Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    dude.. une nuk kuptova nqs z. Myftaraj eshte pro apo kondra asaj qe tha Duduthi. e lexova 2 here te them te drejten artikullin e pare po jo ca cifute, jo ca off-spring-a (sic!) jo ca Timoshenko na e beri mendjen pordhe e ne fund sme ngeli gje fare. ka mundesi njeri psh.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    ideja eshte qe nje magjyp i cili ka problem me origjinen e tij magjype ka kerku me bo censure, noshta sepse ka frike mos dalin robt dhe e thirrin magjyp. te tjerat jane ujera

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Exclamation Kundra diskriminimit te minoriteteve

Citim Postuar më parë nga riu Lexo Postimin
    kushedi sa je lodh me shkrujt gjith ket yllo. po qe ta moresh vesh ti u bo alban suma e evgjitit dudush-ko me censuru ne internet, e ke parasysh
    Diku ne nje paragraf te librit te tij mbi Demokracine ne Amerike,Alexis de Tocqueville thote se nuk ja vlen te luftosh kundra frymes se kohes ne shekullin dhe ne vendin tend,dhe se sado i fuqishem te jete njeriu ai zor se mund t'i bind bashkekohesit e tij per ide te cilat jane kundra instinkteve dhe ndjenjave te tyre.Uroj qe ti te mos jesh tregues per mentalitetin dominues ne trojet shqiptare,apo ne diasporen shqiptare.
    Une shoh se ti "i riu" pavaresisht nga kerkesa te anetareve te forumit,qenke i vendosur te fyesh publikisht njerrezit me fraza raciste.Kjo me sjell nderment eksperiencen time ketu ne Gjermani.
    Kur isha student ne nje universitet gjerman vite me pare,ne cdo banje publike ku shkoja,(universitet,biblioteka,restorante qe frekuentoja,)ne te gjitha restorantet apo instutucionet ku shkoja shpesh,neper muret e wc-ve ishte shkruar gjithmone i njejti mesazh me boje grafiti te zeze-Kur bejme eksperimente me kafshe pse mos bejme eksperimente me merd shqiptar(Wenn wir Experimente mit Tiere machen,warum dürfen wir nicht Experimente mit Scheiss Albaner machen).Me vone mesova se ne Gjermanine Perendimore kjo ish dicka e pazakonte,dhe shumica e shqiptareve qe kisha mundesi te pyetja ne ate kohe(1991-1992 e me vone)studente apo emigrant ekonomik nuk kishin pare shkrime te tilla neper muret e instutucioneve apo restoranteve ku punonin apo hanin.Pra ka shume te ngjare qe kjo te ishte pjese e nje lufte psikollogjike qe me vone u vazhdua direkt duke shtuar dhe mjete te tjera,ku vendasit simulonin nje Gjermani te viteve 1933-1945,per te shkaterruar psikollogjikisht nje "mender shqiptar",duke perdorur shprehje qe ti perdor kundra etnive te tjera.
    Ti them keto qe po te jesh i papune ti "I riu" apliko per pune ne seksionet politike te policise gjermane.Me sa kuptoje une nga eksperienca subjektive ata edhe sot e kesaj dite kane nevoje per njerrez qe te denigrojne psikollogjikisht minoritetet.
    Mos prit ndonje rroge te madhe,ka police ketu qe detyrohen te marin ndihme sociale,dhe per kete u duhet te bejne jo vetem pune te nderuara(mbrojtja e ligjeve) por edhe pune merd,si gjuetia e ndaluar per te shtyre ndonje te huaj te beje hara-kiri,vetem se keshtu e do shefi vet ai ...... qe eshte minister i brendshem i ketij vendi,e qe mban petkun e nje demokrati.Po ti s'ke kundershtim ti besh keto gjera,apo jo.Kur shan minoritetet ketu pa para,besoj se nen stimulin e euros se gjermanit,dhe nen udheheqjen e atyre zyrtareve te ketij shteti qe jane tumor ne instutucionet e demokracise mund t'a perfeksionosh artin tend te fyerjes se minoriteteve deri ne nivele beethoviane.Do mund te te spjegoja me teper por truri yt do te eksplodonte!
    Po nuk te pranuan ne ate pune,mos u merzit,mos e lesho veten,kemi edhe parti ketu ku shkojne ca si ti,kur per shkak se jane teper te hapur nuk klasifikohen per instutucionet e tjera: npd.de,rep.de.

.................................................. ....................

Tel m'ecoute qui ne me entend!
    Ndryshuar për herë të fundit nga wittstar : 02-11-2007 më 18:10

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Zgjohu shqiptar nga gjumi zgjonju!

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ketu ja ke fut pordhes kot plako. hera e pare qe e digjoj.
    My lord I forgot the fart!

Ej mister drague vulgatus,zgjohu nga gjumi.C'fare kujton ti se je per gjermanin,je vetem nje "mender shqiptar".Ca ketu diskriminojne verbalisht popullsine roma,sinti,e une perpiqem t'u them atyre te kene respekt per cdo etni,aq me teper kur ne jemi vete nje etni e vogel dhe nuk kemi lobi qe te na mbroje ketu ne Europe,e ti me thua mos ja vesh kot.
    Sa per ato shkelje barbare te te drejtave te njeriut qe une i permend si te perjetuara ketu mos u habit.Lexo ketu me poshte cfare thote Amnesty International per Gjermanine e sotme:

1.Racist attacks

According to official statistics, the number of xenophobic and racist acts of violence continued to be high.
    Anti-discrimination legislation passed by the Federal Parliament (Bundestag) on 17 June was rejected by the Federal Council (Bundesrat). The legislation was intended to incorporate European Union anti-discrimination guidelines into German law, the deadline for which was in 2003.

(Shqip:1.Sulmet raciste
    Sipas statistikave zyrtare,numri i akteve ksenofobike dhe raciste te dhunes vazhdoi te jete i larte.Ligjet kundra diskriminimit qe u kaluan nga Parlamenti Federal(Bundestag) me 17 qershor,u refuzuan nga Keshilli Federal.Ato ligje synonin te integronin ne legjislacionin gjerman,orientimet kundra diskriminimit te Bashkimit Europjan,te cilat duhet te aprovoheshin qe ne 2003.

2.Europe: Discrimination against Roma-Raport aktual nga Amenesty International.

Nearly 80 per cent of the total European Roma population of about 10 million live in European Union (EU) member and aspiring member states. The Roma population is the poorest and one of the fastest growing in the region, living predominantly on the margins of society. Roma are one of the largest ethnic minority groups in Europe.
    The Roma community suffers massive discrimination in access to housing, employment and education. In some countries they are prevented from obtaining citizenship and personal documents required for social insurance, health care and other benefits. Roma are often victims of police ill-treatment and their complaints are seldom investigated. Frequently Romani children are unjustifiably placed in "special" schools where curtailed curricula limit their possibilities for fulfilling their potential. Romani children and women are among the communities most vulnerable to traffickers....

(Shqip: Rreth 80 % e popullsise rome nga prej 10 milion jetojne ne vende te EU ose vende qe aspirojne te behen anetare te Bashkimit Europjan.Popullsia Roma eshte me e varfera dhe nje nga popullsite me lindshmerine me te lart ne rajon,duke jetuar kryesish ne skajet e shoqerise.Roma jane nje nga grupet etnike me te medhaja ne Europe.
    Komuniteti rom vuan diskriminim masiv per sa i perket ndarjes se shtepive(Roma=me Shqiptar,une jam 90% invalid per shkak keqtrajtimi nga shteti gjerman,ligji thote une duhet te kem shtepi sociale.Shqiptar=Roma,nuk ka shtepi sociale per shqiptarin) ne marjet ne pune,dhe ne shkollim.Ne disa vende ata privohen nga e drejta e shtetesise(0-1 per gjermanin,ketu Shqiptar ndryshe nga Roma,po nuk kane shkele ligjin u eshte dhene shtetesia),dhe e dokumentave personale qe duhen per inshurancat shendetesore etj.Roma jane shpesh viktima te keqtrajtimit policor(Shqiptar=Roma),ankesat e tyre rralle cojne ne hapje procesi hetimor(Shqiptar=Roma,kam qe ne 1992 une qe kam denoncuar krimet kundra meje,kujt i flet,vecse u jane shtuar te tjera).
    Shpesh femijet roma ne menyre te pajustifikuar vihen ne shkolla « te vecanta » ku programe
    te shkurtuara (ke pa ti qe per koicidence mesuesit e matematikes e te fizikes te djalit tim qe nga fillimi deri sot gjithmone e kane nga nje cen, dhe i shkurtojne oret e mesimdhenjes si t’u doje qejfi !)dhe kufizojne mundesite e tyre per te afirmuar potencialin e tyre.Femijet dhe grate e romeve jane nder komunitetet me te rrezikuara nga trafikantet….)
    mare nga: http://web.amnesty.org/library/Index...pen&of=ENG-2EU

Konkluzioni: Mos shani e mos keqtrajtoni minoritetet se keni sha e keni keqtrajtu vetveten!

.................................................. .........

Tel m'ecoute qui ne me entend!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Te tana fajet i ka Enveri qe i shnderroi ne shqiptar gjithe pakicat e mundshme per tua falur keshtu te drejten qe te qeverisin me Shqiperine, -gje qe sistematikisht ua mohoi vetem shqiptareve te vertete!

Bile per te njejtin qellim solli edhe racen e Azise se larget per t'i bere shqiptar, sepse duket, -nuk i mjaftonin keta qe kishte brenda.

Tani, kjo qe po ndodhe qysh prej kalimit te Shqiperise ne demokraci quhet: "Te korresh cfare ka mbjellur xhaxhi".

Kurse xhaxhi kishte mbjellur vetem pleh...
    nuk e di pse, po intuita me thote se fjalet e Baptist i pelqejne shume.

Kisha simpati per dudushin, tani ka humbur shume pike. Ku jemi ketu te flitet per çensure, ne kohen e xhaxhit?
    Une personalisht nuk kam degjuar dhe nuk di e nuk marr vesh nga konspiracionet çifute ..... po dua te them qe miqte qe i afrohen me shume definicionit te mikut te popullit tone jane çifutet, as sllavet, as greket as arabet. Amerika qe kontrollhet nga çifutet thuhet, ishte ajo qe ngriti zerin per pavarsine e kosoves, dhe beri te mundur fundin e masakres serbe, se "vellezerve" musliman nuk iu be ndonjehere vone per ne, as nuk i behet.
    Mbase amerika ka interesat e veta, fundja politika e tille eshte, po perderisa paska interesa qe jane ne interesin tone, qe prej nje shekulli me sa duket, se ka qene gjithmone afer nesh, atehere ja vlen ta kemi aleate.

Me falni nese dola nga tema.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga KiKiRiKu Lexo Postimin
    do ju pelqente te dinit qe ne nje forum jo shqiptar ofendohen rende shqiptaret e akuzohen per konspiracione??? gjithsesi censura nuk eshte zgjidhje per problemin.
    diçka me thote qe kjo ndodh vazhdimisht, kudo, fqinjet tane nuk i kursejne shpifjet per ne, sharjet dhe urrejtjen e hapur ndaj nesh. Hidhi nje sy youtube, vellezrit tane grek, sllav, madje per habi edhe shume turq me sa duket na kane hale ne sy. nga greket dhe sllavet nuk eshte ndonje e re, po nga turqit ..... kjo eshte goxha shokuese, madje kam patur konfirmime nga nje mikja ime arabe , e cila me tha se nje turk kish thene fjalet me te uleta per ne. nuk e besova deri sa pashe vete.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    diçka me thote qe kjo ndodh vazhdimisht, kudo, fqinjet tane nuk i kursejne shpifjet per ne, sharjet dhe urrejtjen e hapur ndaj nesh. Hidhi nje sy youtube, vellezrit tane grek, sllav, madje per habi edhe shume turq me sa duket na kane hale ne sy. nga greket dhe sllavet nuk eshte ndonje e re, po nga turqit ..... kjo eshte goxha shokuese, madje kam patur konfirmime nga nje mikja ime arabe , e cila me tha se nje turk kish thene fjalet me te uleta per ne. nuk e besova deri sa pashe vete.
    Po perse cuditesh miko? Turqit jane armiku yne me i madh. Greket e serbet s'jane vecse sherbetore te tyre te perulur ne kete armiqesi te mocme. Edhe sot e kesaj dite, po e sulmoi Turqia Evropen, te paret qe do te ikin dhe te nenshtrohen jane serbe e greke.

Disa gjera jane te paracaktuara etno-gjenetikisht!

Ndersa per Dudushin, as nuk kam pasur ndonje respekt te vecante, as nuk e kam me te vogel tani. Ai eshte nje moderator i mire e me shume pak gabime. Realisht, gabimi i tij i vetem eshte animi poitik ne emisionet qe i ka per detyre t'i udheheq. Kjo ra ne sy me teper ne emisionin ku e kishte ftuar ate cunin qe po bashkon Shqiperine me Kosoven per ta "gozhduar publikisht". Fatkeqsisht, per politiken anti-kombetare te TOP-Channel, ai cuni qe kishte m'qafe gjithe te ftuarit tjere, me ne krye Dudushin, doli ngadhnjyes.

Por tani, edhe ne (qytetare te shqiperise etnike), duhet te kemi pak mirekuptim ndaj padroneve te Top-it, sepse ata kane urdhera te prera nga serbi e greku qe te mos lejojne zhvillimin e demokracise ne Shqiperi, e aq me pak ndertimin e kesaj rruge e cila per 5 vjete do ta shnderroje Shqiperine ne "Perendim" te mirefillte per keto shtete, e sidomos per Maqedonine e cila literalisht, -Shqiperine e ka "Perendim".

Pra Dudushi do te bente mire qe te permbahej nga te berit politike ne ato transmetime duke ua lene kete padroneve te tij qe ta bejne neper gazeta e kanale tjera televizive ne emrin e tyre personal dhe te qendroje plotesisht objektiv. Keshtu te gjithe do ta duan me shume dhe do ta respektojne me shume, -askush nuk do te ngele i ofenduar ashtu qe te nxitet te na sjell ndermend gjera njesoj banale ne kontekst te origjines, ngjyres, e races ne lidhje me te dhe qytetaret do te jetojne te qete, kurse anetaret e forumeve do te vazhdojne te shkruajne ate qe do ta shkruajne...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Mos u çudit fare xfiles,qe na urrejne turqit une e di ketu e 15 vjet,kam njohur lloj lloj racash ketu ne perendim,dhe nuk jane vetem ata qe na urrejne,ne na urrejne dhe Egjyptianet(jevvgjit)Marokinet,Tunizinet,ça ka ku ka jevgj ne na urrejne shume me teper sesa çna urren perendimi dhe ketu kemi nje pike te perbashket me Hebraiket.Ne Shqiptaret jemi kombi i dyte ne bote me i urryer pas Izraeliteve qe per çudi jane te vetmit qe nuk na urrejne se bashku me amerikanet....une kam njohur mjaft hebrenj dhe e di mire.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    Mos u çudit fare xfiles,qe na urrejne turqit une e di ketu e 15 vjet,kam njohur lloj lloj racash ketu ne perendim,dhe nuk jane vetem ata qe na urrejne,ne na urrejne dhe Egjyptianet(jevvgjit)Marokinet,Tunizinet,ça ka ku ka jevgj ne na urrejne shume me teper sesa çna urren perendimi dhe ketu kemi nje pike te perbashket me Hebraiket.Ne Shqiptaret jemi kombi i dyte ne bote me i urryer pas Izraeliteve qe per çudi jane te vetmit qe nuk na urrejne se bashku me amerikanet....une kam njohur mjaft hebrenj dhe e di mire.
    per fat te keq,
    dhe perseri ka disa qe duan vellezrit magjype, dhe urrejne ameriken dhe izraelin, qe siç e thashe me pare, jane te vetmet te denja per tu quajtur miq te shqiptareve.
    Prandaj e dua Bushin, sepse nuk kam arsye ta urrej, dhe per mendimin tim nder te paktet njeri me mend qe kupton rrezikun e lindjes. Se ketej nga italia me ate "pacifizmin" e tyre , keta kur ta shohin veten mes arbeve dhe egjyptianeve qe kerkojne te bejne ligjin,kur te shohin nje rrezik te dyte te nje perandorie islame e ngjashme me ate osmane, atehere do ta kuptojne se po ja marrin kalane nga brenda bijte e shkretetires.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 06-11-2007 më 15:02

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Koment mbi Top Channel

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Ndersa per Dudushin, as nuk kam pasur ndonje respekt te vecante, as nuk e kam me te vogel tani. Ai eshte nje moderator i mire e me shume pak gabime. Realisht, gabimi i tij i vetem eshte animi politik ne emisionet qe i ka per detyre t'i udheheq.
    Por tani, edhe ne (qytetare te shqiperise etnike), duhet te kemi pak mirekuptim ndaj padroneve te Top-it, sepse ata kane urdhera te prera nga serbi e greku qe te mos lejojne zhvillimin e demokracise ne Shqiperi, e aq me pak ndertimin e kesaj rruge e cila per 5 vjete do ta shnderroje Shqiperine ne "Perendim" te mirefillte per keto shtete, e sidomos per Maqedonine e cila literalisht, -Shqiperine e ka "Perendim".
    Pra Dudushi do te bente mire qe te permbahej nga te berit politike ne ato transmetime duke ua lene kete padroneve te tij qe ta bejne neper gazeta e kanale tjera televizive ne emrin e tyre...
    Pershendetje,

Une kam vetem dy rezerva te vetme ndaj Top Channel dhe jo ndaj Dudushit apo gazetareve te tjere.
    1-Kohet e fundit ndryshe nga programet Fiksfare apo Portokalli,download i lajmeve te Top Channel ne internet eshte shpesh i pamundur ose teper i ngadalshem.Kliko ne cdo stacion lajmesh ne internet,abc,France 2,3,tek ard,tek rai,i sheh lajmet brenda minutes,kurse tek top channel nga ana e teknikes se website te lajmeve duket se dicka duhet permiresuar!Something wrong with that website.

2-Isha ne Shqiperi vitin e kaluar,ne Tirane dhe per aq kohe sa ndejta atje shkoja shpesh me kenaqesi ne shows te Top-Channel.Mesova se nje mbremje do te ftonin funksionarin e larte......(nuk po ja permend emrin se mbase ka femije te rritur),i cili ka qene student kur edhe une kam qene student ne Tiranen e asaj kohe.Ai ish protagonist i asaj show,dhe i vetmi i ftuar.Pyeta disa here nje femer gazetare te Top-Channel : jam emigrant, ne se vi sot ne mbremje nder spektatoret a do te me jepni te drejten e fjales qofte per nje minute,se kam ca fjale per t'ja thene atij funksionarit te larte ...,te cilin kur isha une student e quanim "fytyre pa gjak",keshtu quanim gjithe afijet e identifikuar te rregjimit komunist nga te cilet ruheshim.
    Ajo gazetarja me siguroi me miresjellje se do te me jepesh fjala.Vajta ne mbremje tek Top Channel,ku behesh show e lire per publikun.Para se te fillonte show pyeta perseri ate gazetaren dhe mora perseri premtim per te drejte mikrofoni.Pastaj pyeta drejtuesin e emisionit Alban Dudushi,duke i thene se per mua ja vlente te rija ne ate show vetem nese do te me premtohesh dhe nje here se do te me jepesh mikrofoni.Alban Dudushi u tregua me i rezervuar se kolegja e tij dhe me tha : do te perpiqem.
    Funksionari i larte ... filloi te flase duke u perpjekur ti mbushe mendjen publikut se gjoja kish qene disident qe ne kohen e qepes gjate rregjimit komunist.Po te me ish dhene mikrofoni do t'i kisha thene: Ti je nje nga ata marioneta qe duhet te largohesh nga skena,sepse ti e di shume mire se kush ke qene.Shtrengo ato parate qe ke bere,dhe hapi rrugen me te rinjve qe nuk kane te kaluaren tende ne raport me rregjimin komunist.Fjala nuk mu dha dhe une nuk e mbajta me veten leshova nje te qeshur me ze te larte kur ai beri nje deklarate te rreme e plot mburrje para kamerave per te kaluaren e tij,ne sallen qe ra ne heshtje te plote.Premtimi nuk u mbajt.Dy rreshtat e pare ishin mbushur me burokrate shqiptare mbase nga instutucioni i tij etj,qe e zaptuan mikrofonin deri ne fund si ne kohrat e dikurshme.Per mua kjo qe nje shok kulturor,sepse une si emigrant kisha ndjekur vazhdimisht emisionet Fiksfare dhe disa nga Portokalli,dhe nga Top Shows ku te lihet pershtypja se tek Top Channel kushdo mund te gezoje lirine e fjales spontanisht.
    Qe nje zhgenjim i forte per mua,por e mblodha veten.Perdora mjete te tjera per te shprehur mendimin tim per funksionarin.Sa here qe ai fliste une ngrija lart nje karton te kuq qe e kisha mare per ate qellim me vete.Me vone reflektova ne qetesi dhe mendova se nuk kisha arsye te zhgenjehesha pasi kjo gje ndodh edhe ne media te vendeve me eksperience me te madhe demokratike e me instutucione me solide se sa demokracia e brishte shqiptare.
    Pasi i kam thene te gjitha keto,pavaresisht nga kjo eksperience,per te cilen nuk mund te fajesohet as Albani i rezervuar ne premtim dhe as ajo gazetarja(Nje telefonate nga lart,pour raison d'etat,dhe gazetari eshte i detyruar te veproje ne ate menyre,gje qe sic thashe ndodh edhe ne media demokracirash me solide se Shqiperia.)dua te theksoj se Top Channel mbetet avangard e proceseve demokratizuese te instutucioneve ne Shqiperi.
    Kur ti akuzon Top Channel per politike mediatike pro serbe apo pro greke,kuptohet se ti nuk i ke ndjekur fare emisionet e ketij stacioni televiziv,i cili ka demaskuar vazhdimisht racizmin ndaj shqiptareve ne Greqi,abuzimet seksuale te minoreve shqiptare nga prifterinjte greke ne Shqiperi,etj.Ne qofte se Top Channel akuzon ofiqtar shqiptar per abuzime ne projekte ndertimi sic eshte rruga qe do te lidhte Shqiperine me trojet shqiptare ne Kosove,fjalen e fundit e ka drejtesia.Do te gezoheshim sikur nje hetim objektiv i pavarur te provonte korrektesine e ministrit qe akuzohet per abuzime ne ate projekt,por edhe ne ate rast nuk mund te shash gazetaret per provokim te atij hetimi te pavarur,i cili sot per sot mbetet nje pamundesi.
    Si mund te shkruash keshtu per gazetaret e Top Channel kur ata me nje guxim qe meriton respekt te vecante demaskojne vazhdimisht korrupsionin dhe genjeshtrat e ofiqtareve duke vene edhe jeten e tyre ne rrezik.Shih Fiksfare me me vemendje dhe do te shohesh se Saimir Kodra dhe Genti Pjetri pra nepermjet tyre e gjithe redaksia e atij emisioni demonstron nje nivel te larte ndergjegjeje gazetareske duke qene shume te kujdesshem e shume te ekuilibruar ne demaskimin e ofiqtareve te korruptuar apo abuzuesve te tjere.Po kjo maturi dhe ky seriozitet shihet edhe ne emisionet e tyre te lajmeve sic kam mundur t'i shoh deri disa muaj me pare.

Une dhe pjesetare te familjes time kemi shume respekt per Alban Dudushin,Saimir Kodren,Genti Pjetrin(Doktori).

.................................................. ..............................

The day you write to please everyone you no longer are in journalism.You are in show business!- Frank Miller Jr.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  2. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  3. Korupsion ne moshen e internetit
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 11:26
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Java - gjuhë programuese e shërbimeve të Internetit
    Nga ILovePejaa në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 27-10-2002, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •