Close
Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 174
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga halil_gostivari Lexo Postimin
    cka eshte kjo ????? MADE IN VATIKAN APO PAPA.

PO TI PASKE SHUM EMRIN E MADH SOKOL I MALIT , POR NUK JE NE GJENDJE TI PERGJIGJESH TE VETMES PYETJE CKA ESHTE LAKURIQI ???? SA E THJESHT !!!!!

EDHE UNE DUA TE TE PYES POASHTU NJE PYETJE SHUM TE THJESHTE

1

+

1

+

1

SA JANE SE NUK E DI, DHE NUK TALLEM PO TE PYES SERIOZISHT????????
    TUNG SOKOLO JA KALOFSH MIRE...

TI GOLDANITUS MOS U NXEH SHUM SEPSE ATA ME QELLIM PO PROVOKOJN KESHTU E KE PARASYISH CKA DUA TE TE THEM ?

ALL-LLAHU EKBER.
    Pytja nga ti ishte cka asht Lakuriqi?
    Lakuriqi asht krijes si ti qe asht /je cvesh nga te gjitha ato cilesi qe ka rraca dhe kombi yt,dhe ke trathetua dhe ke marr te gjitha tiparet e kunderta me kombin tend,dhe meshifet nder te kundert dhe lufto racen dhe kombin e traditat e veta.

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anëtarësuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar më parë nga Sokoli i Malit Lexo Postimin
    Lakuriqi asht krijes si ti qe asht /je cvesh nga te gjitha ato cilesi qe ka rraca dhe kombi yt,dhe ke trathetua dhe ke marr te gjitha tiparet e kunderta me kombin tend,dhe meshifet nder te kundert dhe lufto racen dhe kombin e traditat e veta.
    Ja prap po i shmangeni pyetjes. Hahaha. Me keni ber per te qeshur me te madhe. Shekulli XXI dhe ende ka njerez qe luftojne me realitetin. Ende ka njerez qe thojne se 2+2 nuk bejne 4. Kjo eshte absurde. Ende ka njerez qe nuk dijne se koha ne universin ku jetojme rrjedh per te gjithe ne menyre te njejte. Sa mire po i ikni pyetjeve. Duke u munduar te nderroni teme nuk fitoni asgje. Ju thelle brenda e dini se nuk keni te drejte, se e drejta qendron tek ne. Ju po keni deshire qe 2+2=5 mirpo ja qe 2+2=4. Qka ju kushton juve qe te [pergjigjeni ne kete pyetje. Nje sekonde më. Nuk jane shume. Ne cilin Zot besoni? Ne kete apo ne ate? Ne te parin apo ne te dytin? A eshte Lakuriqi Zog? Po ose jo? Mirpo e dini se po te thuani jo atehere ju nuk jeni krishter. Dhe nese thuani po atehere.... Nese thuani se besoj ne Zotin i cili eshte i gjithefuqijshem, gjithedijshem ... atehere ju po ndjekni fene e muslimaneve. E nese thuani se besoj ne Zotin i cili lodhet, ka familje ... atehere mund te themi lirisht se jeni ateist.

Pra ne dy menyrat e pergjigjes se mundshme nga ju, do te bie ne dukje se ju po e kundershtoni veten tuaj. E kjo nuk eshte gje normale ne shekullin ku jetojme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Goldanitus : 04-11-2007 më 16:45
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Ja se po e sjell edhe une nje reference ku mund te lexoni. Kjo per tua mbyllur gojen dhe per t'iu treguar se ajo qe thuhet ne Kur'an eshte vazhdimsi e asaj qe thuhet ne Bibel dhe se ligji i Allahut nuk ndryshon (flas per dhijaten e vjeter se tek e reja ia kan futur kot paulianet ne shumicen e rasteve).

http://www.evilbible.com/BiblicalIntolerance.htm
    Ndryshuar për herë të fundit nga alko71 : 04-11-2007 më 16:58
    Why do people with closed minds always open their mouths?

sokolo , sokolo . me ngadal e ke gabim sepse une nuk jam xhveshur kur nga cilesit e mia as per nga raca e lere qe per nga kombi as qe e kam nder mend , dhe kur nuk kam tradhetu, je shum shum shum gabim . sepse ti piksepari as qe me nje se kush jam as qe e din se cfar jam , po si ke fajet ti fajet i ka e verteta ajo dhem me se shumti.

se di pse por kam nje ndjenje qe ti je ai person i cili ke tradhetu kombin tend dhe traditat dhe ke mare tipare te kunderta , sepse juve te nderuar te krishter kur nuk ju ven mire dicka , ose kur del e verteta ne shesh menjehere e na sulmoni neve se e paskemi haruar kombin dhe traditat,sepse nuk keni argumente se si me i dale ne mbrojtje vetevetes, po prap me fal sepse nuk te parashtroj kesilloj pyetjesh sepse e shoh se e paske shum te vehstire ti pergjigjesh, ja pra nje shum me te lehte behet fjale per matematike sa jan : 1+1+1= se une nuk e di dhe pres pergjigje e sulm.

ALL-LLAHU EKBER

---------------------------------------------------------
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

PROUD TO BE MUSLIM
    Anëtarësuar
    20-08-2007
    Vendndodhja
    TIRANA,ALBANIA
    Postime
    49
    Asht shum interesant se ne asnji teme nuk i permbaheni muhabetit,por ikni kodra mas bregut.Ju skeni ne ju thelbin e diskutimit sepse te ju mungon arsyja e dialogut.sepse sjeni te ndergjegjeshem se pari me vehten e juaj e mandej edhe me te tjeret.
    Kur diskutohet merret parasysh i gjith muhabeti,e jo e ndani nji citat qe e largoni nga konteksti dhe e shtrembroni simbas interesave te juaja te ulta e shum ftyrshe.
    Juve me ju citua Quranin apo Hadhited ashtu si Jan na thirrni Islamofob,dmth nuk ju shkon per shtat e verteta,nuk diskutoni por vetem sulmoni,Nxjerrni citate jasht konteksti nga Bibla dhe i shtremberoni dhe sherbeheni kur ju interesojn,por ne anen tjeter akuzoni se qenka e ndryshuar.
    Per me mbullua marrezinat e shumftyrsit e juaja merrni citate nga apokrifet dhe ato i shtremberoni dhe na i servoni si te Ungjillit.Sigurisht qe sdo te ju pelqente sikur ne te marrim citate nga ndoj liber qe kryesija Islame se pranon si baze te besimit dhe te jua sjellim si fakt.
    Fjalet e Jezusit jan plotsua,por mos harroni se Pali e sqaron kete citat ma gjan kur thot< Edhe Engjujt e Zotit nese ju predikojn ndryshe,Mallkua qofshin> .
    Me fol me ju me miresi,qenkemi te dobet,naiv,me fol me ju me dashni qenkemi injranta,kaurr,me fol me ju njerzishem ,ju se kuptoni,por sulmoni dhe fyeni e sjellni genjeshtra.Ju si duket ;nga se jeni frymzua me fen e dhunes ,vetem dhunen kuptoni,aq sa edhe Zotit i keni ndrrue pamjen nga nji Zot dashurije dhe miresije ne nji Gogol frike e tmeri.Uroj qe nji dite sa ma par ta kuptoni ,dhe te ndrroni menyren e sjelljes dhe veprave te juaja qe po ju qojn ne gremin,e rrsh jush po na bejn shum me vuajt edhe neve qe mjerisht jeni pjes e kombit tone,aq te vuajtun dhe aq te mire.Kujdes se nji dite do te pergjigjni.
    Ashtu qe nga sjellja dhe veprat e juaja si duket qe ju jeni bash ndjeksit e ati "profeti",qe Jezu i thot

ps: me vjen shum keq qe me keni mbet ne der si pjes e kombit tim.
    ME KODRA PAS BREGUT QE JE TU FOL TI SKA. PO NA AKUZON SE NA MUNGON ARSYEJA E DIALOGUT SEPSE PO KERKOJME TE FLASESH ME FAKTE?
    NUK DUAM TE NA FLISNI ME MIRESI, DASHURI DHE NJERZILLEK,PIKE SE PARI SEPSE KURRE NUK E KENI BERE KETE E LERE ME TA BENI TANI, SE DYTI NUK E DUAM KETE LLOJ TE FOLURE KUR SKA ASNJE PIKE ARGUMENTI. NQS DO TA MERRNI MUNDIMIN TE DISKUTONI NE KETE MENYRE TE DREJTE,URDHERONI,KUR TE DONI E SI TE DONI. UNE FTOJ NE DEBAT PUBLIK KEDO DHE KURDO. NE TIRANE, SHKODER, PRISHTINE E KUDO. TE GJITHA SHPENZIMET PER LAJMERIMET DHE SALLEN I MBAJ UNE PERSIPER. NGA DEBATI ASNJEHERE SKEMI PATUR FRIKE,VETEM SE DEBATUES TE MENCUR E TE SINQERTE SKEMI PARE KURRE.

PROUD TO BE MUSLIM.
    JAM KRENAR QE JAM MUSLIMAN.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga halil_gostivari Lexo Postimin
    sokolo , sokolo . me ngadal e ke gabim sepse une nuk jam xhveshur kur nga cilesit e mia as per nga raca e lere qe per nga kombi as qe e kam nder mend , dhe kur nuk kam tradhetu, je shum shum shum gabim . sepse ti piksepari as qe me nje se kush jam as qe e din se cfar jam , po si ke fajet ti fajet i ka e verteta ajo dhem me se shumti.

se di pse por kam nje ndjenje qe ti je ai person i cili ke tradhetu kombin tend dhe traditat dhe ke mare tipare te kunderta , sepse juve te nderuar te krishter kur nuk ju ven mire dicka , ose kur del e verteta ne shesh menjehere e na sulmoni neve se e paskemi haruar kombin dhe traditat,sepse nuk keni argumente se si me i dale ne mbrojtje vetevetes, po prap me fal sepse nuk te parashtroj kesilloj pyetjesh sepse e shoh se e paske shum te vehstire ti pergjigjesh, ja pra nje shum me te lehte behet fjale per matematike sa jan : 1+1+1= se une nuk e di dhe pres pergjigje e sulm.

ALL-LLAHU EKBER

---------------------------------------------------------

Oh Halil ohh , cfar tet thom une tej , te folim keshtu si ka gostivari se mka morr molli per vendlindjen.
    Kto si pouna e Sokoli te fushes , se nuk osht i malit , sokola mali imi une e tej , nuk ai.
    Si te ta sqaroj une tej ket pounen e ktine solokave te lumit , shnejk , e din ti se kujt i thujn shnejk. Ehh kto jon si pouna e atij shnejkut , kur mushet me uje , ma shum nuk mund ti vindojsh se derdhet. Ene kto , truni i knite o mbush mo , nuk ka vend per sene te reja , per ate cfar u thomi ne ktine kah njoni vesh u hiiiiin ka veshiiii tjeter u deeeeeeeeeeeel.
    Tej e pejt per LAKURIQIN se cfar osht , te thot se osht gajllese , mos mor , mos or igrack , po smatet more Halil Gostivari idiotizmi i ktine , nujk ka kantar qe e mat.
    Kjo jone si ato grate e kcija qe vetem din me bo "HAM HAM HAM E BLLA BLLA BLLA"
    nuk jon burra , burri ci osht burre kur odni njeri e pejt dicka i ep pergjigje , kto jon burecaaaaaa u largohen pergjigjeve.
    Hey Sokol i proit , tej te fol CFAR OSHT LAKURIQI , a me difton a nouk . diftom te pakten se cfar note ke pas ne BIOLOGJI.
    Si mendon tej Halil o , a ka nej doni senjd ki sokoli i llofkes a nouk .
    Une mendoj se ki osht shurdh kur ne i bojme pyetje.

Pershendetma Rahimin ne krejt Toplicen, Halil Gostivari.

Me nder e respekt Gostivari_usa

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga FATMIR-CUPI Lexo Postimin
    SINQERISHT QE NUK DI NGA TJA FILLOJ. KISHA MENDUAR SE KA KOHE QE SKA ME NJEREZ QE ECIN ME MOTON "SHPIF SHPIF SE DICKA DO MBETET". POR NE KETE FORUM KA SHUME TE TILLE, E JO VETEM TI. PERPARA SE VAZHDOJ ME POSHTE DESHA TE TE LUTEM PER DICKA. TJETER HERE KUR PERPIQESH TE SHKRUASH GJITHE ATO RRESHTA MUNDOHU TE VENDOSESH ME TE RRALLE DHE NDONJE ARGUMENT, SEPSE SIKUR KA ME SHUME LEZET ASHTU.
    TANI TE KTHEHEMI TE POSTIMI YT. TY MOR SHOKU NE RRADHE TE PARE,DUKE LENE MENJANE ISLAMIN,TE MUNGOKA NJE NJOHJE SADO E THJESHTE E HISTORISE PERDERISA ME LART THUA SE SHKAKU I NDARJES SONE NE 5 OSE 6 SHTETE (????) QENKA PUSHTIMI TURKO AZIATIKO ISLAM, NJE TERM KY I SHPIKUR NGA TY. SA PER NJE SQARIM TE VOGEL, SIC E DI MIRE TI,TURQIA PERDERI SA NUK KUFIZOHEJ TERRITORIALISHT ME NE PERBENTE NJE RREZIK SHUME ME TE VOGEL SE SA FQINJET TANE DASHAMIRES GREKE DHE SERB, QE MEGJITHESE TE SE NJEJTES "FE" KISHIN DHE CA QELLIME ME FISNIKE, SI PSH ANEKSIMIN E TOKAVE DHE ASIMILIMIN E GJUHES. MUND TE THUHET ME PLOT GOJEN SE NE KOHEN E PUSHTIMIT OSMAN NQS DO TE KISHIM QENE NEN PUSHTIMIN MIQESOR GREK DHE SERB NE O LUM MIKU SOT DO TE KISHIM QENE DUKE FOLUR NE TJETER GJUHE SOT. NEJSE, NUK PO ZGJATEM ME TEJ PASI NUK ESHTE VENDI I DUHUR KETU,PO TA KUJTOVA SA PER MUHABET.
    SE DYTI, PERSA I PERKET BIBLIOTEKES SE ALEKSANDRISE, PO TE SJELL NJA DY FAKTE TE VOGLA.

ENCIKLOPEDIA BRITANIKE THOTE SE:

the Alexandrian Library had, in fact, been destroyed much earlier in the fourth century A.D, long before the advent of Islam: “The library survived the disintegration of Alexander?s empire (first century BC) and continued to exist under Roman rule until the third century AD.”3 The truth is that one-half of this library was burnt by Julius Caesar in 47 BC. In the third century, Alexandria came under the domination of Christians. At another place the same work states that, “The main museum and library were destroyed during the civil war of the third century AD and a subsidiary library was burned by Christians in AD 391.
    (Encyclopedia Britannica, Vol. 1, 1984, p. 479)

HISTORIANI PHILLIP K. HITTI THOTE SE KJO HISTORI ESHTE:
    “is one of those tales that make good fiction but bad history.” “…the great Ptolemic library was burnt as early as 48 BC by Julius Ceasar. A later one, referred to as the daughter library, was destroyed about AD 389 as a result of an edict by the Emperor Theodosius. At the time of the Arab conquest, therefore, no library of importance existed in Alexandria and no contemporary writer ever brought the charge about Amr or Umar.”
    (Philip K. Hitti, History of the Arabs, Macmillan: London, 1970, p. 166)

BERNARD LEWIS,NJE KRITIK I ASHPER I ISLAMIT THOTE SE:
    “Modern research has shown the story to be completely unfounded. None of the early chronicles, not even the Christian ones, make any reference to this tale, which is mentioned in the 13th century, and in any case the great library of Serapenum had already been destroyed in internal dissensions before the coming of the Arabs.”
    (Bernard Lewis, The Arabs in History, Goodword Books: N. Delhi, (1950), 2001, p. 54)
    ME VONE AI SHKRUAN:
    “not the creation, but the demolition of the myth was achievement of European scholarship, which from the 18th century to the present day has rejected the story as false and absurd, and thus exonerated the Caliph Umar and the early Muslims from this libel.”
    (Bernard Lewis, New York Review of Books, 2 September 1990)

DHE PER TA MBYLLUR,COLIN WILLSON NJE SHKRIMTAR INVESTIGUES MJAFT POPULLOR SHPREHET SI ME POSHTE:
    “The Library of Alexandria ? which contained, among other things, Aristotle? own collection of books ? was burned down on the orders of the Archbishop of Alexandria (backed by the Emperor Theodosius). Knowledge was evil; had not Adam been evicted from Paradise for wanting to know?”
    (Colin Wilson, The Occult, Panther: London, 1984, p. 278 )
    PO ASHTU DHE M.N. ROI:
    “While books written in the 11th and 12th century indignantly details the shocking tale of the burning of the library of Alexandria, the historians Eustichius and Elmacin, both Egyptian Christians, who wrote soon after the Saracen conquest of their country, are significantly silent about the savage act. The former, a patriarch of Alexandria, could be hardly suspected of partiality to the enemies of Christianity. An order of Caliph Umar has been usually cited as evidence of the barbarous act ascribed to his general. It would have been much easier not to record that order than to suppress any historical work composed by Christian prelates who had endless possibilities of concealing their composition. A diligent examination of all relevant evidence enabled Gibbon to arrive at the following opinion on the matter: ‘The rigid sentence of Omar is repugnant to the sound and orthodox precept of the Mohammedan casuist; they expressly declare that the religious books of the Jews and Christians, which are acquired by the right of war, and that the works of profane scientists, historians or poets, physicians or philosophers, may be lawfully applied to the use of the faithful.’ (The Decline and Fall of Roman Empire)13 Byzantine barbarism had undone the meritorious work of the Ptolemies. The real destruction of the Alexandrian seat of learning had been the work of St. Cyril who defiled the Goddess of learning in the famous fair of Hyparia. That was already in the beginning of the 5th century.

KESHTUQE KUR SHKRUANI, KUSHDOQOFSHI, MOS NA FYENI INTELIGJENCEN ME SHKRIME TE TILLA PA ASNJE LLOJ ARGUMENTI DHE PA ASNJE LLOJ VLERE,SEPSE ME E KEQJA ESHTE SE KUR NUK DENJON TI PERGJIGJESH DIKUJT QE SHKRUAN BUDALLIQE TE TJERET E MARRIN PER MOSMUNDESI ARGUMENTIMI, SI KY KETU ME POSHTE:

si shpjegohet qe asnjehere nuk jepni pergjigje, por vetem sullmoni??? Pse i ftoni njerzit te vnee ne erpdorim llogjiken dhe te mos shohin faktet? Perse ju kini frike te ballafaqoheni me faktet qe Zokoli ju sjell pak me siper?? (DESHMUESI)
    Fatmir cupi desha tju pyes per dicka. Mendon se Turqia ishte me mire se Greqia apo serbia per ne shqiptaret? Nese qe e mire, atehere Skenderbeu luftoi me kot. Mendon se pushtimi turk dhe feja qe ajo na imponoi ishin te mira per popullin shqiptar se sa ligesia efqinjeve tane qe nuk na pushtuahn asnjehere? Po keshtu pyes: Si shpjegohet qe Greqia dhe serbia , te cilat ishin armiqte me te madha te shqiperise (simbas jush), nuk e pushtuan dhe suanduan asnjehere shqiprine, ndersa turqia mikja juaj shpriterore, e dogji, e shkatroi, e vrau, e perndoqi, e shkatroi ne kulture, fe dhe shprit, si dhe na ndroi identietn tone europian, dhe ti flet per te keqiat e greqise dhe serbise??? Nuk e di se cfare mendon rreth te mirave te turqise dhe te keqiave te greqise dhe serbise. Mendoj se po ti vesh ne peshore torturat dhe sundimin turk, asqe mund te behet fjale per fqinjet tane. dua te di mendimin tend patriotik.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga deshmuesi Lexo Postimin
    Fatmir cupi desha tju pyes per dicka. Mendon se Turqia ishte me mire se Greqia apo serbia per ne shqiptaret? Nese qe e mire, atehere Skenderbeu luftoi me kot. Mendon se pushtimi turk dhe feja qe ajo na imponoi ishin te mira per popullin shqiptar se sa ligesia efqinjeve tane qe nuk na pushtuahn asnjehere? Po keshtu pyes: Si shpjegohet qe Greqia dhe serbia , te cilat ishin armiqte me te madha te shqiperise (simbas jush), nuk e pushtuan dhe suanduan asnjehere shqiprine, ndersa turqia mikja juaj shpriterore, e dogji, e shkatroi, e vrau, e perndoqi, e shkatroi ne kulture, fe dhe shprit, si dhe na ndroi identietn tone europian, dhe ti flet per te keqiat e greqise dhe serbise??? Nuk e di se cfare mendon rreth te mirave te turqise dhe te keqiave te greqise dhe serbise. Mendoj se po ti vesh ne peshore torturat dhe sundimin turk, asqe mund te behet fjale per fqinjet tane. dua te di mendimin tend patriotik.
    Qe postimet e tua kurre nuk kane pasur kuptim kete e kam ditur , por nuk e kam ditur qe jan biles plot me idiotizem.
    Kete qe e ke thene ti , e thot vetem nje idiot , me fal ne shprehje se nuk dua te te ofendoj . A je ne mentro se cfar fol ose jooooooooooooo ?!!! PO KOSOVA MORE IDIOT QE KA QENE 100 VITE DHE AKOMA ESHTE NDER SERBINE A NUK ESHTE E PUSHTUAR NGA SERBIA AH ?!!! PO EPIRI MORE OGURZI , A NUK ISHTE KRYEQENDRA E ALI PASHE TEPELENES AHH , PO JANINA MORE PIS A NUK ISHTE NJERA NGA KRYEQENDER SHQIPTARE PARA 100 VITEV AHH .
    TURP TE KESH QE NE VEND QE TE NXJERISH FJALE TE MIRA NGA GOJA , JE DUKE NXJERUT ***.
    QORR , TI I PUSHTUAR JE SOT E KESAJ DITE N GA GREQIA DHE SERBIA , PO TI JE DEBIL DHE PER TY SHQIPERIA MBARON ME KATUNDIN TEND.
    ORE IMBICIL , KA AKOMA SHQIPTARE PER TE CILET SHQIPRIA FILLON QE ME KOSOVE DHE MBARON ME PRESHEVE E BUJANOVS , SHKUP , TETOVE GOSTIVAR E KUMANOVE , ME ULQIN PLAVE E GUCI , ME MANASTIR E ME JANINE, TIRANE E ELBASAN , KORCE E KRUJE, MAT E ERSEKE ETJ ETJ.

Ja mendimin im patriotik per nje pis si puna jote , per nje zemershitur e tradhetar.

Me respekt nga gjithe Shqiptaria , se per njerezit si puna jote plujmbi ne balle ju duhet.

p.s.Lus moderatoret qe ky postim te mos shlyhet deri sa ky majmuni gjak shitur ta lexoj
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gostivari_usa : 06-11-2007 më 01:56 Arsyeja: Te shpreh mlefin akoma ma shum me postimin e ketij idioti

Culy Maska e Culy
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Vendndodhja
    GjK
    Postime
    26

Lightbulb A është Kur’ani Kopje E Biblës?

Une Nuk Mendoi Se Kur'ani Eshte Kopje E Bibles
    Ndryshuar për herë të fundit nga Culy : 06-11-2007 më 18:34

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga deshmuesi Lexo Postimin
    Ajnshtajni kishte thene :

Njeriu eshte Kafshe me dy kembe , nese nuk e ka te zhvilluar mendjen , trurin , logjiken ! Mirepo une them se ti deshmues gjynah qe nuk ecen ne 4 kembe
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  2. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  3. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  4. Kur dhe kush e ka shkruajtur Kuranin?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 16:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •