je pergjigjur....nese ka mundesi
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
Zoti na ka krijuar trurin. Truri jone nuk mund te kuptoje se qka eshte Zoti. Nuk mund te ekzistoje nje perkufizim adekuat per Zotin. Kjo eshte sepse eshte Ai qe na vezhgon neve, eshte Ai qe na ka krijuar. Ne do te arrijme te gjejme se qka eshte Zoti atehere kur ne mund t'a mberrijme Ate, mirpo kjo nuk eshte fare e mundur, as teorikisht as praktikisht. Inshalla Allahu nuk do te na merr per mekat qe po mundohemi te gjejme nje perkufizim per te.
Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten
pra as ti s'e di ca eshte "zoti".Postuar mė parė nga Goldanitus
ok, tjetri
princcesha, un smohova allahun se nuk e di ca eshte kjo, po m'u duk si emer arab, une skam arab ne fis dhe fisi im jan shqiptare, nuk kan ardh nga arabia prandaj thash. nuk e di per tyAha, mami ene babi, thu, po ata kush i krijoj, mami ene babi edhe ata...po keto mamanat ene babnat duhet ti ket kriju dikush apo... sidoqoft eshte e drejta jote te mohosh Allahun, uh pardon Zotin, se ske farefis arab ti qe te njehish arabishten, gabimi im.... po nje pyetje tjeter nese nuk te vjen bezdi te pergjigjesh... Cfar beson ti?.. Nese me thua asgje hyjnore, mos vazhdo me tutje...me mjafton kaq...
he pyetjes par nuk je pergjigjur....nese ka mundesi
ok ēa besoj une ndonje gje hyjnore. po yjet i shof me sy s'kam pse ti besoj. s'e marr vesh pytjen
Krijoni Kontakt