Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    e kthjellet dhe e kalter Maska e Niagara
    Anëtarësuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    takimi i pare ke shpia e atij.............

sa e vogel qe qenka kjo.........

une si goce e mire, ula koken........
    Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
    embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
    Fjalet e Urta 16:24

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    dy here ma ka ndodhur te me prezantojne prinderit. Ate mamin e pare, nuk e doja fare. pastaj sa here e takoja me dukej sikur sa here hapja gojen vetem budallalleqe flisja, mbase ngaqe e dija qe çdo sekonde ishte test per mua dhe ajo me zor priste te me kapte gabim qe te fliste mbrapa kraheve pastaj.

Keta te tanishmit, duken te mire kshu. heren e pare isha aq e stresuar sa vetem flisja e flisja. gjate drekes vetem une kam folur sa qe i ati me tha: ju lutem me ngadale se nuk kuptoj gjithçka! i dashuri im hapte syte dhe dukej sikur me thoshte: Une te thashe ji e lirshme, po po e tepron.lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une se kam prezantu te dashuren babes se me kishte nxjerr jashte besa

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Pak E Sikletshme Ne Fillim,kisha Frike Se Sdo Flisja Dot Rejedheshm Shqip
    Po I Dashuri Ma Beri Shum Te Lehte Komunikimin Duke Thene Se Mund Te Flasesh Dhe Anglisht,se Shqip E Dim Qe Flet Dhe Tak Syrin ,gjithsesi Kalova Shume Mire Megjithse Fola Pak ,ersira Ne Makin Me Ndihmoj Te Merja Veten ,me Shume U Mora Me Lulet Qe Ajo Me Dhuroj
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Hmm teme interesante.First ka qene nje takim me gjyshen lol pasi prinderit ishin jasht sh .Dhe une nuk e kisha idene fare ,isha vetem 17 y dhe nuk merrja vesh nga takimet dhe perse beheshin ato sa rendesi kishin etj.Sa hyra aty bera nje gafe hahaaha,me duhej dicka patjeter dhe i them njeres prej kusherirave te tij me ble dot .....Dhe me pas si budallaqe lol bej i xhiro neper shtepi etc.Gjyshja filloi te fliste ,kjo vajza qenka e vogel ,e keni vendosur etj a do qe te blejme qingj e ta festojme hahaha lol gjera te tilla dhe gafa ime e rradhes.Cfare??-them une-mbasi e mesova ku e kishte hallin gjyshja i them me plot gojen une kam ardhur kot per qejf s eme solli ky,por per te tjera absolutisht jo une jam vetem 17y etc se nuk i mbaj mend mire.Nga njera ane isha e vogel nuk kish afaj e nga ana tjeter ky tipi qe me coi atje duhet te me mesonte sepse une nuk kisha idene e asgjeje.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    takimi i pare ka qene ne rinas !!! per koken time ngaqe nuk dija cfare te beja edhe per mos qene ne siklet me shume se cisha kam mbajtur valixhet shumicen e kohes !!! thashe me vete po s'gjeta pune tjeter te pakten e kam nje pune si hamall !!!lol !!! pastaj ne shpine e tyre cdo gje vajti shume mire !!! jane njerez te mrekullueshem !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    sot do i takoj, jam ne pune, pa gjume, dhe skam ven tualet apo rregulluar floket akoma...oh well, ishalla nuk ven re shume aksentin :P
    do shkruaj eksperiencen nje dite tjeter
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 11-05-2007 më 21:52
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Anita07
    Anëtarësuar
    02-05-2007
    Vendndodhja
    Po jetoj ketu
    Postime
    114
    Edhe Une kish nja takim te till......shkuam ne shtepi me djaloshin tek mami i ti mirpo nje qik me genjeu djalosh gjoja sosht askush ne shtepi te ti se ishte vetem me motren .....kur hym mbrenda kuptova qe me genjeju djaloshi jo qe ishte mami i ti po ishin edhe 5 gra te tjera .....po pata nje lehtesim se motren e ti e kisha shoqe te ngusht ajo me ndihmoi te ndihem shum rehat dhe une me pretekstin se kisha ardhur te shoqja e gjoja e takova vllaun e ti ne rrug dhe me tregoi shtepin......mami ti e dinte bukur mir por grat te tjera u binden qe vertet jam shoqja e saj......ajo dit ka qen pak veshtir,tani ndihem shum mire me at familje i vizitoj shpesh ......

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Eshte ende heret por ju jap fjalen qe do vi ta postoj.....

Ps: Teme e lezetshme
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    154
    mua me ka ndodhur krejt rastesisht te takohem me mamin e ish-te dashurit sot.
    E bukura ishte qe ne ishim grindur aq shume ate dite sa arritem te diskutonim dhe ndarjen. Kur ai e ndaloi makinen para kembeve te te jemes nuk e doja veten.
    Me ne siklet nuk e kam ndjere ndonjehere veten, por dhe ajo u tregua zonje e vertete, nuk me vuri fare ne siklet, madje buzeqeshte sepse e pa qe dhe ne te dy ishim te merzitur me njeri tjetrin.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Milo: Ju tregoj takimet Nano me Millosheviç dhe Majko-Papandreu
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-03-2017, 15:39
  2. Tregon Paskal Milo..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-02-2009, 06:13
  3. Prindërit dhe Fëmijët
    Nga Gimi3 në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-05-2007, 08:50
  4. Disa Këshilla Për Prindërit
    Nga shefqeti11 në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-03-2007, 17:41
  5. Debaton me prinderit per notat ,dhe veteflijohet 17-vjecarja.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 03:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •