Close
Faqja 17 prej 24 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 240
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2007
    Postime
    8
    ju pershendes dhe une e di qe Bibla eshte e shkruar nga ana e njerezve p.sh Mateue etj por e di qe ne Kur`an nuk permenden fjalet zgjohu Zot nga gjumi dhe shihe se qfar krimi po ben ky person apo qfare amoraliteti po ben kjo femer apo edhe Zot hapi vesht dhe degjo se qka po thot ky person edhe fjal te tjera si p.sh biri i kurvese ca fjal tjera dhe ne Kur`an nuk thuhen kto fjale edhe ne Kur`

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2007
    Postime
    8
    une e di qe Bilbla eshte e shkruar nga Mateu dhe kur`ani nuk ka autor por vetem ka perkthyes ne kur`an nuk perdoren shprehje banake te cilat jane zgjohu Zot nga gjumi dhe shihi se qka po bejne kta njerez shihi se qfar krimi bejne kta njerz qeli vesht se qka thojne kta njerez dhe biri i kkurves ku no Bilbel thuhen kto fjale njesoj si thash me par por ju kini argumentet qe Kur`ani eshte zbritur nga ana e All`llahut meshirbersit ju faalemnderit per mirkuptim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2007
    Postime
    8
    ju lutem mos hyni ne tema qe nuk ju perkasin juve dhe ju lus mos provokoni pulsin e besimtarve islam kjo eshte nje provokim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2007
    Postime
    8
    ju lus mos provokoni kjo eshte nje provokim por ju di tju them mos luani me pulsin e besimtarve islam

Cke mo shoku qe eksitohesh?? ke ber 4 postime rrjesht, thu se te vodhen kuranin edhe iken me vrap.

Rri se eshte edhe Bajram, do mekatosh sikur te besh ndonje shperthim kamikaz.

LOL

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga riu Lexo Postimin
    e ca lidhje ka besimi apo mosbesimi im ke Satani me temen? po celin lulkuqet ne fusha e? Ti vazhdon te me tregosh fragmente nga libri Satanit qe s'argumentojne asgje. Une mund te jem kriminel dhe te them gjithe diten qe jam njeri i ndershem dhe nderkohe vras nga 3 njerez ne dite... ca dmth se them une qe jam njeri i ndershem ca idioteve qe e besojne dhe nuk shohin se jam kriminel... si te duket krahasimi? u ndez ndonje poē kesaj radhe, apo akoma hiē?
    qjan bre keto diskutime tua a ps enuk ke qfare te thuash tani del e me filozofon dhe te mbyllet goja dhe ski qfare te thuash

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Eldonel,po te pys kshu kot,ke cila xhami ta kan shpla trunin?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

te xhamia e bellumos, omniumanitos, contrast, omnest, tatus, magarus , livadus, kalus.

po a jeni ne tru kur i bani keto pyetje , a keni ju dijeni se per cka shkohet ne xhami apo ne kisha ? nese nuk ia keni idene edhe mos pyetni , kurse ju te tjeret nuk keni nevoj te pergjigjeni ne kesi lloj pyetjesh.
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Shif ku doli nji taleban tjeter ketu.....Halil ...je hoxha i Eldonelit ti
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840
    Citim Postuar mė parė nga FЯODO Lexo Postimin
    Ju fetaret keni pjerdh me kohe... ty daje te duhet me shkuar te mjeku psikiatrik urgjentisht
    Une e falenderoj Zotin tim qe me ka dhene jeten fjalen e tij per te jetuar me ka dhene shendetin me ka dhene punen me ka dhene autoritet , pergjegjsi , gezim paqe miresi zemerbutesi vetkontroll, dashuri besim ,fuqi dhe shume te tjera si keto por nje bekim shume te bukur dhe te vecante qe me ka dhene eshte edhe gruaja ime e mrekullueshme me ka dhene para shkoll zemer te dhembshur qe te jem bekim per te tjeret dhe sa me shume te kem mundesi qe tu tregoj udhen te tfereve se si mund ti kene keto gjera te mira sigurisht qe me ka dhene edhe urtesi dhe dituri por mi ka dhene qe te jem ndihme per te tjeret sepse zoti pra Jezusi me ka dhene gjithshka me ane te hirit qe te kem mundesi jo vetem per te jetuar vete por edhe per te qene bekim per te tjeret.Amen.Tani kam nje pyetje per ty .Nga keto qe ti lexon kush eshte aresyeja qe ti thua se une dashka me shku ne psikiatri? Nqs mendon se jam fetar po te them se nuk jam por kam nje marrdhenie me krijuesin tim te dreje perdrejte te cilen mund ta kesh edhe ti duke i besuar Krishtit sepse eshte e vetmja rruge permes te ciles mund te kemi nje marrdhenie te perjeteshme me Perendine.Zoti te bekofte.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Faqja 17 prej 24 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė ju mėsoi shpirti i shenjtė?
    Nga buja_20 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 16:43
  2. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  4. Qellimi i perjetshem i Zotit per njeriun
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 07:17
  5. Vargjet e hequra nga Kurani
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-02-2004, 11:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •