Close
Faqja 7 prej 48 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 475
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga viganv Lexo Postimin
    SKA CKA TA NDERTOJNE KATERDALE i gjithe populli eshte gati musliman ska cte na duhet kjo.Dhe me e keqja e prishen shkollen per shkak te idiotesirave te keqija.

Zotit shyqyr qe nuk te pyt kush ty,dhe katedrala do ndertohet gjithsesi.Dhe sikur te isha pyetur une,jo vetem se do ndertohej,por do te ishte me e madhja dhe me e bukura ne Ballkan.Edhe mendo nje here para se te flasesh e mos e mbush forumin me keso marrezira.
    Nuk e di se cfare gjenerate i takon por nje gje dua ta tregoj ty dhe shume femijeve tjere qe hiqen se dine diqka.
    Ne vitet e 80-ta kam qene student ne Univerzitetin e Prishtines.Dhe ne kohen e kershendellave,kur mbahej mesha e pasmesnates,kemi shkuar shume student,ne menyre qe vllezerit tane katolik mos te kene frige nga serbet (sepse ishin te paket ne kishe).Shkonim dhe perkrahnim ata moralisht me vet prezencen tone.
    Ne nuk i benim ato rituale,sepse musliman ishim,por rrinim aty dhe me vet prezencen tone,i mbeshtesnim ata.
    Edhe sot mbas aq shume vite,nuk jam penduar per nje gje te tille.Perkundrazi jam tejet krenar me veten dhe me ate gjenerate studentesh.
    Dhe sot kur shkau nuk eshte me ne ato troje,kur jemi te lire,sot kur duhet te jemi me shume se kurre zemergjere,sot e shtron dikush pyetjen se a duhet te ndertohet Katedrala ne Prishtin a jo.Sot ka te tille qe thone nuk na duhet.E ka edhe te tille qe thone "jo" se ka pak katolik.
    Marrezira jan keto.Marrezira qe nuk i qon as toka.
    Zotit fale qe nga ju jan te paket.Sepse populli kahere ka thene POOOOOOOOOO.
    Dhe ajo pune do te behet,do te behet,do te behet.

Puntoreve u qofte puna e mbare,e shqiptareve u qofte perhajr nje KATEDRALE e re
    Ndryshuar për herë të fundit nga Daja-GONI : 19-09-2007 më 17:43

Perjashtuar Maska e BuB@
    Anëtarësuar
    15-05-2007
    Vendndodhja
    Në Planetin e kaltër !
    Postime
    102
    Katedralja s'vyn, amu hiiiiiiiiq !!!

N'deshi me dit kjo po e kthen Popullin shqiptar në mes-jet në kohrat kur vatikani i pat sakatue evropjant duke i vjedhur (duke jav bler mekatet), dhe ka Me shekuj që në botë nuk jan rindertuar kesi lloj objektash !

Kjo katedrale, ka per tu mbushur marimanga e askush s'do ta viziton.

Eshte per te ardhur keq, që per ta propaganduar fen krishtere, shteti i lejon gjithqka të bejn, veq le t'jet n'emer t'nen terezes"!

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga GL_Branch Lexo Postimin
    kete e pengon vetem arabin dhe serbin...ajo eshte per vellezerit tane shqiptar katolik dhe sigurisht per arsyje politike eshte...ti mos u bo ekstremist si talebanet sepse muslimani i vertete i respekton gjitha fete....aq ma teper ne shqiptaret gjithe kemi qene katolik dhe ti po mundohesh ne ma ofendu stergjyshit tane?

A po nuk je shqiptar?
    Ti me ket patriotizem nuk je ka e njeh mir historime te pareve tu, se Iliret nuk kan qen katolik po kan qen pagan keshtu qe ti je ai qemi fyen stergjyshrit e mij musliman dukei quajter padrejtsisht katolik

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Ti me ket patriotizem nuk je ka e njeh mir historime te pareve tu, se Iliret nuk kan qen katolik po kan qen pagan keshtu qe ti je ai qemi fyen stergjyshrit e mij musliman dukei quajter padrejtsisht katolik
    iliret ishin pagane, me se e drejte,
    por ne kohen e pushtimit turk, dmth ne fillimet e pushtimit, shqiptaret ishin te krishtere.

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    por ne kohen e pushtimit turk, dmth ne fillimet e pushtimit, shqiptaret ishin te krishtere.
    Nuk e di pse mundohesh ti tregosh chimp-it se bananja nuk eshte i vetmi ushqim?
    Nuk e kupton dhe as qe do te mundohet te kuptoj ai!
    E shikon se e ben lidhjen e paganeve dhe muslimaneve? Keta vertete besojne qe edhe paganet ishin muslimane!
    Barca

Perjashtuar Maska e BuB@
    Anëtarësuar
    15-05-2007
    Vendndodhja
    Në Planetin e kaltër !
    Postime
    102
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    WaoW ! amu histori po na mëson !... i dim këto ! Dhe jem krenar që ishim si të krishter, dhe kaluam në Islam. Këto i kisha quajtur vitët e Arta të Kombit Shqiptar !

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Per inat te talebano-kosovareve le te ndertohet.

Te edukohen edhe talebanet me tolerance.

Perjashtuar Maska e BuB@
    Anëtarësuar
    15-05-2007
    Vendndodhja
    Në Planetin e kaltër !
    Postime
    102
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Per inat te talebano-kosovareve le te ndertohet.

Te edukohen edhe talebanet me tolerance.

Nuk jan talebanët që jan kundër ndertimit te saj o injorant, por intelektualet, profesoret, dhe prindrit e te gjith atyre femive që mbetën pa gjimnaz !

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga BuB@ Lexo Postimin
    Nuk jan talebanët që jan kundër ndertimit te saj o injorant, por intelektualet, profesoret, dhe prindrit e te gjith atyre femive që mbetën pa gjimnaz !

O injorant, po shihet ktu ne forum se kush eshte kunder katedrales. Nuk ka nevoj per shume koment, talebanizmin e dallon qarte.

Meqe qenka prish shkolle, te ndertohet dikund tjeter, nuk u be qameti. Nuk qe naj shkolle e shekullit te pare para eres sone. Katedralja duhet te ndertohet ne nje vend te dukshem, vend per shkollen ka plot.

Perjashtuar Maska e BuB@
    Anëtarësuar
    15-05-2007
    Vendndodhja
    Në Planetin e kaltër !
    Postime
    102
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    O injorant, po shihet ktu ne forum se kush eshte kunder katedrales. Nuk ka nevoj per shume koment, talebanizmin e dallon qarte.

Meqe qenka prish shkolle, te ndertohet dikund tjeter, nuk u be qameti. Nuk qe naj shkolle e shekullit te pare para eres sone. Katedralja duhet te ndertohet ne nje vend te dukshem, vend per shkollen ka plot.
    Qyqy.. ani në vend të dukshëm ?... un s'kam mundsi se nder dhe e kisha fut !

Ajo katedrale s'ka nevoj te shihet, sepse nuk i vyn askujt ! Katolikt e kosovës sjan as 5% kshtu qe zoni s'juv nihet kurr e sidomos ne prishtin.

Shkolla eshte në sherbim te popullit, se per shkoll kem nevoj e jo per katedrala që ti vret syt sa here qe t'kalojsh aty pari.

Shkolla nuk ndërtohet jasht qytetit. Kurse katedralja ndertohet aty ku ka Katolik si psh. në fshatin Stubëll !

Faqja 7 prej 48 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •