Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 174
    Volter.... Maska e Goldanitus
    Anëtarësuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Tani ju mbetet juve Sokol te pergjigjeni ne pyetjet tona:
    1. A eshte lakuriqi zog?
    2. Cili sipas jush eshte Zoti. Ai qe lodhet, ka familje,eshte i pafuqishem, harron... apo ai qe eshte i gjithefuqijshem, i gjithedijshem, i cili eshte mbi te gjitha...?
    3. Sipas teje si eshte Toka e rrumbullaket apo e rrafshet?
    4. A u krijuar Toka para diellit?
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

Gostivari shkruan(quote):
    Dhe e bej ftese te gjithe muslimaneve qe prej sot e tutje te mos pergjigjen ne pyetjet e kristijaneve perderisa ata te fillojne te pergjigjen ne pyetjet tona!!!

Eh cfar rreziku i zi po dashka me na gjetun!
    Do te na pushojn veshtet nga kta radikalista dhe ngatrestar qe vetem pergenjeshtrojn ,shtremberojn dhe fyejn cdo gja dhe gjdo kend.Qe fyejn Zot dhe Komb ,tradita dhe heroj te kombit,vetem e vetem per me ju sherbyje padronve arabo-wahab.

Me respekt dhe mirekuptim per te gjith besimtaret musliman shqiptar,qe besojn ne Zot dhe respektojn kombin, traditat ,herojt tan Komtar dhe njerzit per rreth me besime te ndryshme.Kurse per keta zhurmagjinjt & co qe slan forum apo nenforum pa felliqun,uroj qe ta mbajn fjalen qe ka then Gostivari dhe mos te na shurdhojn me keso muhalifesh.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Ti ngele duke bere gam gam me replika po pergjigje nuk jep.
    Dhe e di pse?Sepse nuk ke.
    Na hiqesh dhe si patriot pale pale

krishteret si puna e sokolit_i malit
    kur diskoton me ta, ata kane pergjigje dhe arsye idiote,
    llumi llum ngelet
    Kurani Fisnik na sqaron per keta njerez

2-18. (Mbesin në errësirë) Të shurdhër, memecë dhe të verbër, andaj ata nuk kthehen (nga ajo rrugë e tyre e keqe).
    Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 17-11-2007 më 00:01

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Citim Postuar më parë nga Sokoli i Malit Lexo Postimin
    Asgje ske then,citatin nga ajeti i Kuranit se kam sjell une por Gimi3,dhe si ti si aj dhe si te tjeret e anashkaloni dhe nuk i pergjigjeni.Aty nuk thot me se sju sjell Kuran i per me sqarue apo me shfaq gabimet apo ndryshimet e hebrejve apo prifterve por thot me VERTETUA se Ato ishin derguar ma pare ,ne ajet nuk thuhet asgje tjeter,por qe Kurani duhej te VERTETONTE ato( Torah dhe Ungjilli /Tueratin dhe Ingjillin)

XXXXXXXX
    Postuar më parë nga Sokoli i Malit Lexo Postimin
    Fjala ishte per ajetin nga Kurani te cilin Gimi3 e solli ne shkrimin #113
    Ai ta zbret ty (Muhammed) librin me argument ( Kur'anin ) që është vërtetues i librave të mëparshme. Ai e zbriti më parë Tevratin dhe Inxhilin. ( 3:3 )
    Si e komentoni dhe cfar kuptoni nga ky ajet?Pergjigju ne ate pytje,nji here,e mandej ben pytje provokative qe ja din pergjigjejen dhe qe s'meriton pergjigjeje.
    xxxxxxxxxxxxxx
    Shikoje o dud pyetjen qe e ke bere vet. Pergjigjen ta dham une edhe Gimi por sic tha edhe Gimi, je shurdh dhe i verber.
    Do me thene ti e beson Kur'anin kur te konvenon gjeresa e more kete ajet dhe kerkove spjegim. Dhe kur more pergjigje qe ti nuk e doje sepse nuk perputhej me deshirat tuaja atehere flet perqarte duke ofenduar. A po kupton o hipokrit?

Hajt shnet bylbyl i perrojeve.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anëtarësuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar më parë nga alko71 Lexo Postimin
    Shikoje o dud pyetjen qe e ke bere vet. Pergjigjen ta dham une edhe Gimi por sic tha edhe Gimi, je shurdh dhe i verber.
    Do me thene ti e beson Kur'anin kur te konvenon gjeresa e more kete ajet dhe kerkove spjegim. Dhe kur more pergjigje qe ti nuk e doje sepse nuk perputhej me deshirat tuaja atehere flet perqarte duke ofenduar. A po kupton o hipokrit?

Hajt shnet bylbyl i perrojeve.
    Hajt shnet bylbyl i perrojeve. Une ende thenie me te bukur nuk kam degjuar. Mos jeni ju letrar i nderuari Alko71. Me te vertet eshte thenie shume e qelluar per rastin tone me "Sokolin e Malit". Shume e qelluar. Vetem perpara.
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sokoli i Malit , ti je i ditur , ti ke te drejte. Ja, keshtu si njeri i ditur qe je , dua te me sqarojsh ti mua se si u krijua TOKA PARA DIELLIT SIPAS BIBLES?!!
    O gastivari_Usa dhe gimi ma bete horë sokolin more ,lereni ne hallet e tij ,se mos ia gjeni hallin ashtu...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Sokoli i Malit Lexo Postimin
    Gostivari shkruan(quote):
    Dhe e bej ftese te gjithe muslimaneve qe prej sot e tutje te mos pergjigjen ne pyetjet e kristijaneve perderisa ata te fillojne te pergjigjen ne pyetjet tona!!!

Eh cfar rreziku i zi po dashka me na gjetun!
    Do te na pushojn veshtet nga kta radikalista dhe ngatrestar qe vetem pergenjeshtrojn ,shtremberojn dhe fyejn cdo gja dhe gjdo kend.Qe fyejn Zot dhe Komb ,tradita dhe heroj te kombit,vetem e vetem per me ju sherbyje padronve arabo-wahab.

Me respekt dhe mirekuptim per te gjith besimtaret musliman shqiptar,qe besojn ne Zot dhe respektojn kombin, traditat ,herojt tan Komtar dhe njerzit per rreth me besime te ndryshme.Kurse per keta zhurmagjinjt & co qe slan forum apo nenforum pa felliqun,uroj qe ta mbajn fjalen qe ka then Gostivari dhe mos te na shurdhojn me keso muhalifesh.

Ore Sokoli i malit cdo dite do te pyes se si u krijua Toka para Diellit sipas Bibles. a kupton ti kete ! CDO DITE !!! Deri kur te marish guximin dhe te me japish pergjigje.
    Cfar dreqin mendon se je ti ?!! Emisar special i kombeve te bashkuara ?!! Qe vetem ti ke te drejte te parashtrojsh pyetje dhe te presish pergjigje ?!!!
    Jo mor vlla , sje emisar , andaj njelloj sikur qe marrim neve muslimat te te japin ty pergjigje, ka ardh koha edhe ti te pergjigjesh ne pyetjet tona.

Gostivari_usa

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    do mendimin tim patriotik ti qe ku po ta them un

nana jote duhet pushkatu sepse ka pjell ni klysh zagari si puna jote, si ke ftyr mer faqezi po ska 10 vjet mer tutkun qe vllezrit e tu serb vran e pren sa mujten vllezrit e mi shqiptar te kosoves, po cameria mer pleher qe asht shfaros plotsisht

phu te dhjefsha identitetin eurpian ty mer klysh serbogrek
    Zgjohuni bre niher, nuk shkon me ofendime dhe satanizim te te tjereve ne emer te patriotizmit se kjo eshte patritizem falls. Nese Serbia e Greqia ta kane bo 1 te zeze, perandoria osmane t'i ka bo 10, a pe sheh se kombi shqiptar edhe pas 1 shekulli pasi u pavaresua nga kjo perandori spo mujm me nejt ne kamb tona. Cameria??? zemra jem a ki dasht Perandori Osmane, te 'mbron' po kjo perandori. A ke dasht muxhahida, kerko ndihmen e atyre, ata ty te shpetojne. Po te mos ishin rilindasit e ta qonin popullin prej gjumit edhe Amerika ty do te te kishte marre malli me pa ni shqiptar ne Ballkan, e kjo per injorancen tone, se si ka pas as fajet Serbia e as Greqia e as Turqi, po fajet budallakia jone si popull, njoni grek, tjetri latin, tjetri muxhahid e hajde po na qon Allahu ne xhenet. Injoranca e kohes...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    sapo lexova keto sharje,fyerje qe po i bene te krishteret myslimaneve jane te mjaftueshme qe myslimanet jane njerez te paster,te sinqerte dhe shume te dashur.jo per tju ofenduar ju katolikeve por te pakten respekt e jo te flisni keshtu ne kete menyre.mendoni se dita e gjykimit vjen shpejt.Selam alejkum ve rahmetull-llah,ve bereketuhu per e gjithe myslimanet,dhe ti princesha All-llahu ta shperblefte per punen qe ke bere.

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Zgjohuni bre niher, nuk shkon me ofendime dhe satanizim te te tjereve ne emer te patriotizmit se kjo eshte patritizem falls. Nese Serbia e Greqia ta kane bo 1 te zeze, perandoria osmane t'i ka bo 10, a pe sheh se kombi shqiptar edhe pas 1 shekulli pasi u pavaresua nga kjo perandori spo mujm me nejt ne kamb tona. Cameria??? zemra jem a ki dasht Perandori Osmane, te 'mbron' po kjo perandori. A ke dasht muxhahida, kerko ndihmen e atyre, ata ty te shpetojne. Po te mos ishin rilindasit e ta qonin popullin prej gjumit edhe Amerika ty do te te kishte marre malli me pa ni shqiptar ne Ballkan, e kjo per injorancen tone, se si ka pas as fajet Serbia e as Greqia e as Turqi, po fajet budallakia jone si popull, njoni grek, tjetri latin, tjetri muxhahid e hajde po na qon Allahu ne xhenet. Injoranca e kohes...
    Ashtu eshte mesia4ever , shume fjalim i bukur ishte ... tani ti si njeri tolerant ndaj feve ... e ne fakt dje shaje pa mase fene Islame , me trego ti personalisht ,

A eshte Kur'ani Kopje e Bibles ? Edhe a e pranon ti Muhamedin a.s. si te Derguar te Zotit ? Duke e marre parasysh qe kjo flitet edhe ne Bibel ?! D.m.th. Se do te vie nje i Derguar pas Jezusit - Isait a.s. ?! E ai ishte Muhamedi a.s. !

Kete pyetje ta bera meqe asgje nuk the per temen , cili eshte opinioni yt ne pyetjen e bere ?!

Respekte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 17-11-2007 më 16:42
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  2. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  3. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  4. Kur dhe kush e ka shkruajtur Kuranin?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 16:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •