Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Tredhje dhe kalbja ne burg te perjetshem,dhe ti çosh brenda ne qeli ndonje manjak homo qe ta dhunoje 2vjet rjesht, qe ta kuptoje se çka bere,,,kte meriton ai plehra,vdekja eshte pak per ate.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Le te jete rasti i fundit.
    Femijet duhet dashur dhe trajtuar mire, si nga familja ( nuk duhet nemur , mallkuar ) ashtu edhe nga shoqeria.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga kleo_al Lexo Postimin
    Ok ti po thua qe ta fusi brenda dhe ta kalbi aty.A mendon per jeten e asaj minorenes se si do jet tani e tutje.Ate quje se e ka vrare ai person.Pastaj ai sapo te dali edhe pas 20 vejtesh prap do e beje nje gje te tille.Po qe se do e denonin me vdekje kjo do kishte ca ane pozitive sepse do hiqej nga qarkullimi nji person i till si dhe te tjeret qe egzistojne do menoheshin mir para se te kryenin nje veprim te till.
    a e shikon mire postimin tim ti ??? shikoje mire se me duket se se ke pare mire !!! nuk jam avokati i pedofilit une edhe as per asistenc psikologjike per ate minorenen !!!me vjen shume keq qe i ka ndodhur nje gje e tille por une po them qe jam kundra vrasjes !!! kaq !!! vrasja nuk e shpagon ate qe ka kryer ai !!! as nuk i kthen gezimin vajzes minorene !!! kaq po them !!! vrasja eshte gjeja e fundit qe me shkon ne mend !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Stranger... Maska e Burrels
    Anëtarësuar
    18-09-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    7
    Citim Postuar më parë nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    E Hene, 15 Tetor 2007

EKSKLUZIVE: Rrefen njeriu qe akuzohet per marredhenie seksuale me dhune me 10-vjecaren. Si e ndiqte prej nje viti dhe cfare ndodhi ne dhomen e tij te gjumit. “Nuk e mendoja se mund te rezistonte aq shume”. Pendimi i vonuar

Hysen Kiptiu, 44-vjecari qe akuzohet per perdhunimin e mbeses se tij 10-vjecare, me iniciale A.K., ndodhet teper nervoz brenda mureve te qelise. Hetuesit tregojne se me nje shprehje naiviteti ne fytyre, ai duket sikur do te thote thjesht: “E bera!”. Ne rrefimin e tij per hetuesit, siguruar ekskluzivisht nga “Koha Jone”, 44-vjecari ne pritje te mases se sigurise tregon gjithcka me detaje. Sipas tij, nuk do ta kishte kryer krimin, ne qofte se nuk do te kishte pire disa gota raki. Ndersa Kiptiu ka bere 4.5 vjet burg ne Itali per te njejtin krim, duket se qelia nuk i ben me pershtypje, ashtu i mesuar me vuajtje. Ai tregon se si tashme eshte braktisur nga bashkeshortja, tre femijet, miqte dhe te afermit. Dhe kjo, duket se e vret me shume se gjithcka...

Akti seksual me mbesen ishte nje deshire e castit?

Jo, kam qene ne ndjekje. Shikoja zhvillimin e saj trupor dhe me dukej se ajo po mbushej e po zhvillohej shume me teper se bashkemoshataret. Por une nuk e dija moshen e saj. Nuk kam pyetur kurre, se nuk me interesonte.

Prej sa kohesh ndiqnit levizjet e vajzes?

Prej gati nje viti. Kontrolloja levizjet, kur hynte dhe kur dilte nga banesa, kur vinte vellai me nusen dhe femijet dhe isha i sigurt per levizjet e tyre. Mund te them se i njihja mire oraret, se kur hynte e dilte ne banese gjithsecili.

I kishit rene ne sy mbeses apo i kishit shprehur deshiren?

Jo, pasi e dija se nuk do te pranonte. Ajo nuk e dinte se cdo te thoshte te kryeje marredhenie me te apo te beje seks. E dija se ajo do te kundershtonte dhe do te largohej nga une.

Si arritet ta perdhunonit vajzen e mitur?

Nese nuk do kisha pire gjate dites, nuk do kisha mundur te beja nje gje te tille. Kam pire me perpara, kjo edhe per ta frikesuar ate, por edhe per te qene me i fuqishem. Kur e kam takuar, mezi e kam futur brenda. Ne fillim kam dashur ta lija te lire, pa e perdhunuar, por kisha frike se do t’i tregonte tek shtepia e saj vellait apo kunates dhe nuk kisha ku te futesha.

A rezistoi gjate momentit qe ju po tentonit ta perdhunonit?

Po, shume. Nuk ma merrte mendja se do kishte kaq shume force.

Cfare bete, pasi vajza u largua?

Sapo mbesa ka dale nga shtepia, jam rrekur per te sistemuar vendin. Rrobat qe ishin gjakosur, kam dashur t’i hedh ne lumin e Drinit. Por nga frika se po me gjurmonin, nuk arrita ta bej nje gje te tille. Nuk kisha guxim te dilja nga shtepia. Atehere erdhi policia e me arrestoi.

Nuk kishit frike se ajo do t’ju denonconte apo do t’i tregonte prinderve te saj?

Jo, nuk e besoja nje gje te tille, pasi une i kisha thene se, nese do tregonte, do ta vrisja dhe do ishte me keq edhe per mua, edhe per ate. Do na fuste ne sherr me vellane dhe jeta e motrave te saj do ishte ne rrezik.

Jeni denuar edhe me pare ne Itali, per te njejten gje, nuk u be pesim?

Eh, e kam harruar ate gje. Une pa pune jam, pa buke jam mesuar. Edhe me burgun jam mesuar. Jeta ime e gjitha ka kaluar mes vuajtjeve.

A jeni penduar?

Sigurisht, por kjo gje ka ndodhur, edhe pse kam qene i pire. Me vjen keq, se jo vetem i shkaterrova jeten mbeses, por edhe familjes, femijeve dhe gjithe te afermve te mi. Nuk duhej te kishte ndodhur, por tani nuk kam se c’te them. Une e di, qe edhe njerezit tashme me urrejne dhe kjo do te me ndjeke edhe kur te dal nga burgu. Ndersa ndiej mungesen e familjes dhe te afermve te mi, te cilet as nuk duan t’ia dine qe ekzistoj. Asnje prej tyre nuk ka ardhur, qofte per te me sjelle nje rrobe per te veshur.

Bisedoi: Ardian Bushi
    per mendimin tim personal dhe shume tolerant ky njeri duhet te digjet me acid dhe ne menyre publike se ky nuk eshte as per vella as pe xhaxha as per baba .....me mire te mos jete fare dhe te jete nje shembull per te tjeret

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    E di si esht puna ai qe e ka bo ate nuk ka nevoj per komente se injoranca ne shqiperi ska kufinj...
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

i/e regjistruar Maska e Devil-girl-uk
    Anëtarësuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    London
    Postime
    70
    Dikush qe ben nje gje te tille nje here e ben perhere, mendimi im eshte ti tredhin qe te mos e njohin me deshiren seksuale kur te dalin nga burgu. Perdite e me teper histori te tilla degjojme dhe me e keqja dhe me femije me te mitur qe nga mosha 4 vjeq.
    The higher you soar, the harder you fall. Make sure you have a working parachute

Citim Postuar më parë nga Devil-girl-uk Lexo Postimin
    Dikush qe ben nje gje te tille nje here e ben perhere, mendimi im eshte ti tredhin qe te mos e njohin me deshiren seksuale kur te dalin nga burgu. Perdite e me teper histori te tilla degjojme dhe me e keqja dhe me femije me te mitur qe nga mosha 4 vjeq.
    o edhe nese i tredhin e i kastrojne etj etj, keta kur dalin nga burgu, prap do te veprojne ne nje menyre tejter, atehere, nga mllefi do te vrasin...
    ncncncnc

Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    o angel jam ktu per te thene qe asnje njeri nuk duhet denuar me vdekje !!!
    Mos me thuaj se ndjenj sikur dhe nje grimce meshire per keta lloj kafshesh?

Citim Postuar më parë nga shakespeare Lexo Postimin
    o edhe nese i tredhin e i kastrojne etj etj, keta kur dalin nga burgu, prap do te veprojne ne nje menyre tejter, atehere, nga mllefi do te vrasin...
    ncncncnc
    PO jo mo shoku se kur ti lesh cung pa duar edhe pa veglen gjenitale.. te vrasin veten se skan cbejen.. vetem terhiqen zvarre si zvarraniket.

Keta njerz duhet Vrare, ne menyren me mizore.
    Nuk eshte zgjidhje,

se po ta vrasesh i ben nder.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Zbulohet pedofili më i tmerrshëm në botë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-09-2007, 22:45
  2. Pedofili grek "blen" 3 fëmijë shqiptarë
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 07-01-2007, 09:40
  3. Një britanik në Shqipëri akuzohet për pedofili
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 11:12
  4. Edhe kleriket te perfshire ne pedofili
    Nga Saraj në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 25-11-2002, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •