Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    My God,ju mesiper qe thoni qe jua keni cuar te dashurit/te dashurat prinderve ne shtepi pa ditur ato gje fare qe i frekuentoni,e qe ju keni thene do fejoheni me ato,keni guxim(ose fat qe s'keni prinder si te mite ). Per prinderit e mi do kishte qene nje nga gjerat me te keqia qe mund te ju beja: ke frekuentuar filanin e s'na informuar?Na ke vene para faktit te kryer?S'kemi rritur vajze te tille ne qe te na e sjelle ne shtepi nje dite te bukur tjetrin e te na thoje kush do hyre e dale ne familje per tere jeten...e gjera te tilla S'do ma kishin falur kurren e kurres .
    yeah prinderit e mi gjitheashtu!
    un ne fillim i fola mamit njehere kur ishim vetem ne makin per nje djal qe punonte me mua...nuk i thash qe me pelqen thjesht i thash 'eshte nje djal ne pune, e kam shoke" ahhaha me vinte turp ti thoja qe e kam te dashur
    so nejse e di qe e kuptoj etje, so sigurisht mami i tha babit menjehere...e dija qe do ti thoshte babit, prandaj dhe ja thash meqe sma mbante ti thoja babit...so nejse ne behar shkova te rrija me prinderit deri sa te fillonte shkolla...kur filloj shkolla, i dashuri (burri tani) mezi sa priste te me shikonte, por i thash te me shikonte me vone pasi kisha ardhur me babin...babi duhet te ndihmonte motren me levizjen dhe kishte marr nje Uhaul truck...so nejse ky ishte veshyer pas pallateve dhe fishkellente lol....motra me thot se ai donte te me fliste, un nga frika i thoja nga larg "ik ikkk"...so nejse motra ime e fton dhe i thot "hey do na ndihmosh pak" dhe e introduce tek babi im duke i then 'ba ky eshte....dhe punon me mua dhe Rexhin" babi sa e pa u be supersticioz dhe i pyet shume pyetje derri sa morri vesh se ishte ai djali qe mami i tha per mua....nejse kur iken i dashuri, ishim ulur te tere dhe un isha ulur pran babit, babi me nje vetull lart dhe me nje buzeqeshje me thot "cupa kush eshte ai shoku jot" LOLL u bera flak e kuqe, "duket djal i mire te keqen babi"...un i thash thjesht nje po dhe e nderrova muhabetin menjehere lol....pastaj heren e dyte qe u takuan ishte kur i dashuri e pyeti babin time per doren time , e shikoja qe ishte pak nervoz...por ngaqe babi eshte tip i dashur nuk u ndje i intimiduar....diten e pare qe e takoj, e berI tap burrin dhe i tha "bej 30 pompa meqe you love my daughter" lol

Kurse un kur takova babin e tij heren e pare, u ndjeva shume uncomfortable, por buzeqeshja shume dhe u mundova te flisja sa mundesha, mos te isha shume e rezervuar...pastaj me vone erdhi mamaja e tij...ajo me prezantonte me njerzit e tjere me te njejtin fjali "kjo eshte gruaja e djalit, eshte pre-medical student" lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    regj,

selomi ka pyt shume per ty.

bile i tha pinkut hiqja regjit banin
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahah
    beji te fala selomit
    po thuaj qe do rikthehem pas 8 dites, se ketu ne .com vetem futem per nja disa minuta pushim nga studimet po te ma heqi banin do shpenzoj me shume minuta tek .neti lol
    por thuaj pinkut ta heqi banin pas 8 dites, se pas 8 dites do marr provimin

ok ika tani se duhet ti futem perseri studimeve
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-10-2007
    Postime
    107
    takimi i pare i dashurit tim me prinderit ishte si sken kinemotografike me plot humor....me kujtohet kur u kthye babai nga babai nga puna dhe i prezantova.....babaj i afrohesh te diskutonin ,ndersa ai largohesh nga frika .....isha shkrire se qeshuri....me maman ishte takuar perpara dhe e simbatizon shume ......problemi eshte me maman e tij...sepse eshte femi i vetem dhe eshte shume e hedhur per te .....por mire nuk kemi probleme ......

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    yeah prinderit e mi gjitheashtu!
    un ne fillim i fola mamit njehere kur ishim vetem ne makin per nje djal qe punonte me mua...nuk i thash qe me pelqen thjesht i thash 'eshte nje djal ne pune, e kam shoke" ahhaha me vinte turp ti thoja qe e kam te dashur
    so nejse e di qe e kuptoj etje, so sigurisht mami i tha babit menjehere...e dija qe do ti thoshte babit, prandaj dhe ja thash meqe sma mbante ti thoja babit...so nejse ne behar shkova te rrija me prinderit deri sa te fillonte shkolla...kur filloj shkolla, i dashuri (burri tani) mezi sa priste te me shikonte, por i thash te me shikonte me vone pasi kisha ardhur me babin...babi duhet te ndihmonte motren me levizjen dhe kishte marr nje Uhaul truck...so nejse ky ishte veshyer pas pallateve dhe fishkellente lol....motra me thot se ai donte te me fliste, un nga frika i thoja nga larg "ik ikkk"...so nejse motra ime e fton dhe i thot "hey do na ndihmosh pak" dhe e introduce tek babi im duke i then 'ba ky eshte....dhe punon me mua dhe Rexhin" babi sa e pa u be supersticioz dhe i pyet shume pyetje derri sa morri vesh se ishte ai djali qe mami i tha per mua....nejse kur iken i dashuri, ishim ulur te tere dhe un isha ulur pran babit, babi me nje vetull lart dhe me nje buzeqeshje me thot "cupa kush eshte ai shoku jot" LOLL u bera flak e kuqe, "duket djal i mire te keqen babi"...un i thash thjesht nje po dhe e nderrova muhabetin menjehere lol....pastaj heren e dyte qe u takuan ishte kur i dashuri e pyeti babin time per doren time , e shikoja qe ishte pak nervoz...por ngaqe babi eshte tip i dashur nuk u ndje i intimiduar....diten e pare qe e takoj, e berI tap burrin dhe i tha "bej 30 pompa meqe you love my daughter" lol

Kurse un kur takova babin e tij heren e pare, u ndjeva shume uncomfortable, por buzeqeshja shume dhe u mundova te flisja sa mundesha, mos te isha shume e rezervuar...pastaj me vone erdhi mamaja e tij...ajo me prezantonte me njerzit e tjere me te njejtin fjali "kjo eshte gruaja e djalit, eshte pre-medical student" lol
    Ooooo, so romantic dhe sa e turpeshme. Mamaja jote direkt spiune, he? Hahahaha! Po dhe ti ia paske perdorur bukur spiunllekun e saje,lol. Cupa, ky eshte ai shoku yt? Hahahaha. Yyyy, une do isha bere te hapja nje grope e te fshihja koken si struc, lol.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Milo: Ju tregoj takimet Nano me Millosheviç dhe Majko-Papandreu
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-03-2017, 15:39
  2. Tregon Paskal Milo..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-02-2009, 06:13
  3. Prindërit dhe Fëmijët
    Nga Gimi3 në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-05-2007, 08:50
  4. Disa Këshilla Për Prindërit
    Nga shefqeti11 në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-03-2007, 17:41
  5. Debaton me prinderit per notat ,dhe veteflijohet 17-vjecarja.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 03:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •