Postuar më parë nga
pseudo
Eshte e vertete , por emocionet jane te paevitueshme dhe sigurisht qe do duam te lejme pershtypje te mire .
Une nuk kam per ta harruar ate dite.
Kishim kohe qe ishim se bashku dhe prinderit ishin ne dijeni por keshtu qelluan situat qe nuk takoheshim dot, distanca.
Si takimi im me prinderit e tij ashtu edhe takimi i tij me prinderit e mi ka qene me peripeci.
Ne fillim , erdhi ai i imi ne shtepine tone , vinte se largu , une kisha vajtur me pare ne shqiperi qe te pergatisja terrenin.
Ok ne diten e caktuar dalim ne , ne aeroport te presim Kocon, prit e prit te gjithe pasagjeret dilnin vetem ky i imi jo, u beme merak.
Vete une te pyes brenda kur shoh tim shoq , i trembur po vinte verdalle andej dhe po ziheshe me policat, cke more ?
Me kane vjedhur valixhet thote.
Pasi pyesim gjithandej me ne fund morem vesh se valixhet vijne te nesermen.
Prinderit e mi prisnin jashte , ndersa ky nuk donte te dilte thoshte cdo me thone prinderit e tu , do me marin per te humbur, Ti rroje kollarja dhenderit
Me pas gjithshka shkoi mire.
Ndersa kur vajta une tek prinderit e tij....
48 ore me bigudina ne koke ndenja.
Erdhi im shoq me nje shokun e vet te na conte me makine, rruga ishte shume e gjate , 9 ore, por ckam hequr gjithe rruges , mu perzien zorret , nuk me kishte ngjarre kurre ashtu.
Gjithe rruges me dritare hapur kam ndenjur , se nuk mundja me , e imagjinoni tualeti me rridhte ne faqe, si perfonduan floket e mua , te gjitha kacurrelat e drejtuan, e verdhe dyll , po mbaroja ,
Ne ora 12 te nates arritem tek shtepia e tij, ata u tmerruan kur me pane .
Cka , ci ka ngjare, mos eshte gje me barre?
Une po vdisja , direkt ne krevat vajta dhe u pame diten e dyte.
Krijoni Kontakt