Close
Faqja 15 prej 24 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 240
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga JestersWorld
    Ky besoj hyn tek ata qe dine te flasin mbi cdo teme, qe nga astronomia deri tek intimiteti seksual. Ketu pershembull kemi ne shembull te dijenive makro-ekonomike ne sistemin skllavopronar njeri- Allah.
    Ne jobesimtaret jemi budallenj pasi kemi harruar te lidhim nje kontrate pagimi te shfrytezimit te pasurive te Allahut. Dhe per kete do te gjykohemi te gjithe sepse nuk kemi paguar cifligun.

Ja disa shembuj per njohurite shkencore te kuranit:

He ka argumenta kunder kesaj diturie Astronomike????

Jo po flisni ju jobesimtaret i here. Se ketu na del dielli ka nji ane, iken matane ka naa tjeter e tokes se rrafshet e pastaj na pernedon neper lluc.

Kurse yjet e vendosur ne qiellin e afert i kane ndare frymen djajve tu i gjujt. E ne jobesimtaret rrime e mendojme se jane trupa te gazte me miliona vjet drite larg nga toka.... ncncncnnc

Sa injorante jemi ne jobesimtaret. Keshilloj te gjthe te hudhin poshte librat e fizikes e te fillojne te mbeshtesin kandilat ne luften e tyre kunder djajve!
    ahahahahahaha ca jeni ju jobesmitaret pa kokerr truri jeni,,,,,habitem si ju ka leju allahu me jetu der tani pa paguar ajerin,,barin qe shkelniii,,asfaltin,,detin qe laheni
    ty siper ta shisesh shtepine edhe nuk e mbulon dot borxhin............. po ca do sygjeroja une.............. lidhe muabetin mire me keto muslimanet turq,arab,serb nga jane se nuk e mor vesh, se mbase te bejne ndonje ulje cmimi,,,,,,,,,,por kjo vlen vetem nese ti fillon tu bo pompa,, mfal duke u lut disa her ne dite edhe duke thone "allau hakber" ishalla e pushtojme ameriken me sulmin e fundit qe do pergatisim, se na ka thon allahu kam gjet nje eksperiment te ri per lend berthamore" po per keto muslimont ne amerik mund te marin ndonje vaksine dhe i mbron allahu skan nevoj te levizin nga toka amerikane se bejne fluturimet shtrenjte.

[ca p..llash jane mer amon]
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ^AngeL^ : 27-07-2007 mė 12:24
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    Kisha pas deshirė te di se i ke kater kemb apo kater e perpjet
    oh sa kom qesh... sinqerisht e kam... vėrtet qė qesha... por nuk ja kalon kėtij talebanit qė kam tek lagjia Bertit, tarallaku na shkriu dy javė se nuk shkote tek dentisti sepse (thoshte Berti) nė kohė tė Muhametit nuk ka pas dentist. Iu qelb dhomi ene u qlelb ne shkalla prej atij.

Por mirė qė falė shkencės kemi dentistė e mjete se Berti do shkonte me tė shumtit.

Po ne kemi qesh shumė shumė me Bertin... Po ti vėlla kur ishte hera e fundit qė ke shku tek dentisti?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dragut : 27-07-2007 mė 16:54

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Dragut
    oh sa kom qesh... sinqerisht e kam... vėrtet qė qesha... por nuk ja kalon kėtij talebanit qė kam tek lagjia Bertit, tarallaku na shkriu dy javė se nuk shkote tek dentisti sepse nė kohė tė Muhametit nuk ka pas dentist. Iu qelb dhomi ene u lelb ne shkalla prej atij.

Por mirė qė falė shkencės kemi dentistė e mjete se Berti do shkonte me tė shumtit.

Po ne kemi qesh shumė shumė me Bertin... Po ti vėlla kur ishte hera e fundit qė ke shku tek dentisti?
    ēja fut kot ti Dragut,dentisti thot ky,ktyne ja shkul dhomt hoxha me darre te ndryshkme
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    o cuna mjaft se ka harruar me shku dy her ne xhami per tu falur ky fisniku nga fiksimi i forumit se mos ja keq perdorim allahun,,,,,,,,,[ kuranin]
    po u be 3 here, ka per te prere njeren dore se te harrosh allahun eshte harrrrrraaaaaam,,,,,,,,,, gati gati keshtu kendon gjeli ne mengjes...

do doja me e dit sa p,,rdh i shpetojne ktyre muslimonve,vecanti fisnikut, kur lutet,,, qe ja ben allau hakber,, denoj Land, ^angel^ morning star. Baptist. Dragut................ loooooooool sa te shkret jane.

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga land
    ēja fut kot ti Dragut,dentisti thot ky,ktyne ja shkul dhomt hoxha me darre te ndryshkme
    jo me lal por keto i lejne ashu,, se thot ma regullon allahu, nese nuk ma regullon ka nje aresye,,, mbase i kam ren lopes shqelem dhe ky eshte denimi per te shlyer mekatin......................... gati gati u bana muslimane. DDDDdd

o cuna po a e dini me te forten ca mora vesh sot????????

kur flen robi per mbys, muslimanet e quajne sikur po ben ashuri[ dashuri] me dreqin..... dmth [ po flejte permbys te q,,n dreqi]

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    Jo,
    une ketij qe me shet trimeri te magjupit ne internet shkoj ia rrotulloj lekuren atje ku eshte sa here qe ti kruhet!

Bile e bej me te bardhe se veten, (se me ka prekur dielli pak sivjet).
    Kurse aii e di fare mire kete.

-A e more vesh bubrreci i arabise?
    kur te kesh qejf vetem caktoje nje ditė dhe e shofim se cili po ia nderron lekuren tjetrit ...

Un jam shqiptar me rrenje dhe prej femiljeve qe kan dhene me se shumti per atdhe ...

por ti shikoje kontestin e prejardhjes sate qe levizin syt gjithmon kah greku...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ik more rrencan patologjik, ik, ku ke ti atdhe? Ty me gjithe failje t'ka kalle UCK-ja.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    Ik more rrencan patologjik, ik, ku ke ti atdhe? Ty me gjithe failje t'ka kalle UCK-ja.
    ok flm ...
    te jam mirnjohes...

Me fal qe te kam ofenduar deri tash...e pranoj faktin qe te kam ofenduar siq duhet edhe ti ta pranosh nje realitet te tillė...

prej Sot do mundohem qe te iki diskutimeve me ty ne menyre qe te mos ket me kesi mosmarrveshje...dhe te premtoj se nese benė ndonje postim apo tem te mire do jem i pari qe do te perkrahi...

edhe nje lutje per te gjithė mos me ofendoni ...qe te mos ju ofendoj...dhe nese ju ofendoj ju premtoj se do ndjehem keq dhe do ju kerkoj falje...

ishte kjo e tera ...qe nuk na shpie tjeter kund pos devijimeve sociale...

Kerkim falje per te gjith ata qe jan te ofenduar nga unė...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    ok flm ...
    te jam mirnjohes...

Me fal qe te kam ofenduar deri tash...e pranoj faktin qe te kam ofenduar siq duhet edhe ti ta pranosh nje realitet te tillė...

prej Sot do mundohem qe te iki diskutimeve me ty ne menyre qe te mos ket me kesi mosmarrveshje...dhe te premtoj se nese benė ndonje postim apo tem te mire do jem i pari qe do te perkrahi...

edhe nje lutje per te gjithė mos me ofendoni ...qe te mos ju ofendoj...dhe nese ju ofendoj ju premtoj se do ndjehem keq dhe do ju kerkoj falje...

ishte kjo e tera ...qe nuk na shpie tjeter kund pos devijimeve sociale...

Kerkim falje per te gjith ata qe jan te ofenduar nga unė...
    ore ti je nga ata qe i kerkon vete sharjet ,sepse ke nje arrogance fetare te llahtarshme,por ka ikur koha e arrogances fetare islamike apo kristiane,tashme shqiptari njeh vetem arrogancen shqiptare e asnje arrogance tjeter...

Ti vet shan shqiptaret e tjere ne emer te kultures tende islamike e tash pretendon
    te mos shajne shqiptaret allahun tend apo kulturen islamike....

ne fund persa i perket faljes qe kerkon ajo eshte vec hipokrizi fetare ,nuk ka bese islamiku,vec shqiptari ka bese...e kane treguar turqit ne shqiperi sesa bese kane patur....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-10-2007
    Postime
    63
    pershendetje degjova ma nalt se bibla edhe kurani jan te satanit po nuk ja bon ti vetit pytje se si ka mundur te qet vet pra armikt te njerzimit se si ka mundur te qet veten si i mallkuar dhe si i poshtruar ne ditet e gjykimit pra si ka mundur qe nese jan libra te satanit si ka mundur te poshtroj edhe te madhkoj veten? 2 perse behen ne jeten ton qka e thot zoti pra shembull une e lshoj shiun qe ta ngjalli boten pra prej shiut a nuk e ki buken edhe ujin qe pa ktu nuk mundet as te jetoj njeriu une bena henen edhe diellin dielli qe te nxhet token ndersa hena qe te ket drit pra a nuk e vereni se Pėrendis pi dalin fjalet e thena per njeriun edhe ndegjova ketu se besimtaret e ndjekin rrugen e satanit ne bibel edhe kuran po asht e vertet se ai e mashtroj adamin edhe even edhe prandaj e ka leshu fjalen e shejt qe ne te kuptojm te vertet edhe te na tregoj se ai asht nje genjeshtar edhe nje mashtrus qe shum njerz do ti mashtroj pra si mundet mu kon si kurani apo bibla libra te satanit ku aty asht se si te largohemi nga satani edhe ti ku mundesh moma bazu se asht liber i satanit ne cilin varg si te bibles apo te kuranit se nese jan libra te ti ather ka lon ai diqka ndonje premtim apo ndonje siguri per njerz a po ni premtim asht feri po nuk asht se satani e jep kit premti po asht krijusi i satani pra zoti oki te pershendes

Faqja 15 prej 24 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė ju mėsoi shpirti i shenjtė?
    Nga buja_20 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 16:43
  2. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  4. Qellimi i perjetshem i Zotit per njeriun
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 07:17
  5. Vargjet e hequra nga Kurani
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-02-2004, 11:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •