Close
Faqja 10 prej 24 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 235
    i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anëtarësuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Do i buzeqeshja Vdekjes !

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    ..........Ne prag te vdekjes...Ta duani jeten atyre qe le pas do tu them...vazhdimsia eshte jeta......

........Nje tregim qe shpresoj se shkon me kete teme....dhe vertete ...ka kohe per vdekjen....mire qe nuk e mendojme....dhe po te jemi te organizuar ti rregullojme punet ligjore dhe te trashigimise me kohe mire.....dhe mire do te ishte ne jete te kemi guximin te shprehim ate qe mendojme...dhe mire eshte te krijojme raporte te pakten me nje njeri ..qe te mund te themi cdo gje...mos te kemi deshire ne momentin e fundit te themi nje te pathene...nje te pabere...ne kohen kur s'mund te flasim dhe s'mund te bejme...tash mos hy ma thelle..se do te hidhrohem me nismetarin..e more Kokashta ... qe me shtin ne mendime se une nuk e pres vdekjen edhe nja 50 vjet..jo por bile as athere jo....
    ..... Tash tregimi , dhe shpresoj se do te qeshni ne kete teme te "zeze''...shpresoj t'ju sjelle nje buzeqeshje edhe sikur ta keni ndegjuar me pare...:
    Nje pasanik ,koprrac i njohur..gjithe diten e shkonte duke numeruar parate...dhe duke bere plane pasurie ...kishte harruar cdo gje vec jo pasurine..Per grua kishte nje zonje te nderuar dhe fetare qe shkonte ne kishe...Erdhi dita fatkeqe dhe pasaniku i shtrire ne shtratin e vdekjes i thote gruas: vertete te kam dashur..ke qene grua e mire(grua yll si do thoshte ballakumi)..te lus per plotsimin e deshires se fundit per mua...:Premto se te gjitha parate do ti fusish ne nje arke ne vorr me mua....E shoqja si grua e mire qe ishte i tha : u krye ajo pune.Vdiq i gjori pasanik dhe ne ceremonine e varrimit ..perpara se te hedhin dheun per ta mbuluar tash me e veja-grueja e pasanikut..thote: prift i nderuar pritni pak ..kam nje amanet..dhe ne duar mbante arken...ky eshte amaneti i fundit i burrit tim....u krye vorrimi....dhe pasi te gjithe u shperndane..prifti e pyeti c'kishte mbrenda..?..zonja i tregoi ngjarjen...dhe prifti u cudit...tha vertete i shtive parate tregome te drejten..
    Po, tha grueja ti e di se une jam grua e ndershme...Te gjitha parate i futa ne banke dhe burrit i shkrova nje check me shumen e pergjithshme............

Me nderime per jeten edhe ne kete teme te vdekjes...dhe me nderime edhe per jeten tone pas vdekjes....,

bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 21-06-2007 më 19:04

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Si titull kjo teme paksa e trrishtueshme, por me pelqeu rrjedha e saj me fryme humori!

Varet shume se kur do te vije ajo e shkrete, nuk e imagjinoj dot se si do te ishe ne te ardhmen. Por po te me vinte ne keto caste, do ti ulesha ne gjunje dhe do i lutesha te largohet.

Kam shume gjera per te bere
    • The rest is silence.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Me marrë me vete një grek.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2007
    Vendndodhja
    Tu pi raki te klubi te lagjja :)
    Postime
    64
    Ne prag te vdekjes do nizja dhe nji cigare te funit si dhe do pija nji dopje raki rrushi te zime 2 her

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Le te vije kur te doje,nuk ka problem,nuk kam per te bere asgje,tek e fundit nuk varet nga une.....dhe une nuk e kam frike vdekjen,ajo eshte nje gje natyrale.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Cka do te beja asgje, do t'ja lija ati larte ZOTIT ne dore gjithcka.

Lindja ka dhe nje perfundim vdekjen

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Pershendetje : Duke u munduar sot me vajti ne mendje kjo pyetje . Cfare donit te benit nese do te ishit ne prag te vdekjes ?

Une p.sh do doja te kaloja dhe ato sec, min, ore, dite, jave, muaj NE VENDIN ku kisha hapur syte per here te pare !
    pikerisht kete do te doja te beja.asgje me teper!!!

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471

Pas Vdekjes...........

do ti thoja 'aman bre ku ishe deri tani??
    do tju thoja njerezve te mi mos mberziten se une do te jem mire, se i dua shume.....dhe amanet....ne arkivol dua lule te bardha.
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Pershendetje : Duke u munduar sot me vajti ne mendje kjo pyetje . Cfare donit te benit nese do te ishit ne prag te vdekjes ?

Une p.sh do doja te kaloja dhe ato sec, min, ore, dite, jave, muaj NE VENDIN ku kisha hapur syte per here te pare !
    Te njejte nje do deshiroja dhe une. Ne vendin ku kisha hapur syte per here te pare dhe te shikoja prinderit e mi qe me veshrojne me qezim!
    Do ishte gjeja me fantastike!!!
    Po pooo do ishte teper nistalgjike
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Faqja 10 prej 24 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Qëllimi i jetes
    Nga Namila në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-05-2011, 10:01
  2. "Vizitori" i befasishëm
    Nga biligoa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 15:23
  3. Krishti, përmbledhja e gjithçkaje frymore.
    Nga marcus1 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-10-2007, 09:38
  4. Jeta dhe Vdekja
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-10-2005, 15:43
  5. DOKTRINA - Kapitulli II. Simboli i Besimit
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-09-2004, 21:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •