Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 56
    Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Ne fakt po qe se nis censurim, atehere Top Channel duhet ta nise me veten, me gjithe emisionet qe ky televizion prodhon, forumin e tij, artikujt e gazetareve te tij ne "Shqip" e pastaj te jete i detyrueshem aplikimi i censures tek te tjeret. Keshtu Top Channel jep shembull pararoje per gjithe shoqerine.

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Do thosha - 'Le të flasin një herë me mua Dudushi dhe Rama, dhe e dija unë çfarë argumenta t'u jepja.' Por fakti është se nuk ja vlen. Unë jam më e fituar të 'harxhoj' kohën time në Forum, se sa të merrem me pseudo-intelektualët shqiptarë atje. Hah sa mollë të krimbura ka Shqipëria...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    pse ju vjen keq nga fjala censurim kur edhe ktu perdoret vend e pa vend nga moderatoret censurimi !!! shume mire tha dita qe te te kerkoj censurim top channel duhet tia nis nga vetja ,atehere edhe ketu duhet te behet censurim !!! por ama jo vend e pa vend !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Mua personalisht nuk më vjen keq nga fjala çensurim, por nga llogjika dhe ngritja intelektuale me të cilën 'këta tipa' kërkojnë të zgjidhin 'problemet'.

Regullat dhe çensurimi janë dy gjëra të ndryshme. Kur ke të bësh me lloj lloj njerzish nuk ja u gjen dot 'qejfin' të tërëve.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Andej nga anet e mia,do thonin..Dudusho dashke car ....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Mendoj se nuk duhet te ket censure pasi nuk ka si te vihet kjo lloj censure edhe nqs do e vinin , ne forume duhet te ket me shum moderime .Tek forumishqiptar duke qen se ka shum perdorues duhet te shtohet numri i moderatoreve ne menyre qe te mbahet nen kontroll dhe jo te tjeret te ofnedoj n dhe te ndehskohen mbas disa oresh

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Dhe unë kërkoj të censurohet Alban Dudushi ..
    Pse më i mirë nga ne është ai???

Çtë censurojnë më shumë këtu??Ska ngel postim në këmbë ska ngel!!
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ou?
    dhe Dudushi na lexoka forumet?
    kemi per tu bere te famshem ne nje dite

hi Dudushi

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Wink

Une jam 100% kundra censures, me mire te perdorin funksionin IGNORE ata qe nuk duan te lexojne konspiracionet ose gjerat qe i bezdisin.
    As qe du me dit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Post O sa mire qenka me qene vandal!

Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Une jam 100% kundra censures, me mire te perdorin funksionin IGNORE ata qe nuk duan te lexojne konspiracionet ose gjerat qe i bezdisin.

Sa keq or ti Sa_Kot qe nuk i lexoka njeri nga Top Channel keto shenimet e ketij forumi dhe vecanerisht keshillen tende per perdorimin e funksionit IGNORE.
    Mbase po te kish lexuar bosi i Top Channel(une insistoj qe edhe ne kete rast gazetari Sokol Balla nuk ka faj) nuk do kishte urdheruar qe ne programin e tyre Top Story gazetari te ftonte ne nje emision serioz mbi Tec-in e Vlores ate studentin Eneid Hamzai,qe vetem nje apo dy dite me pare kreu akt vandal-si i cmendur bashke me banden e tij-qelloi pabesisht mbi njerrez te cilet kishin ardhur atje te flisnin si njerrez, dhe mbi portretin e Ismail Qemalit ne universitetin e Vlores,dhe te nesermen apo te pasneseremen, fale parimeve profesionale te bosit te Top Channel(?)na doli me kollaro si njeri serioz ne ekranin e atij stacioni televiziv.
    Po mos me ish trashur lekura madje do te ndjehesha i ofenduar nga fakti qe bosi i Top Channel apo ndonje koleg i tij administrator i atij stacioni televiziv me ndaloi nje vit me pare te drejten e mikrofonit (te premtuar nga gazetaret)si i pranishem ne rradhet e Top Show-t,ne nje teme shume me te parendesishme se ajo e Vlores,kur keto dite e pame qe me urdhrin e tij t'i jape mikrofonin ne nje emision teper serioz nje gangsteri.
    O sa mire qenka me qene vandal!
    Kjo mund te coj shume te rinje apo njerrez te paekuilibruar ne konkluzionin e gabuar se akte te pabesa e vandale jane te pranueshme nga shoqeria e nga mediat e duhen pare si alternative e mundshme per zgjidhjen e problemeve!
    Ai fakt mediatik me beri pershtypje negative.Ka shume stacione televizive shqiptare apo te huaja qe po te benin nje politike te tille mediatike nuk do t'i bente pershtypje njeriu,
    por Top Channel nepermjet gazetarise investigative te emisioneve te tij,ndryshe nga stacionet e tjera televizive, tregon se synon te ngrihet ne nje instutucion qe vendos standarte per shoqerine shqiptare,ne kete kuptim per mendimin tim kjo eshte nje gafe e rende.
    Po e kam gabim te m'a thot dikush ketu dhe ne se eshte keshtu ju lutem ndonjeri prej bosave te Top Channel te me dergoj ca veze e ca nafte ketu ku jam une ne Europe-sepse sic e thashe,kur i jep nje gangsteri te cmendur vetem 24 apo 48 ore pasi ai ka kryer akte vandalizmi te drejten e mikrofonit i jep nje shembull te gjitheve se si duhet t'i zgjidhin problemet e tyre me akte vandale-pra me dergoni ca nafte qe te mbuloj publikisht ndonje personalitet nga pushteti lokal apo qendror Europian ketu ku jam per te mundur te marre te drejten e mikrofonit si pjesetar i publikut ne shout e Top-Channel apo ndonje media Europiane,e qe te realizoj te drejtat e mia kundrejt shkeljeve te ligjit qe jane bere ndaj meje e ndaj familjes time ne te kaluaren.
    Kjo duhet kuptuar si nje kritik e forte ndaj atij vendimi te drejtuesit te Top Channel ne kete rast,dhe jo si ndonje ndryshim i vleresimeve pozitive te Wittstar ndaj punes se lavderueshme te gazetareve te programeve te Fiks Fare,Top Show,etj.
    -----------------------------------------------------

The hardest job kids face today is learning good manners without seeing any-Fred Astaire
    Ndryshuar për herë të fundit nga wittstar : 24-11-2007 më 19:10

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  2. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  3. Korupsion ne moshen e internetit
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 11:26
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Java - gjuhë programuese e shërbimeve të Internetit
    Nga ILovePejaa në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 27-10-2002, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •