Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 60
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Mos u merzit behari, se personi qe ka be ate akt , nuk e ka be se ka qene pedofil , e ka be sepse i URREN SHQIPTARET - NJELLOJ SI TE GJITHE GREKET TJERE QE NA URREJNE.

Andaj duhet te pregaditemi per lufte me keta pisa , ti zhdukim njehere e pergjithmone . Kete fare te piste , per te cilen edhe Perendija eshte be pishman qe ka kriju , na takon neve qe ta zhdukim.

Gostivari_usa
    mos i hap lufte ne forum grekve e do te perjashtojne
    edhe une jam per lufte ndaj janullatosave
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2007
    Vendndodhja
    Tu pi raki te klubi te lagjja :)
    Postime
    64
    Ky duhet denohet me vdekje.Ups harrova qe nuk ka demin me vdekje ktu tek ne.Do e fusin mrena dhe do dali si i cmend.Dhe ja hodhi.A sikur te ishte denimi me vdekje do e shifshit se sa do reduktohej numri i te tilla gjerave.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga doni_kishoti Lexo Postimin
    Ky duhet denohet me vdekje.Ups harrova qe nuk ka demin me vdekje ktu tek ne.Do e fusin mrena dhe do dali si i cmend.Dhe ja hodhi.A sikur te ishte denimi me vdekje do e shifshit se sa do reduktohej numri i te tilla gjerave.
    harrove edhe nje gje tjeter qe nuk eshte ketu ne shqiperi!!! eshte ne greqi ky muhabet !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    Alda!!
    te them sinqerisht se raste te tilla si kjo qe ka ndollur ne Greqi,qe te pordhunohet nje foshnje nente vjecare nuk kan ndollur as nuk ka per te ndollur ndonje here ne shqiperi.
    jam dakort se njerez te tille mund te kete kudo edhe ne shqiperi mbase,por jo te pordhunojne nje vajze nent vjecare kjo nuk ka ndollur ndonjehere ne shqiperi,kjo ka bere vaki vetem ne Greqi!!
    Behar i ndiqni me vemendje temat e forumit???
    Do te gjeni ku xhaxhai perdhenon mbesen e tije 10vjecare(mos diferenca e nje viti ben ndryshimin???)kjo ka ndodhur ne Shqiperi, ku ky person kishte perdhenuar dhe nje femije tjeter ne Itali dhe ishte denuar vetem me 4vjet burge. Gjithashtu se afermi para 1muaji rembehet nje djale 10vjecar ku perdhenohet dhe ky nga nje pedofil ne shqiperi dhe pas perdhunilit e kishte varur femine dhe e kishte hedhur buze nje lumi. Keto dy raste kane ndodhur tani afer dhe qe te dyja ne Shqiperi. Nuk dua te mbroj Greket se per mua kush kryen kete akt te shpifur nuk ka komb.
    Mos ta shohim ceshtjen si politike por si nje tragjedi. Gjithashtu kemi degjuar se ne vende te tjera te botes kan mare meqafe dhe femije 4vjecare ku kan gjetur vdekjen ne duart e pefofilave.
    Per dy rastet konkrete te shqiperise do ti gjeni ne forumin tone si tema
    Ndryshuar për herë të fundit nga jesu : 17-11-2007 më 14:24
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga jesu Lexo Postimin
    Behar i ndiqni me vemendje temat e forumit???
    Do te gjeni ku xhaxhai perdhenon mbesen e tije 10vjecare(mos diferenca e nje viti ben ndryshimin???)kjo ka ndodhur ne Shqiperi, ku ky person kishte perdhenuar dhe nje femije tjeter ne Itali dhe ishte denuar vetem me 4vjet burge. Gjithashtu se afermi para 1muaji rembehet nje djale 10vjecar ku perdhenohet dhe ky nga nje pedofil ne shqiperi dhe pas perdhunilit e kishte varur femine dhe e kishte hedhur buze nje lumi. Keto dy raste kane ndodhur tani afer dhe qe te dyja ne Shqiperi. Nuk dua te mbroj Greket se per mua kush kryen kete akt te shpifur nuk ka komb.
    Mos ta shohim ceshtjen si politike por si nje tragjedi. Gjithashtu kemi degjuar se ne vende te tjera te botes kan mare meqafe dhe femije 4vjecare ku kan gjetur vdekjen ne duart e pefofilave.
    Per dy rastet konkrete te shqiperise do ti gjeni ne forumin tone si tema
    Jesu!!
    une nuk thashe se nuk ka raste te ngjashme ne shqiperi!!por kembengulja ime ishte se;nuk ka shqiptar qe te ken bere nje gje te tille si greku!!
    prandaj mos harro se ka shume grek dhe ketu ne shqiperi,mundet dhe ai shembulli qe ti na solle ketu, mund te i perkasin nje greku qe banon ne shqiperi pasi ka shume te tille!!

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Jo Behar, Grek ne zonat veriore???Te jem e sinqert nuk mbaj mend emrin e qytetit ku ka ndodhur por ishte ne veri te shqiperise. Te them se dhe ne Shqipetaret s'jemi me te mire?Kjo s'ka te beje me kombesine e njeriut. Pylle pa derra nuk ka(eshte nje shprehje) keshtu qe fatkeqsisht keto qenie te pista e te pa vlere na rrethojne ne cdo vend te botes edhe ne Shqiperi.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e larguar Maska e tolky
    Anëtarësuar
    17-04-2007
    Postime
    68
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    kta lloj njerezish duhen vrare, duhen zhdukur nga faqja dheut.
    Nuk ka burg per keta, tortura + vdekje do ishte perfekte.
    tortura + vdekje = perfekte ehe

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    mos i hap lufte ne forum grekve e do te perjashtojne
    edhe une jam per lufte ndaj janullatosave

Nuk jane shqiptaret ata qe u shpallin lufte popujve fqijne. Jane popujt fqijnje qe na shpallin lufte neve, duke na i vra bijte dhe bijat tona.
    Andaj neve duhet te armatosemi si shtet qe te na kene frigen dhe respektin. Per derisa Shqiperia eshte e dobet , cdo here shqiptaret do te shikohen nga keta popuj barbar si njerez tek te cilet ata mund ta nxjerin krejt mlefin e tyre barbar.

Shqiperise i duhet nje udheheqes i zgjuar i cili do ta armatosi shqiperine deri ne dhemb qe per fqinjet te jemi ligj dhe frige.

Me Respekt Gostivari_usa

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin

Shqiperise i duhet nje udheheqes i zgjuar i cili do ta armatosi shqiperine deri ne dhemb qe per fqinjet te jemi ligj dhe frige.

Me Respekt Gostivari_usa
    e vertete kjo, e dime qe nuk na duan, po te pakten e na e kene friken.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Verrejtje publike deri tek anetaret me nick Gostivari usa dhe goldian, por me se shumti per ty Gostivari usa , te kisha lut qe te mos futesh vetem per te replikuar anetaret e tjere dhe per te prishur temat , ti ndoshta e ben ket tek temat e ndonje anetari tjeter , po jo tek temat qe hapi une!! , nuk eshte hera e pare qe fusish hundet neper tema dhe fillosh me replika dhe prishish temat , nese ke ndonje mendim reth lajmit shprehe dhe mos repliko te tjeret edhe e 100-ta here qe te verrej duke vepruar keshtu, te pakten temat qe hapi une mos i prish me postime e tua te kota!!!!

Gjith te mirat.
    Sui generis

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Plagos babë e bir pas një sherri, shtyp 10 vjeçaren.
    Nga oliver55 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 18:32
  2. Rremben dhe perdhunon te mituren
    Nga daniel00 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 03:42
  3. Përdhunon 11-vjeçaren, pranga maniakut seksual
    Nga dardajan në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 10-11-2005, 04:50
  4. Athine, pronari drogon dhe perdhunon 16-vjecaren shqiptare
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2005, 07:29
  5. Kunatat lyejne me benzine 17 vjecaren.
    Nga Jonian në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 28-06-2003, 21:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •