Do thoja amanetet e fundit![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Ne prag te vdekjes nuk do beja asgje......thjeshte ne ate moment besoj se do doja te vdisja ne qetesi!
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Do te shkoja prane familjes dhe njerezve te dashur , nuk dua te vdes e vetme![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Kur te vdes as qe nuk dua te mendoj qe pse po vdes.Por do them qe pse nuk e jetova jeten.
Kjo me jep perpjekje tja kaloj me mire![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
sdo i tregoja askujt, do mbeldhja te gjithe ata qe i dua, me ta do rrija tan javen, naten e fundit do knaqsha me gruen time do haja do pija do ju kerkoja hallalin, tani do ju thosha kam dicka per tju treguar po pritni pak, do shkoja ne dhom pak me gruen ta pershendetja mireeeeeee. ti jepja ca keshilla te fundit dhe dy minutat e fundit ju tregojsha te gjithve i perqafoja niher edhe ashtu ne rast se kisha femij i ulsha aty afer deri ne sec e fundit tani i nxerrja jashte fmijete ashtu....
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Cfare donit te benit nese do te ishit ne prag te vdekjes ?
----------------
ne prag te vdekes dot shkoja ne bank mi terhjek te hollat krejt sa nuk o mshel banka....
Nuk asht moment per te mendu per prag te vdekjes , une kma pas rast me bidesu me njez ne keto situat,asht teper veshtir dhe jan te fort njerzit se di qka kan ne zemer por jan te fort, nuk asht kollaj me lan mbi dhe mundin e jetes ......
zoti mos provoft askend
po une dot shkoja seriozisht ne bank dhe i terheku te holat dhe ndoshta ja api njeriut qe se njof ne rrugê ....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Qfare do te beja varet nga vendi dhe qasti qfare eshte , e si do te deshiroje si deshirojn te gjithe muslimanet, a ka ma mire se me shku ne menyren me te mire dhe me te sigurt , e inshAllah eshte keshtu .
Shof te tille qe nuk mendojn me larg se hunda e tyre .
Krijoni Kontakt