Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720

Ne kerkim te dashurise se humbur

Mos valle jam vertet i vdekur dhe tani po shkojne te marrin celesin magjik te ringjalljes,mendova me vete.
    Ku mu zhduk shtepia ime,babai,nena,shoket, miqte?Ku e kam ate qe kerkoj kaq marrezisht, te dashuren time ?Ku?Valle ku jam?Mos valle jam shendrruar ne nje komete e rreshqas neper univers duke kapercyer plejada e plejada yjesh per te gjetur ate yllin me te bukur,e prane saj jeten time te humbur.Gjithcka me duket e njetrajtshme,e afert dhe e larget ne te njejten kohe.Mos valle po rikthehem me vertik per te vajtur atje ku isha.............................?
    Isha perballe nje porte gjigande me kanata te florinjta.Porten ma hapi nje ZANE.Pas saj une pashe ate te dashuren time,bukurine time te humbur.Hapa krahet ta perqafoja,te cmallesha.Dridhesha nga emocionet e se papritures.Me iku mendja nga malli dhe dhembja,aq sa thirra emrin e saj mesa fuqi qe pata.Mu duk se dhe vete deti u drodh dhe u dallgezua.Befas filloi perseri pianoja dhe grupi i vajzave te veshur krejt ne te zeza, e nisen te vallzonin.Ishin te gjitha te reja ne krye te valles ishte ajo e dashura ime e humbur.
    Ik-ma bente me dore,ik.Je i padenje,jo vetem per mua,por dhe veten tende.Me ler te qete ne dhembjen time ne hallet e mia.As ishe ti qe me thoshe se jeta as shitet as blihet, po keshtu dhe dashuria,dhe jane si nje lule margarite qe po e preke vyshket?Dhe ja plasi te qarit.
    -Kjo ishte dashuria jote?Dhe vjen si nje hipokrit dhe kerkon serisht shitblerjen e frymeve te vdekura.Largohu nga jeta ime ikkkkkkkk.....
    Joooooo,bertita dhe u zgjova.Krahet me ishin mpire.Ndjehesha i lodhur dhe i tromaksur.Jashte kishte zbardhur krejtesisht.Ndeza nje cigare dhe dola ne dritare i menduar.Era me shi perplasej neper xhama e inatosur.Akoma ndjeja ne vesh jehonen e dhimbshme te zerit te saj...."
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 25-01-2006 më 22:46
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar Maska e MtrX
    Anëtarësuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korçë
    Postime
    755
    Pjese e bukur, besoj do e kesh shkruar menjehere sapo je zgjuar Kolomb , e shpresoj qe kjo enderr e keqe, qe ndonjehere mund te na kete ngjare te gjithe ne qe postojme ketu, te kete ndonje ogur te mire. ne fakt edhe une e lexova sapo u zgjova, dhe me te vertete ashtu sic shkruan ti, kjo histori me beri te ndizja edhe une nje cigare qe pa gdhire mire...
    Te uroj vetem endrra qe perkthehen me gjera te mira ne realitet, miku im Kolomb, dhe mos ndalo se shkruari...
    p.s. po te uroj ketu dhe per detyren e re (mod), qe e di fare mire se do te ngarkoje pak me pune, do mbetesh ai qe ke qene, dhe mos e caj kaptinen fare .
    MtrX
    Ndryshuar për herë të fundit nga MtrX : 09-01-2004 më 07:03
    MtrX ubicumque felix

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Ohhh..... sa e bukur kjo enderra jota.
    Uroj qe ajo..."IK".. te kthehet shpejt ne..."EJA" dhe ta kesh gjithmone prane vetes.
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

Tema të Ngjashme

1. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  2. Ungjilli si bazë e jetës
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-06-2006, 22:59
  3. Nënë Tereza e Kalkutës, bija e mohuar e Shqipërisë
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-02-2005, 09:30
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Gjendja Aktuale Fetare Shqiptare
    Nga Anton në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 17:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •