Nuk me duket qe ka nje menyre per tu zgjidhur.
Nuk me duket qe ka nje menyre per tu zgjidhur.
Postuar më parë nga Alienated
E kam fjalen per shurdhin me te verberin....
Jeta ime, mban emrin e saj..
Na u bllokua truri fare :P
“Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.”
Ia shkruan ne nje leterPostuar më parë nga bujarprishtina
Si mund te shkruaj nje i verber?Postuar më parë nga EpoX
My silence doesn't mean I am gone!
ok ju qe doni ta merrni vetren ejani tek une disi e shkojme e marrim se bashku ok ka zgjidhje une e kam gjetur
ndersa tek ajo pyetja per temperaturen ta ndajme pak teorin matematikore nga praktika ne matematike 2x0 eshte 0 mirepo nuk do te thote qe edhe ne praktike te jete ashtu ok tash te vim tek ai problemi qe ju e parashtruat nese sot eshte 0 grade neser do te ngrihet e per sa do tejete temperatura kjo mund te zgjidhet faret lehte nga ndonje profesor i kimise apo fizikes i cili i din formulat ne kete qeshje
Ok ma trego pergjigjen, une tash theras ne redaksine e radios lokale per te konfirmuar zgjedhjen e problemit ne fjale. (Postuar më parë nga bujarprishtina
)
vetem ta kemi parasysh se ekzistojne menyra te ndryshme te komunikimit pervec bisedes letres ka edhe tjera...........
Ne nuk e mohojme ate se ka shume menyra sot te komunikimit mes dy njerezve me aftesi te kufizuara, por ne gjithmone kur flasim per kete ceshtje duhet te kihet parasysh se perdorimi i teknologjise duhet te lihet anesh, ok!Postuar më parë nga bujarprishtina
Tani u nderlikuan gjerat.Me shpejte zgjidhet ai problemi me siper se sa ky postimi yt.Postuar më parë nga bujarprishtina
![]()
A GOOD FRIEND IS LIKE A PC:Enters Your Life,Saves You In His Heart,Formats Your Problems & Never Deletes You.
Krijoni Kontakt