Nuk e kam luksin te te rindreq trurin.Perpos asaj qe gjithe jeten paske qene armik i vetes, nderkohe paske kultivuar edhe prirjen qe t'i asistosh edhe armiqte e tu ne kete drejtim. Kjo konstatohet lehtesisht nga mbrojtja qe po ua ben atyre qe te poshteruan pa hezitim dhe te detyruan te silleshe ne menyre aq te pa kulturuar dhe te marre per shume teleshikues, pa perjashimin e mysafireve tjere ne studio, -se thjeshte ta bene nje te padrejte.
Mes tjerash vuake edhe nga kompleksi i madheshtise!
cit.:
"ata qe meren me keto pune e dine se kush je ti,e cfare eksperience ke patur me te kaluaren me ate funskionarin ...sepse per kete pune jane arshivat "
Dmth per ty enkas u desh te hapeshin arkivat?
-Argumenti yt thote se TOP channel merret me keso gjerash te pista, dhe te gjithe mysafiret e emisioneve "te hapura" si ky, i kalojne permes dosjeve te ish Sigurimit dhe sigurimcave, qe sipas teje, tani qe xhaxhi nuk eshte me, -i ka rekrutuar TOP-i.
E sakte!
Zoteri, nuk e di a po e kupton, por cdo "argument" qe ke sjellur flet kunder TOP-it? Ti e the ne menyre shume te hapur dhe naive por ky argument i yti shkon drejt se vertetes objektive dhe te pakundershtueshme, qe ti dhe shumkush si ti, e mohoni verberisht. Gjersa e verteta po ua ka fute gishterinjte ne sy cdo dite, kurse ju kot,- nuk e shihni se nuk e shihni!
cit.:
"Polici tek dera e Top Channel ishte nje ish sigurims qe si fytyre e njihja shume mire,nga ata kalecet e Tiranes se Re,dhe i cili nga ana e tij nuk bente asnje perpjekje ne mimiken e tij t'a fshihte faktin se me njihte " e me njihte mire"."
Ja qe kete nuk e kam ditur. Bile as qe do te me shkonte ndermend nje mundesi e tille. -Kjo eshte e papare!
E para, askush nuk ka te drejte te punesoje ne firmen e tij private police shteteror.
E dyta, per krye-kreje kesaj, athua nuk pat TOP-i ndonje zgjidhje tjeter per sigurimin e rendit dhe hapesirave, perpos punesimit te spiujve cnjerezor te totalitarizmit me te eger qe njeh bota?!!
Ti thua se do te punesoheshin diku tjeter. E po sigurisht qe do te punesoheshin, -por jo ne nje Shtepi Televizive, or i ndritur.
Nuk e di a e kupton qe vertete nuk kam aq luks per te te replikar ty, -kjo eshte humbje kohe. Miratimi i marrezise nuk mund te quhet veprim i "mendjes se hapur", zoteri. -Ajo vazhdon te quhet idiotesi, poshtersi e tradheti, kunder vetes, njerzimit e shoqerise per aq kohe qe te mbijetoje arsyeja njerezore. Prandaj, mungojne predispozitat primare qe une apo kushdo tjeter te jete "mendjehapur" ndaj dikujt qe nuk ka fare.
Ti atyre u jep edhe te drejten e gjykates, ligjit e drejtesise shteterore. Dhe kujte? Krimineleve! Nuk ka te drejte nje televizion qe ne cdo dite e shohim ne televizor te na ngreje padi dhe te shqiptoje fajesine e njerezve, kushdoqofshin ata pa e bere kete gjykata. Keto jane vepra kunderligjore.
Prite buzeqeshur.
Krijoni Kontakt