rrustamulllah-armanullah-gamorullah, fol shqip or beduin
rrustamulllah-armanullah-gamorullah, fol shqip or beduin
hahahahahahahaha...Te rente e mira ty.Postuar më parë nga proscriptor
![]()
Persa i perket temes.Te kenduarit e hoxhes ne xhami tashme eshte nje tradite.
Sa do e bezdisshme te jete per banoret haxhallaret kane ritet e tyre qe nuk mund ti ndryshojne.Nuk do me dukej e hijshme qe te nderpritej.
e ckeni do tju mesohen veshet , nese nuk ju pelqen, e leht! Blini tampon ne farmaci s'jan dhe shtrenjt
ok, s'po i leme hic pra, po i kthejme anej nga kane ardh![]()
Ishall-llah Udhezoheni Pa Ju Ardh Ndonje Sprovim I Rende Nga All-llahu I Madheruar..meshireploti,meshireberesi
Aq te udhezuar jemi or ti sa s'ka ku te shkojeThjesht kemi alergji nga keto importet greko arabe.
Cka Flitni Ore Vellezer E Motra Kendimi I Ezanit Te Hoxhes Eshte Tradit Mijevjceare E Myslimaneve Pse Te Ndalet Sikur Te Themi Se Cingerima E Kishes Na Pengon Ma Mire Te Mos Cingeroj Ju Keni Te Drejten E Fjales Mirepo Mos Poshtersoni Fen Myslimane Tregoni Respekt Mos Beni Si Fmij Ndersa Ti Me Nick proscriptor Kujdes Fjalorin Djalosh Trego Respektin Nese Ke Zemer Shqiptare E Jo Zemer Nacisti Kaq Kisha...............
RaPSouL
Postuar më parë nga JM
po e ka thon dhe ai tek konga jasamon rahmonirahi hajt me lalën të pimë raki....
Nigjo këto sprovat janë si ato që jepen tek akademia e rendit? Se po qenë kështu në hekur njësh jam pak keq... po në seks të thyj.
I thoni hoxhës të shkojë të këndoj për ata që dun se ne nuk e dum... ose ta fusi kokën mprapa nai "vëllai myslymon" që ta eleminojë pak zhurmën.
Per te Gjith Ateistet
Kete gje do ta shokoni ne diten e Gjykimit tuaj.
Dhe Kendimin e Ezanit Sado mire dhe keqe te kendoheti ai .nuk i prish pune njeriut, po beni nje Mekat te madhe . qe doni te ndaloni TE drejten eritualit Mysliman. dhe ndalimin e tije ,
Keto jan Detyrat tona qe na ka len i madhi Allah A.Xh
Dhe jemi te Denje ta bejm kete detyre
W.S
Me Respekt Saimiri
Ndryshuar për herë të fundit nga engjulli_peje^ : 25-04-2007 më 18:31
FieRaK
Krijoni Kontakt