Pse te mos vazhdojne te tjerat?
Lereni Adelinen te jetoj jeten e saj sic jetojm ne tonen, shiqoni perpara mos u merni me jeten private te te tjereve
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 16-11-2007 mė 01:22 Arsyeja: lexoni rregullat e forumit per postimin e links
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
E kan be punen qe me shkrua dikush per to.. nuk jam kunder pse flasin kunder Adelines.. duke e dite qe at e rritin edhe njeher me shum se qe eshte .. por kur te jesh v.i.p duhet me dite qe gjithve i intereson jeta.. e saj.. ne kete rast jeta e Adelines..
m'falni un tani spo kuptoj.. " Ja paskan fut kot gazetat per Adelinen qe kishe paska qen shtatzan " apo eshte e vertet..
sjelleni ndonje lajm u lutem se![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Pash nje foto lart,ku Adelina NUK eshte pa make up,ka buzekuq (pink).
Une do te sjell foto te Adelines te cilen te gjithe e kemi pare ME dhe vertete PA make up.
shka do me tregu me kto foto se sjam ka t'kuptoj?
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Paj sigurisht ato qe jane te shkruara ne subjekt.Adelina me e pa grim,pastaj kopjet e Adelines.etj...
Si eshte e mundur dikush te mos kuptoje foton?!
Nejse.
Do te isha shume mirenjohes qe mos te me shlyhen postimet sepse i jam permbajtur cdo rregulli dhe verejtje nga moderatoret.
E di qe nuk bej asgje,por vetem nje anetar me pak ne foruminshqiptar.
Nese dikush ka antipati personale ndaj meje,apo kengetareve te mi te preferuar parapelqej debatin,dhe jo cenzurimin e mendimit perderisa ai nuk shkel rregullat e forumit.
Pershendetje.
pse nuk bjen ne do fote te Ceces e ta kqyrim se si e ka kopju Adelina shkinen e Arkanit?
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt