Mini fundat prostitucioni dhe droga nuk kan asgje te perbashket me fene e as me temen ketu.Andaj kerko argumente te tjera,e mos u mundo me rru ve kur te mungojne fjalet.
Kurse "moda" te cilen e praktikojne mjekerrcjapet aludon ne nje sekt te islamit.Dhe ai sekt eshte plotesisht i pa pranuar ne mesin tone.Sepse edhe si kulture eshte e huaja,eshte shume larg nga ne.
Ketu gjendet nje ofendim dhe disa shpifje qe realisht ofendimi dhe shpifja kur u dedikohet nje muslimani ajo stermadhohet si veper jo emire...Daja-GONI;1699208]Mjekerrcjap i quaj ata,qe mjekrren e kan leshuar jo nga bindja fetare,por per arsye politike a financiare.I quaj ata qe deri dje nuk na" lenin nje pule para dere" dhe sot "predikojne "islamin.Dhe me vie keq ,se sa poshte ka ra feja jone,kur nje hajn,nje pllumagji,nje dilingji,nje tradhetare kombi,nje i pa shkolle nje i pa paster mundohet te predikoj .
Leshuan mjekrrat deri ne kthize,prene pantollet deri nen gju,mesuan 3-4 sure permendsh dhe mendojne se u bene pejgamber.
Keta i quaj mjekerrcjap.Dhe ne qoftese edhe ti i takon kesaj strukture njerezish,atehere meshnet e bajsh kete epitet ,se te takon.
Dhe mos me thuaj se si eshte dukur Muhamedi a.s.Edhe mos me thuaj se duhet te udhetojme me deve neper bote,si muhamedi a.s.
Andaj po te them edhe nje here:
Postimet e mija nuk jan ofendim per musliman.Por per ata qe kan shite fytyre e b... ,talibanve,mugjahedinve e dreqnive te prrojve
Un per vete nuk kam mjekerr,mirpo e velersoj si nje sunet (wagjib) i profetit a.s dhe muslimani i kompletuar duhet ta kryej kete sunet ,ndersa ti me ofendim e thekson kete si gje qe i perket cjapit e jo nje muslimani ...
Shpifje konsiderohet nje pohim apo pretendim apo thenje e cila nuk ka fakte dhe nuk mbeshtetet ne deshmi matriale,ndersa nje jurispodencen e sheriatit ,per tu veretetuar nje padi ,duhet te ofrohen 4 deshmitar te ngjarjes qe e mbeshtesin padin tende...
Ne kohen e Muhamedi a.s e kishte qenė nje femer ne shtepin e saj hynin dhe dilnin burra te panjohur dhe shihej qarte qe ajo mirrej me prostitucion...
Muhamedi a.s thotė sikur te lejohej qe te akuzohet dikush pa 4 deshmitar ateher kete femer do e kisha akuzuar per prostitucion,d.m.th edhe pse e ka ditur qe kjo femer po mirret me prostituticion nuk ka mundur te akuzoj sepse nuk ka pasur 4 deshmitar,ka raste tjera te se njejtes natyre qe edhe e kan akuzuar nje femer per zina edhe 4 deshmitar i ka pasur ,mirpo kur e ka pyetuar gjykatesi se ae keni parė edhe organin gjenital te mashkullit duke hyre ne organin gjenital te femres ,ata pergjigjen ,jo,ateher ,gjykatesi hedh posht akuzen e tyre...
Kjo eshte drejtesia islame ,kjo duhet te vlej edhe per ty nese pretendon te jesh musliman i mire ,d.m.th nuk duhet te flasesh gojedhena te cilat fliten ne per cafiiteri apo neper qajnica...nga njerez jo musliman dhe qe nuk ndjehen te tillė...
ja edhe nje ajet kuranor ne lidhje me shpifjen apo pergojimin e vellaut musliman:
49:12. O ju qė keni besuar, largohuni prej dyshimeve tė shumta, meqė disa dyshime janė mėkat dhe mos hulumtoni pėr zbulimin e tė metave tė njėri-tjetrit, dhe mos pėrgjoni njėri-tjetrin; a mos ndonjėri prej jush dėshiron tė hajė mishin e vėllait tė vet tė vdekur? Atė pra e urreni! Kini frikė nga ndėshkimi i All-llahut, e All-llahu ėshtė mėshirues, Ai pranon shumė pendimin.
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Po don me then qė Kultura e Krishte ishte e papranueshme tek Shqiptarėt ?
Prit pak dajo... ndoshta je ende nė gjum apo je i hipnotizuar po shqitparet e kan adaptuar Kulturen Islame, dhe kėt qė tashme 6 SHEKUJ !
Qka eshte me se interesanti se e lam nje kultur per njė kultur mė tė mirė ! Dhe sot jem Krenar !...
Me vjen keq qe ndihėsh i vogėl sot.![]()
Mos me detyro tani ti permend edhe emrat e atyre personave,se nuk mundem.
Nuk eshte shpifje por eshte realitet qe e kam perjetuar ne lekuren time.
Ti edhe disa te tjere ne kete forum,nuk e kuptonishqipen si duhet.Eshte hera e trete ose e katert qe mundohem tua spjegoj se une nuk kam asgje kunder mjekrrave as kunder mustaqeve,as flokeve te shkurtera as te gjata.
Mjekerrcjapet jan ata qe e kan mjekrren deri te K... A po ta rroke qka po du me thon?Akuptove tash apo don me ta vizatu.Jan ata qe thone se ne duhet te rrojme si ne arabi e ne tunguzi e ne mu... sepse jemi musliman.Jan ata njerez(e po me duket se edhe ti me ta je)qe nuk kan aspak ndjenja kombetare.A kuptove a ndoshta don me ta shkruajt edhe ne 5-6 gjuhe te tjera.
Edhe te kam thene edhe disa here me pare.Une nuk jam musliman sepse dikush me dha ose me jep para.Jam nga bindja.E ti nuk mundesh mua te me keshillosh ne kete drejtim.Se fene e njof bukur mire.
Pendohu ti per gjithe kete kacafytje ne mes te shqiptareve ne kete forum,kacafytje te cilen ti e nise,sigurisht me nje qellim te caktuar.Ti duhet te pendohesh dhe te kerkosh falje nga te gjithe ata qe ke ofenduar dhe vrare ndjenjat.
Vetem atehere do te tregoj nje qike respekt per ty.
realishte nga biseda qe pata me ty deri tash...
e di qka kuptova dhe konkludova ????...
Je pa identitet,d.m.th nuk identifikohesh me diqka ne menyre qe te te njof...
Te te them qe je musliman ,asnje fakt nuk e mbeshtet kete...(sepaku nga kendveshtrimi ne forum ),nese e kupton fjalen "munafik" ,ateher aty e gjen veten tende...gjithnje duke u bazuar ne ecurit e diskutimeve tua...
Puna e munafikut dihet ne islam ka pozit me te ulet se sa nje qafir...
Jam i bindur se Ti islamin e ke vetem trashigim nga prinderit apo tradit ,jo sistem jete apo diqka ngjajshem...
Tregom me diqka tjeter qe je musliman se ne kete menyre se si flet dhe diskuton je larg idetitetit Islam...
Nuk shpifa por u bazova ne fakte dhe fakti je ti...
Kete mendim timin besoj qe e kan shumica e atyre qe e njofin Islamin dhe dispozitat e tij...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Realisht nga biseda qe kemi pase deri tani,nuk ke kuptuar bash kurgja.
Sa i perket asaje se kush dhe qka jam,te kam shkruar nje mesazh dhe te kam treguar.Ndoshta nuk e ke lexuar.Nese jo---faji eshte i yti.
Fakti me i madh qe deshmon fene time eshte ky:
Eshhedu en la il-lahe il-lallah
Ve esh-hedu en-ne muhameden
Abduhu ve resul-luhu
Sa i perket punes se munafikut dhe cafirit,edhe ketu nje keshille per ty:
Eshte nje prej mekateve me te mdhaja ne islam,ti thuash dikujt cafir,edhe nese e njef ate person.Ndersa ti mua nuk me njef fare,dhe me quan te tille.
Dhe sa i perket shumices se muslimaneve,ne emer te te cileve padrejtesisht flet,me siguri se nuk e kan mendimin tend.
E nga shumica perjashtohet sekti yt.
Krijoni Kontakt