yeah prinderit e mi gjitheashtu!
un ne fillim i fola mamit njehere kur ishim vetem ne makin per nje djal qe punonte me mua...nuk i thash qe me pelqen thjesht i thash 'eshte nje djal ne pune, e kam shoke" ahhaha me vinte turp ti thoja qe e kam te dashur
so nejse e di qe e kuptoj etje, so sigurisht mami i tha babit menjehere...e dija qe do ti thoshte babit, prandaj dhe ja thash meqe sma mbante ti thoja babit...so nejse ne behar shkova te rrija me prinderit deri sa te fillonte shkolla...kur filloj shkolla, i dashuri (burri tani) mezi sa priste te me shikonte, por i thash te me shikonte me vone pasi kisha ardhur me babin...babi duhet te ndihmonte motren me levizjen dhe kishte marr nje Uhaul truck...so nejse ky ishte veshyer pas pallateve dhe fishkellente lol....motra me thot se ai donte te me fliste, un nga frika i thoja nga larg "ik ikkk"...so nejse motra ime e fton dhe i thot "hey do na ndihmosh pak" dhe e introduce tek babi im duke i then 'ba ky eshte....dhe punon me mua dhe Rexhin" babi sa e pa u be supersticioz dhe i pyet shume pyetje derri sa morri vesh se ishte ai djali qe mami i tha per mua....nejse kur iken i dashuri, ishim ulur te tere dhe un isha ulur pran babit, babi me nje vetull lart dhe me nje buzeqeshje me thot "cupa kush eshte ai shoku jot" LOLL u bera flak e kuqe, "duket djal i mire te keqen babi"...un i thash thjesht nje po dhe e nderrova muhabetin menjehere lol....pastaj heren e dyte qe u takuan ishte kur i dashuri e pyeti babin time per doren time

, e shikoja qe ishte pak nervoz...por ngaqe babi eshte tip i dashur nuk u ndje i intimiduar....diten e pare qe e takoj, e berI tap burrin dhe i tha "bej 30 pompa meqe you love my daughter" lol
Kurse un kur takova babin e tij heren e pare, u ndjeva shume uncomfortable, por buzeqeshja shume dhe u mundova te flisja sa mundesha, mos te isha shume e rezervuar...pastaj me vone erdhi mamaja e tij...ajo me prezantonte me njerzit e tjere me te njejtin fjali "kjo eshte gruaja e djalit, eshte pre-medical student" lol
Krijoni Kontakt