kerkoj nje shokun tim te vjeter e ka emrin mario mbiemrin sdua ta them por do jap nja ca shpjegime per te
ka qen ne shkollen jakov xhoxha ne fier klasa e 8c e cila ka mbaruar ne 1996=1997
kush ka qen ne ate klas duhet ta njohoj
kerkoj nje shokun tim te vjeter e ka emrin mario mbiemrin sdua ta them por do jap nja ca shpjegime per te
ka qen ne shkollen jakov xhoxha ne fier klasa e 8c e cila ka mbaruar ne 1996=1997
kush ka qen ne ate klas duhet ta njohoj
ska shkolle jakov xhoxha mor pyts..
edhe bufi e di se kemi pasur nje shkrimtar te madh nga myzeqeja qe quhej Jakov Xoxa..
si ka mundesi te mos e dish kaq gje..
fara lule dielli vetem ke ngren ne shqiperi.. ske pare kurre nje librari.. te pakten vitrinen..
ky djali mos ka nje moter mesuese fizike ne mos gaboj qe po pyes???
ne radh te par shkolla jakov xhoxha eshte ne fier
gjithashtu eshte edhe shkolla e muzikes aty ngjitur por nese sdi mos fol kot se ca kam ngrene un puna ime sa per libra nuk e di kush ka par me shum ti apo un ?
edhe sdua te di sa ke par ti thjesht mos ofendo me kunja se ste ofenoj kush nese sdi gje mos fol kot flm
jo vllamarr nga krisi [ky djali mos ka nje moter mesuese fizike ne mos gaboj qe po pyes???
mos e ka jakov xhoxhi emrin shkolla?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Atehere sa per sqarim per te gjithe Shkolla "Jakov Xoxa" ose ndryshe 'shkolla e muzikes' dhe Andon Xoxa 8-vjecare. Mos i beni corap gjerat. Mbiemer 'Xhoxha' nuk existon nder shkollat e Fr.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Se kuptoj pseshkruani kot . Ai eshtene kerkim te shokut te tije Por Me te dhenaTE PAPLOTESUARA
Ne Fier njohe shume mario une.
Nese ti jep te dhenat e plota munde te maresh ndonje informacion me te plote
Shkolla Quhet Jakov Xoxa ose Shkolla E Muzikes.
Dhe ndodhet ne Lagjen Pedagogjike ose PRan gjimnazit te ri.
FieRaK
Nese do te japesh te dhena me shume per personin qe kerkon besoj qe dhe Antaret do te mundohen te te ndihmojne me dicka ne lidhje me temen tende.
Por me kte qe thua ti kerkoj Marion e qe ka mbaru kte shkolle nuk e besoj se do nxjeresh gje ne drite vecse do te vij koha qe do te te mbyllin temen.
Shkruaj dicka me teper emer, mbiemer etj etj dhe do te maresh nje pergjigje pozitive..
Besoj se me kupton
Edi...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Krijoni Kontakt