do i kallzoja grus ku i kam mshef paret dhe do i thosha te ma mbushte nji dopio.
do i kallzoja grus ku i kam mshef paret dhe do i thosha te ma mbushte nji dopio.
Do i thoja Vdekjes... Hajde pijmë nai gotë raki, te flasim i herë... Sa ta baja tapë edhe pastaj do e çoja në shpi të vet.
Ndryshuar për herë të fundit nga ShocK : 24-11-2007 më 20:45
e kam menduar kete se ça te bej ne prag te vdekjes,
do mundohem te dal nga trupi pa ardh vdekja akoma,
ose, ta pres me krahe hapur, i ndergjegjshem deri ne momentet e fundit.
... dhe t´ju them atyre të shashtisurëve, nga friga e vdekjes, rreth meje, nëse do të më gjënden në ato caste të fundit: "Mos bëni sikur qani dhe merziteni për mua...! Së shpejti do të vini edhe ju pas meje!QUOTE=DI_ANA;1529804]Po te isha ne prag te vdekjes do te kerkoja te kisha prane te gjithe njerezit qe kam per zemer dhe te perqafohesha edhe nje here me ta!![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga DardanG : 24-11-2007 më 21:09
sa me larg ajo dit lol po erdhi do doja ti mbyllja syt duke pir perseri 1 teke bar po bar tritol ama.tem e bukur plako
Se kam menduar ndonje her. S'dua te vdes...lol.
Po natyrisht te njoh nga afer Fiona23
Ne Prag Te Vdekjes Cfare Doja Te Beja??
Do Doja Te Beja Nje Lutje Zotit Te Madh Qe Kesaj Bote Qe Ne Jetojme Ti Sillte Paqe Dhe Lumturi...
Zoti Ju Bekofte...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Do te doja te jetoja ditet e mia te fundit me te afermit e mi.te kujtoja cdo sekonde te jetes,te mira e te keqiat & mos te lija asgje pezull.Te kisha mundesine ti thoja njerezve te mi sesa fort i dua dhe se do me mungojne shume derisa te jemi serisht se bashku....ah dhe vdekien time ta marrin te qete ,mos te lendohet askush sepse lotet e tyre do ishin gjemba per shpirtin tim.Te gjithe kemi lindur e do te vdesim...dhe kur kjo te me ndodhe do te doja qe perpara te me dilte dikush qe me mungon shume dhe te me merte me vete atje ku shpirti i ka bere fole.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Te jetoja..
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Krijoni Kontakt