Close
Faqja 18 prej 24 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 240
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    ... dhe te vecante qe me ka dhene eshte edhe gruaja ime e mrekullueshme me ka dhene para shkoll zemer te dhembshur ....
    po ti gruan e ke gjetur vete, ta kane gjetur te tjeret, apo ta ka derguar zoti si dhurate per ditelindje...
    Dua dhe une nje grua qe te me jape para, shkoll, zemer te dhembshur
    ku mund ta kontaktoj zotin per me shume informacione dhe ti jap adresen ku te me dergoje gruan.

Keshilla e perdorimit te pikave dhe presjeve vlen akoma.

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    po ti gruan e ke gjetur vete, ta kane gjetur te tjeret, apo ta ka derguar zoti si dhurate per ditelindje...
    Dua dhe une nje grua qe te me jape para, shkoll, zemer te dhembshur
    ku mund ta kontaktoj zotin per me shume informacione dhe ti jap adresen ku te me dergoje gruan.

Keshilla e perdorimit te pikave dhe presjeve vlen akoma.
    Tek zbulesa kapitulli 22 qe eshte libri i fundit i bibles do te gjesh nje varg qe thote .JEZUSI eshte ylli i mengjesit
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    edhe une pi thom nja dy tri fjal per satanin ose iblisin se edhe ky e ka madhru zotin po , ka qen i ngopur nga madhrimi dhe me nuk ka dasht me adhuru zotin Allahun Xh sh , kur zoti i ka then iblisit se tjerave melaqe ose engjujve a qysh ju thoni ju qe te adhurojn njeriun qe zotie ke zgjedh si qenien me t e dashur nga aty me satani me nuk ka dasht te adhuroj zotin , dhe qysh e kam lexu une , zoti ka dasht me me denu iblisin satanin menjeher po satani i eshte lutur zotit qe ta lejon deri ne fund te dunjas dhe ai ka then qe ka me i fut xhelozi ........ te gjitha gjerat me te kqija qe jan ndermjet njerzve deri en fund te botes , dhe diqka , satanin ne fund me fen ton muslimane thuhetse ne fund ka me shkatrru ka em luftu hazdreti ISA a.s apo siq e quajn feja krishtere JESUS KRIST me satanin ---------------------
    ------------------ nashta po me kuptoni , nuk di me shkru bash mir si ju qytetart e shqipris ,---------------------- nese kam gabu diqka me falni , ju pershdes te gjithve pa dallime tung

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ja na thuj ti pershembull,pse e ka kriju Zoti satanin?,kur ai e dinte qe satani eshte i keq.....si eshte Zoti ne kete rast?i mire apo i keq!.........ti kur krijon,ben, diēka te keqe,si mund te quhesh i mire apo i keq?....pergjigju me llogjike jo me spjegime koti
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga vampiro Lexo Postimin
    Ne i degjojme fetaret te derdellasin andej kendej per librat e tyre te shenjta, cardo qe dmth i shenjte, po nejse.

Ok fetaret thone se kto libra jane fjala e zotit bla bla. Puna eshte se nga e dine fetaret qe kto jane fjala e Zotit? Kto mund te jene fare mire fjala Satanit qe hiqet sikur eshte zoti

Satanin kush e krijoi??? Pse hiqet SATANI sikur eshte Zot? Pse do hiqej SATANI sikur eshte ZOT?
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Citim Postuar mė parė nga vampiro
    Ne i degjojme fetaret te derdellasin andej kendej per librat e tyre te shenjta, cardo qe dmth i shenjte, po nejse.

Ok fetaret thone se kto libra jane fjala e zotit bla bla. Puna eshte se nga e dine fetaret qe kto jane fjala e Zotit? Kto mund te jene fare mire fjala Satanit qe hiqet sikur eshte zoti
    Satanin kush e krijoi??? Pse hiqet SATANI sikur eshte Zot? Pse do hiqej SATANI sikur eshte ZOT?
    Si s'me dhate nje pergjigje mbi pyetjen time me siper? Pse SATANI deshiron te hiqet sikur eshte ZOTI (sipas jush)?

Besoni ke SATANI ju?

E konsideroni fuqi mbinatyrore apo ...?
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Si s'me dhate nje pergjigje mbi pyetjen time me siper? Pse SATANI deshiron te hiqet sikur eshte ZOTI (sipas jush)?

Besoni ke SATANI ju?

E konsideroni fuqi mbinatyrore apo ...?
    Nese e rrotullon satanin, poshte do te shohesh, Made by religion. Dreqin tog me Zotin e sollen besimtaret.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    8)mishi i derrit permban yndyrna te shumta
    dhe shum te tjera ti mua ma cek vetem nje qe nuk eshte

Me sa di :
    Yndyra e mishit te derrit eshte me e treteshmja nga te gjitha kafshet e tjera
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Me sa di :
    Yndyra e mishit te derrit eshte me e treteshmja nga te gjitha kafshet e tjera
    shume e vertet kjo. e kam lexuar edhe une ne nje reviste kohe me pare.

super saiyan Maska e vampiro
    Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Citim Postuar mė parė nga Alienated
    pse te mos hiqej - pyetjet jane per ty jo per mu. psh nuk jam une qe them qe bila e kurani jane fjala zotash (cardodmth zot) - ju jeni.
    kshu qe perdersa thoni qe ka zot e shejtan, ku e dini qe nuk e ka shkrujt shejtani librin? 11 faqe amigo akoma ke levozhga arres

respekte paqe ylbera dashuri dhe qingja
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Faqja 18 prej 24 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė ju mėsoi shpirti i shenjtė?
    Nga buja_20 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 16:43
  2. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  4. Qellimi i perjetshem i Zotit per njeriun
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 07:17
  5. Vargjet e hequra nga Kurani
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-02-2004, 11:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •