Une distancohem nga i pa drejti edhe ate pa dallim feje.Dhe mu ketu qendron dallimi ne mes meje dhe teje.
E sa per hajnin qe eshte bere musliman,po te them se hajni hajn ka me mbete tere jeten.Edhe sa per spiunim ose bashkpunim(munafikllak si thua ti)as ai nuk hjeket brenda nate.Dhe njerez te tille i kam fqinje.I njof shume mire,se jemi rrite bashk ne te njejten rrugice.Une dhe familja ime kemi hequr te "zite e ullirit"nga spiunlleqet(munafikite)e tyre.Dhe paramendoje tani ate person duke u munduar ti spjegoj dikujt se cka eshte hallall e cka haram.Dhe ti kerkon nga une qe te besoj se ky person dhe shume si ky paskan nderruar sepse qenkan bere musliman?
Ti mund te beshe be,te bertasesh,te biesh "argumenta"1000 vjeqare,por mua nuk me binde dot.Andaj ta them edhe nje here qe ta kuptosh me mire.
Mjekerrcjapet nuk jan shqiptare.Kan shitur b... e krye,dhe te shitur kan trup e shpirt.Vendi i tyre eshte para gjyqit,ku duhet te pergjegjen per tradheti kombetare
E sa i perket distancimit,duhet ti dhe cdo shqiptare tjeter te distancohet nga ta.
Krijoni Kontakt