E ke lexu neiher Biblen ti mer turtull? Ca derdellit aty se s'jemi kristiane nga trute.Postuar mė parė nga Matrix
E ke lexu neiher Biblen ti mer turtull? Ca derdellit aty se s'jemi kristiane nga trute.Postuar mė parė nga Matrix
Biblen e ka shkrujt gjyshi im, kuranin kushedi noi velo partizan tjeter... cte bejshin te shkretet ne ate kohe ska pat as tv as playboy...![]()
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Ti qe kerkon pergjigje na jep ca fakte qe Kurani ose Bibla nuk jane fjale te Perendise.Lexoje Biblen ose Kuranin e do ta kuptosh qe jane fjale te Perendise.Postuar mė parė nga vampiro
O sa mire me ken Shqiptar
nejse per ju besimtar a muni me me tregu se qysh ja ka dhan zoti kuranin muhamedit sipas juve apo qysh thot feja
Zoti ia zbriti Kurani Muhammedit a.s permes engjellit Xhebrail, pak nga pak, dhe kjo zbritje e Kurani pak nga pak ka zgjatur 23 vjet, domethon ka zbritur ne situata te ndryshme per ti zgjidhur ato.Postuar mė parė nga faktor-G
e a mun mem kallxu masi muhamedi ka qen analfabet edhe hiq pa e lexu kuranin qysh mujti mi bind njerzit qe keshe e ka dergu zoti. zoti asht i mir, po pse pra ne kuron qdo e dyta fjal asht denimi me zjar.Postuar mė parė nga celyy
ajj 1 zot egziston ama zoti tash nuk te percjell ty apo mu ne qdo hap qa bami na po duhet me ju lut zotit per dit nga 5 her ne dit per mi ti sjell te mirat mir. aj masi asht i mir pse nuk po ti sjell te mirat hiq pa ju lut 5 her ne dit.
ma heret qe ke fjala per engjull qa jan ato per ty a ki pa ti najher naj njo qe po thu masi egzistojn
Kjo eshte nje nga temat me idiote te ketij forumi, madje do thoja me idiotja. Edhe pse eshte e hapur ne nen forumin e ateisteve perseri eshte teme idiote. Idiotsia e temes rrjedh prej idiotsise se autorit. Dhe eshte fakt qe autori i temes eshte idiot. Duke e quajtur te tille une aspak nuk kam per qellim ta ofendoj, perkundrazi kam per qellim diagnostifikimin e ketij te fundit me deshiren e mire qe t'i bjeri vetes mbrapa e te gjej dermanin.
Tani sa i perket te tjereve do ju lutesha te kini parasysh nje gje:
Muslimanet e ketij forumi edhe te Krishteret aspak nuk kane nevoje te lodhen per te argumentuar qe Kur'ani apo Ungjilli jane fjale e Zotit. Per ne besimtaret, qofshim musliman apo te krishtere, besimi ne Zot dhe ne Fjalen e Tij eshte ceshtje e jona per te cilen aspak nuk kemi nevoje tu japim llogari atyre qe nuk ndajne me ne vetine e te BESUARIT ne Zot.
Ateistet e ketij forumi nese pretendojne si ky gomari qe ka hapur temen, le ta vertetojne ate qe pretendojne. Pergjegjesia e te argumentuarit bie mbi ta, pasi ata po pretendojne qe nuk qenkersha Zoti autori i Kur'anit dhe Ungjillit.
P.S . E kuptoj pretendimin e te krishtereve kur thone qe Kur'ani nuk eshte fjale e Zotit, por aspak nuk e kuptoj pjesmarrjen e tyre ne kete teme ku edhe Kur'ani edhe Ungjilli po "vlersohen" njesoj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Acid_Burn : 05-07-2007 mė 19:34
RIPPR
Postuar mė parė nga Acid_Burn
Used with permission ® of Legjion©
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar mė parė nga Acid_Burn
Spo ka lidhje direkt me temen qe osht hap po ajo qi spo marr vesh une se per car i kan dhon Nderi i Forumit ni halabaku qe po ofendojke e shan te tejret.![]()
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
O tarallak, provo njė herė qė muhamedi ka ekzistu e pastaj hajde na fol nėse ky ishte analfabet apo pedofil.Postuar mė parė nga celyy
Krijoni Kontakt