Close
Faqja 12 prej 39 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 382
    super saiyan Maska e vampiro
    Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    goldanitus ok te bukura ato qe thua, po ēa eshte "zoti" sa per kuriozitet, se nga shpejcia do kesh harruar ta shkruash aty siper...
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anėtarėsuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga vampiro Lexo Postimin
    hiē me kot dukesh goc e mire kshu, me pelqeu ajo qe shkrujte. besoj se i vuri vulen temes.

nje pytje pak si personale, allahu xheleshanehu ca eshte?
    Mire qe te ka pelqy por shoh se nuk e ke kuptu...
    Nese te intereson cka eshte Allahu xheleshanehu, ateher, sdi pergjigje tjeter, vetem se...me vjen keq qe nuk e din, ose e din dhe e mohon at qe e din...
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    faleminderit per keqardhjen je shume e mir, po dhe une gezohem qe te pakten ti e di per vete megjithse nuk ja thua dot te tjereve
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Anėtarėsuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    faleminderit per keqardhjen je shume e mir, po dhe une gezohem qe te pakten ti e di per vete megjithse nuk ja thua dot te tjereve
    Se paku une e di...por jam shume e sigurt se edhe ti e di...po ta tregoj... Allahu xh.sh. eshte KRIJUESI YNE... dhe dicka, mund nje pyetje... sa vjecar je...???

Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    mua me krijoi mami me babin, s'e njof kte allahun, si emer arab me duket, po una jam i bardhe per vete skam arabe ne fis

Anėtarėsuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    mua me krijoi mami me babin, s'e njof kte allahun, si emer arab me duket, po una jam i bardhe per vete skam arabe ne fis
    Aha, mami ene babi, thu, po ata kush i krijoj, mami ene babi edhe ata...po keto mamanat ene babnat duhet ti ket kriju dikush apo... sidoqoft eshte e drejta jote te mohosh Allahun, uh pardon Zotin, se ske farefis arab ti qe te njehish arabishten, gabimi im.... po nje pyetje tjeter nese nuk te vjen bezdi te pergjigjesh... Cfar beson ti?.. Nese me thua asgje hyjnore, mos vazhdo me tutje...me mjafton kaq...
    he pyetjes par nuk je pergjigjur....nese ka mundesi

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    goldanitus ok te bukura ato qe thua, po ēa eshte "zoti" sa per kuriozitet, se nga shpejcia do kesh harruar ta shkruash aty siper...
    Zoti na ka krijuar trurin. Truri jone nuk mund te kuptoje se qka eshte Zoti. Nuk mund te ekzistoje nje perkufizim adekuat per Zotin. Kjo eshte sepse eshte Ai qe na vezhgon neve, eshte Ai qe na ka krijuar. Ne do te arrijme te gjejme se qka eshte Zoti atehere kur ne mund t'a mberrijme Ate, mirpo kjo nuk eshte fare e mundur, as teorikisht as praktikisht. Inshalla Allahu nuk do te na merr per mekat qe po mundohemi te gjejme nje perkufizim per te.
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Citim Postuar mė parė nga Goldanitus
    Zoti na ka krijuar trurin. Truri jone nuk mund te kuptoje se qka eshte Zoti. Nuk mund te ekzistoje nje perkufizim adekuat per Zotin. Kjo eshte sepse eshte Ai qe na vezhgon neve, eshte Ai qe na ka krijuar. Ne do te arrijme te gjejme se qka eshte Zoti atehere kur ne mund t'a mberrijme Ate, mirpo kjo nuk eshte fare e mundur, as teorikisht as praktikisht. Inshalla Allahu nuk do te na merr per mekat qe po mundohemi te gjejme nje perkufizim per te.
    pra as ti s'e di ca eshte "zoti".

ok, tjetri

Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Aha, mami ene babi, thu, po ata kush i krijoj, mami ene babi edhe ata...po keto mamanat ene babnat duhet ti ket kriju dikush apo... sidoqoft eshte e drejta jote te mohosh Allahun, uh pardon Zotin, se ske farefis arab ti qe te njehish arabishten, gabimi im.... po nje pyetje tjeter nese nuk te vjen bezdi te pergjigjesh... Cfar beson ti?.. Nese me thua asgje hyjnore, mos vazhdo me tutje...me mjafton kaq...
    he pyetjes par nuk je pergjigjur....nese ka mundesi
    princcesha, un smohova allahun se nuk e di ca eshte kjo, po m'u duk si emer arab, une skam arab ne fis dhe fisi im jan shqiptare, nuk kan ardh nga arabia prandaj thash. nuk e di per ty

ok ēa besoj une ndonje gje hyjnore. po yjet i shof me sy s'kam pse ti besoj. s'e marr vesh pytjen

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    pra as ti s'e di ca eshte "zoti".

ok, tjetri

Jo vetem une po askush ne univers nuk e di se shka eshte Zoti perveq Zotit. Ne vetem mund te supozojme per te. Asgje me teper.
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

Faqja 12 prej 39 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •