Close
Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 174
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Oh Halil ohh , cfar tet thom une tej , te folim keshtu si ka gostivari se mka morr molli per vendlindjen.
    Kto si pouna e Sokoli te fushes , se nuk osht i malit , sokola mali imi une e tej , nuk ai.
    Si te ta sqaroj une tej ket pounen e ktine solokave te lumit , shnejk , e din ti se kujt i thujn shnejk. Ehh kto jon si pouna e atij shnejkut , kur mushet me uje , ma shum nuk mund ti vindojsh se derdhet. Ene kto , truni i knite o mbush mo , nuk ka vend per sene te reja , per ate cfar u thomi ne ktine kah njoni vesh u hiiiiin ka veshiiii tjeter u deeeeeeeeeeeel.
    Tej e pejt per LAKURIQIN se cfar osht , te thot se osht gajllese , mos mor , mos or igrack , po smatet more Halil Gostivari idiotizmi i ktine , nujk ka kantar qe e mat.
    Kjo jone si ato grate e kcija qe vetem din me bo "HAM HAM HAM E BLLA BLLA BLLA"
    nuk jon burra , burri ci osht burre kur odni njeri e pejt dicka i ep pergjigje , kto jon burecaaaaaa u largohen pergjigjeve.
    Hey Sokol i proit , tej te fol CFAR OSHT LAKURIQI , a me difton a nouk . diftom te pakten se cfar note ke pas ne BIOLOGJI.
    Si mendon tej Halil o , a ka nej doni senjd ki sokoli i llofkes a nouk .
    Une mendoj se ki osht shurdh kur ne i bojme pyetje.

Pershendetma Rahimin ne krejt Toplicen, Halil Gostivari.

Me nder e respekt Gostivari_usa
    po ku ije be o amerikan se u bene amerikan heheheheh. si te kom a ije mejr , po tej a nuk erdhe veres per pushime thae se do vish . si te shkon koha atje a merzitesh a jo . po lije be se ene une nuk e di pse mirem me punet e ktive kot , po ka tej far ka doni te re .

une mo nuk i boj pyetje askuj se e shof sa her ci bojm pyetje ato meniher ene na versulen jon tu na mbejt .

tfala nga rahimi ene krejt gostivari .tung .

heheheheheh . ej mos u nxeh shoum se skije asni dobi se ne e dim kush jan aato.se ato na than me 2001 pse luftoni ju a per flamur a . po mosni be bura se do tu a sjlellim nje kamion me flamura !!!! sa idiota mendon se ne luftojm per flamurin ta mbajm ne frizhider , ku e din ato cfar do te thote te jesh SHQIPTAR....

ALL-LLAHU EGBER....
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028

A eshte Kur'ani Kopje e Bibles ?

Dr. Maurice Bucaille, ose Mubarak Bucaille, pasi e studioi me objektivizëm të plotë ishte mahnitur me Kur'anin dhe ligjet e Islamit. Me qëllim të studimit sa më objektiv ai e mësoi gjuhën arabe burimore të Kur'anit dhe ishte habitur kur dalloi dëshmi të panumërta që rrjedhin nga Kur'ani mbi të gjitha dukuritë e Gjithësisë, dukuri të cilat i ka vërtetuar dhe po i vërteton për çdo ditë shkenca bashkëkohore.

Gjatë katërmbëdhjetë shekujve, që nga koha e Shpalljes së Kur'anit famëlartë, e gjer më sot, Islami dhe vendosja e tij në rrjedhat bashkëkohore është paraqitur gabim.

Paraqitja e Islamit dhe shpjegimi i Kur'anit në opinionin botëror është bërë në mënyrë sipërfaqësore dhe konservative, duke u shtrembëruar thelbi i tij, jo vetëm në Europë dhe Amerikë, por edhe në disa vende Islamike.

Shtrembërimet e Islamit dhe të Kur'anit nga ana e Perëndimorëve, kishin për qëllim zhvlerësimin e realitetit të Kur'anit si Libër Hyjnor, duke e paraqitur në mënyrë jo objektive përmes metodave të pandershme,

Për antiIslamin në Europë dhe Amerikë, autori në fjalë tha : "Gjykimet krejtësisht të gabuara mbi Islamin që janë përhapur dhe akoma përhapen në Perëndim janë pasojë e mosnjohjes së tij dhe shpifjeve sistematike.

Por më e rënda nga të gjitha gënjeshtrat e përhapura janë të pavërtetat në raport me faktet, sepse nëse mashtrimet në gjykim janë të falshme, paraqitja e "fakteve" kundër të vërtetës nuk është e falshme... .

Pikëpamjet shkencore mjaft të theksuara të Kur'anit, në fazën fillestare më kanë habitur thellë, sepse gjerë atëherë nuk kisha besuar se është e mundur që në një tekst të shkruar 14 shekuj më parë të gjejë aq dëshmi që u përkasin tematikave të shumëllojshme dhe absolutisht të mbështetura në indikacionet e shkencës bashkëkohore.

Në fillim nuk kisha kurrëfarë besimi në Islam. Ju afrova këtij studimi të teksteve (Biblës dhe Kur'anit) pa asnjë paragjykim dhe me objektivitet të plotë... . Sikur shumica e njerëzve në Perëndim, dhe unë kam mundur t'i ruaj të njëjtat ide të gabuara dhe aq shumë të përhapura mbi Islamin deri në ditët tona.

Kështu, pra, e pranoj se isha injorant i madh para se të krijoja për Islamin pikëpamje të cilat i kam sot, të drejta dhe objektive. Nëse kam pasur pak ndikim apo kam hezituar në lidhje me Kur'anin, atëherë ka qenë ajo të cilën më kishin mësuar në rininë time; kurrë nuk më flisnin për muslimanët por vetëm për muhamedanët, duke e theksuar posaçërisht atë se është fjala për fenë të cilin e ka themeluar një njeri dhe një besim i cili nuk ka kurrëfarë vlere karshi Zotit... .

Në asnjë rast nuk ekziston as më i vogli kundërshtim në mes tekstit kur'anor dhe njohurive shkencore bashkëkohore mbi krijimin e Gjithësisë. Unë e përsëris vlerësimin tim se qëndrimet shkencore të Kur'anit janë dëshmi se në tekstin e tij nuk është futur dora e njeriut, por ai tekst është Shpallje Hyjnore për të cilin s'ka dyshim".

Shkencëtari Dr. Maurice Bucaille kirurgu dhe profesori i Universitetit të Parisit dhe bën fjalë për studimin e tij që ka bërë mbi Librat Hyjnorë, shikuar nga aspekti i njohurive shkencore bashkëkohore.
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anëtarësuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar më parë nga deshmuesi Lexo Postimin
    Fatmir cupi desha tju pyes per dicka. Mendon se Turqia ishte me mire se Greqia apo serbia per ne shqiptaret? Nese qe e mire, atehere Skenderbeu luftoi me kot. Mendon se pushtimi turk dhe feja qe ajo na imponoi ishin te mira per popullin shqiptar se sa ligesia efqinjeve tane qe nuk na pushtuahn asnjehere? Po keshtu pyes: Si shpjegohet qe Greqia dhe serbia , te cilat ishin armiqte me te madha te shqiperise (simbas jush), nuk e pushtuan dhe suanduan asnjehere shqiprine, ndersa turqia mikja juaj shpriterore, e dogji, e shkatroi, e vrau, e perndoqi, e shkatroi ne kulture, fe dhe shprit, si dhe na ndroi identietn tone europian, dhe ti flet per te keqiat e greqise dhe serbise??? Nuk e di se cfare mendon rreth te mirave te turqise dhe te keqiave te greqise dhe serbise. Mendoj se po ti vesh ne peshore torturat dhe sundimin turk, asqe mund te behet fjale per fqinjet tane. dua te di mendimin tend patriotik.

Gjynah eshte qe ti je ende anetar i ketij forumi. Na e njollose forumin more. Si guxuat ta thoni kete fjale. Apo mos ndoshta jeni ndonje pjesetar i sherbimit sekret grek ose serb.

Per sa i perket "di te dua mendimin tend patriotik" kisha dashur t'i njoftoj anetaret se kjo fjale eshte e mundur te jete mesazh provokues, per te na marrur emrat neve ketu, se qka po postojme. Mirpo jo me. Serbia ka qene qka ka qene. Me kurre ne nuk do te jemi nen sundimin e saj, kuuurre. Kuptoje kete.
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

i/e regjistruar Maska e The infernal
    Anëtarësuar
    28-10-2007
    Vendndodhja
    Ne planet
    Postime
    27
    Goldanitus është një manjak i shkencës.Goldanitus perafersisht meson 18ore ne dite,pra nga kjo mund te perfundojme se ai eshte nje shkenctar me i madh se Albert Einstein,Goldanitus ka krijuar nje ore te re qe quhet GoldaTime ai jo qe ka zbuluar kete por ai ka zbuluar edhe nje makine te kohes.Si Goldanitus tu mundu mizen en bull me shëndrru edhe me makine te kohes me udhëtu.Kam nje porosi qe te mos kacafyteni me fjal me Goldanitin se ai do të ju bon qe te kumonikoni me vetveten.

Anëtarësuar
    28-10-2007
    Vendndodhja
    Ne planet
    Postime
    27
    Kush ka ndonje gje kunder meje lirisht pergjigjmuni

Anëtarësuar
    28-10-2007
    Vendndodhja
    Ne planet
    Postime
    27
    Stop Goldanitus

Anëtarësuar
    28-10-2007
    Vendndodhja
    Ne planet
    Postime
    27
    WANTED GOLDANITUS REWARD 10000000000000000000000000000000000000Milion dolar$

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    the infernal bene te te pyes qka ke or burr qe je nxeh kaq shum ? - mere veten me te mir
    sdi qka te ka bere goldanitus qe po e urren kaq shum ?
    nuk dua te perzihem ne punet tuaja po kjo nuk i ka hije nje burri shqiptar kjo qe je duke bere ti
    kalofsh mir

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    the infernal bene te te pyes qka ke or burr qe je nxeh kaq shum ? - mere veten me te mir
    sdi qka te ka bere goldanitus qe po e urren kaq shum ?
    nuk dua te perzihem ne punet tuaja po kjo nuk i ka hije nje burri shqiptar kjo qe je duke bere ti
    kalofsh mir
    Xhamia a nuk po e shikon se eshte nje cope idioti , cfar te bej tjeter qe vecse te prekete me te tjeter kur as kush biles nuk e perfill ate dhe shkrimet e tija.

Gostivari

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Me duket se ceshtja eshte zene nga nga bishti.

Para se te behej pyetja ne se Kurani eshte kopje bibles dhe te hapej teme e vecante, do duhej te debatohej me pare ne se Biblat jane kopje te Talmudit.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  2. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  3. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  4. Kur dhe kush e ka shkruajtur Kuranin?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 16:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •