Si i tregon i verberi shurdhmemecit ( ose shurdhmemeci te verberit si te doni) qe i ka vdek baba?
Si i tregon i verberi shurdhmemecit ( ose shurdhmemeci te verberit si te doni) qe i ka vdek baba?
Dikur moti, para 7-8 viteve, nje pyetje e tille ishte loje shperblyese ne nje radio lokale, dhe fituesi qe gjente pyetjen, fitonte nje veture. Por me pas loja u mbyll sepse logjikisht sipas disave s'eshte e mundur nje gje e tille.
Ti, bujar, e din pergjigjen, te shkoj te marr nje veture une, sepse konkursi hapur eshte......![]()
My silence doesn't mean I am gone!
shum pytje e veshtir kjo.
I shkon per ngushellim.
A GOOD FRIEND IS LIKE A PC:Enters Your Life,Saves You In His Heart,Formats Your Problems & Never Deletes You.
a eshte e sigurte qe ka baba ky shurdhmemeci ,se ka raste mund te jete dhe kopil e nuk e din se kush eshte baba.
S'ia thote dot!![]()
Kam dhe une nje te veshtire:
Nese temperatura sot eshte 0 grade celsius, dhe lajmet thone qe neser do jete dyhere me ftohte - sa do jete temperatura neser???
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Pyetje shume interesante. E pres me padurim pergjegjjen e sakte.
Kete e kam postuar para 1 viti ketu ne Forum..... nuk ka zgjidhje kjo pyetje.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Kjo pytje eshte kot,se une sapo degjova lajmet dhe thane qe neser koha do jete me mire se dje.Postuar më parë nga Alienated
Po ti hysh thelle thelle problemit ka vetem nje zgjidhje te thjeshte matematikore.Ne matematike kur perdoret fjala "here" do te thote shumezim pra 2 x 0 = 0.Pra perfundimi i sakte eshte qe dhe neser do te jete ftohte.
A GOOD FRIEND IS LIKE A PC:Enters Your Life,Saves You In His Heart,Formats Your Problems & Never Deletes You.
Ka zgjidhje... te perafert... mundohu te konvertosh njehere Celsiusin ne Fahrenheit ose ne sistemin KelvinPostuar më parë nga ClaY_MorE
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Krijoni Kontakt