Close
Faqja 65 prej 121 FillimFillim ... 1555636465666775115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 1209
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    A ju pelqeu klipi i Adelines me Stupcat?
    Mua me ka FASCINUAR!
    Jek_e_Jek,a je i sigurt qe Adelina nuk eshte e lenduar?

KUSI:Adelinen e kam idhull qe nga mosha ime 5 vjeqare dhe vazhdoj ta kem.Rastin e pare qe ta takoj,ndoshta edhe do te krijoj lidhje farefisnore,kjo eshte enderr e imja.Nuk kam,por do te bej cmos te kem lidhje farefisnore me te.Te falenderoj qe e paske venduar kete klip ketu le te shohin te gjithe se si Adelina e mbron muziken shqiptare ne pergjithesi,dhe jo vetem kenget e veta.Me pelqeu pa mase cfare tha moderatorja e RTK-se per Adelinen.Edhe ata e kane pranuar qe Adelina eshte ambasadore e kultures!
    Pergezimet e mia juve qe perkrahni Adelinen,Ikonen time.
    Shpetulla ju perqafon shume.

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga Shpetulla Lexo Postimin
    A ju pelqeu klipi i Adelines me Stupcat?
    Mua me ka FASCINUAR!
    Jek_e_Jek,a je i sigurt qe Adelina nuk eshte e lenduar?

KUSI:Adelinen e kam idhull qe nga mosha ime 5 vjeqare dhe vazhdoj ta kem.Rastin e pare qe ta takoj,ndoshta edhe do te krijoj lidhje farefisnore,kjo eshte enderr e imja.Nuk kam,por do te bej cmos te kem lidhje farefisnore me te.Te falenderoj qe e paske venduar kete klip ketu le te shohin te gjithe se si Adelina e mbron muziken shqiptare ne pergjithesi,dhe jo vetem kenget e veta.Me pelqeu pa mase cfare tha moderatorja e RTK-se per Adelinen.Edhe ata e kane pranuar qe Adelina eshte ambasadore e kultures!
    Pergezimet e mia juve qe perkrahni Adelinen,Ikonen time.
    Shpetulla ju perqafon shume.
    flm shpetulla ket desha ta di
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e Nanushi
    Anėtarėsuar
    14-09-2007
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    209
    Kenga me titull: "shume mire do te ishte" eshte duke qarkulluar neper web-site te ndryshme muzikore, me emrin Adelina Ismajlit. Kenga eshte nder me te degjuarat koheve te fundit. Pas vdekjes se Triumf Rizes, me te madhe u fol se Adelina ia ka kushtuar kete kenge te dashurit te saj. Radio te shumta kosovare e kane shfrytezuar kete kenge, qe te perfitojne degjues, duke e bere kengen hit dite. Duke e ditur faktin se Adelina, qe nga fundi i vitit te kaluar, nuk ka bere asnje kenge te re, na shtyri te hulumtojme per te gjetur se kush e kendon kete kenge dhe zbuluam se kjo kenge kendohet nga Dafina Dauti. Kenga titullohet "Pse po ike prej meje", dhe eshte pjese e e albumit te saj te titulluar me emrin "Mi fal syte e tu", e qe eshte ne treg qe dy vite. E pyetem Dafinen per kete kenge dhe ajo tha: Jam habitur kur kam degjuar kengen time, duke u transmetuar ne radio me emrin e Adelines.....

Marr nga Kosovarja....
    ‎..Strength is my mother for all the love she gave !!!

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Nanushi
    Kenga me titull: "shume mire do te ishte" eshte duke qarkulluar neper web-site te ndryshme muzikore, me emrin Adelina Ismajlit. Kenga eshte nder me te degjuarat koheve te fundit. Pas vdekjes se Triumf Rizes, me te madhe u fol se Adelina ia ka kushtuar kete kenge te dashurit te saj. Radio te shumta kosovare e kane shfrytezuar kete kenge, qe te perfitojne degjues, duke e bere kengen hit dite. Duke e ditur faktin se Adelina, qe nga fundi i vitit te kaluar, nuk ka bere asnje kenge te re, na shtyri te hulumtojme per te gjetur se kush e kendon kete kenge dhe zbuluam se kjo kenge kendohet nga Dafina Dauti. Kenga titullohet "Pse po ike prej meje", dhe eshte pjese e e albumit te saj te titulluar me emrin "Mi fal syte e tu", e qe eshte ne treg qe dy vite. E pyetem Dafinen per kete kenge dhe ajo tha: Jam habitur kur kam degjuar kengen time, duke u transmetuar ne radio me emrin e Adelines.....

Marr nga Kosovarja....
    Kush oshte kjo Dafina se skam ndegjuar me pare ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 29-09-2007 mė 20:56
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277

i/e regjistruar Maska e Nanushi
    Anėtarėsuar
    14-09-2007
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    209
    Citim Postuar mė parė nga Jek_e_Jek Lexo Postimin
    Kush oshte kjo Dafina se skam ndegjuar me pare ?
    http://muzika.albasound.net/view.php...per+kujtim.mp3

Kjo eshte nje prej kangve te saja te albumit ""Mi fal syte e tu"...

Edhe ja fotoja e kesaj Dafina Dautit me nje mbremje rinore ne "Insomnia"....

Inetersant se si njerezt manipulojne dhe shfrytezojne raste te tilla, per paraqitje te tilla.....
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 29-09-2007 mė 20:59
    ‎..Strength is my mother for all the love she gave !!!

i/e regjistruar Maska e erindi_al
    Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga Jek_e_Jek Lexo Postimin
    Adelina Ismaili foto qe ndoshta si keni pa me heret

Te ajo me fustan te kuq eshte ne Koncert ne Wiene.
    Ajo fotografia bardh e zi eshte shume e bukur...

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga Nanushi Lexo Postimin
    http://muzika.albasound.net/view.php...per+kujtim.mp3

Kjo eshte nje prej kangve te saja te albumit ""Mi fal syte e tu"...

Edhe ja fotoja e kesaj Dafina Dautit me nje mbremje rinore ne "Insomnia"....

Inetersant se si njerezt manipulojne dhe shfrytezojne raste te tilla, per paraqitje te tilla.....
    Ahhh albumi i ka dal para 2 viteve, tash shfrytezon emrin e dikujt per te bere fame ncnc

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Postime
    110
    Gjynah bre kjo Dafina eshte nje kengetare anonime qe ska degjuar kush per te dhe i eshte dashur qe famen e vet ta rrise ashtu qe kengen e vet e ka leshuar ne internet me emer te super yllit Adelines.Si s'kane turp ta keqperdorin emrin e Adelines per qellime personale.
    Por prape se prape ajo mbetet mbretereshe e estrades e pa zevendesueshme nga kengetaret tjera te gjitha kopje te saj.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-09-2007
    Vendndodhja
    Nė Kosoven e pa Rrym...
    Postime
    200
    Citim Postuar mė parė nga Amor Lexo Postimin
    Sa mire po ia dishe Ceces klipet dhe fotot more! AAAA u zbulove vet qe ia percjell karrieren.Gjynah!

...Po ma mir ja percjelli ..ksaj ...Svetlana Ražnatović -Cece-s ...se Adelines ....Ceca Osht nji kengetare origjinale se kopjon askend , kurse kjo osht nji Kopjacce e Cece-s ...thjesht mua me pelqejn gjerat Origjinale , kto jan ma te mira dhe me t'verteta ...kshtu qe sme pelqen Falcifikimi (copjimi) i Adelines ...kjo eka Idhull Cece-n mirpo nuk deklarohet ...se kinse se lejon ftyra apo e rrok marrja .

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •