Pike se pari pershendetje te gjitheve,me thene te drejten u shokova kur pashe kaq shume anetare ne kete fare,dhe e falenderoj personin qe me ndihmoi dhe me orientoi per kete faqe.Fillimisht mendova se sa interesante mund te jene keto biseda virtuale midis njerezve ,por megjithate hajde se po e vizitoj njehere.Dhe me mori pak shume kohe pasi duhet te rregjistrohesha,por pastaj kur pashe qe ketu kishte vertete shume tema interesante dhe tema qe ne momente te caktuara te dites,sidomos ne shqiptaret jashte atdheut pas nje dite teper te lodhshme dhe pse jo dhe te stresuar mund te kalojme nje ore te kendshme duke lexuar dhe duke shprehur lirshem ndjenjat tona.Nejse shume e zgjata me proceduren se si e mora vesh per kete faqe,tani po kaloj tek prezantimi i vetes,une jam nje studente e shkencave politike dhe jetoj momentalisht ne usa.Jetoj ketu prej gati 7 vjetesh dhe jam e ambientuar me kete jete,por do te zgjidhja Shqiperine ne qofte se do te na jepte me teper shance ,ne brezit te ri.Jam 21 vjec dhe origjinalisht jam nga Shkodra por kam rritur ne Sarande ,vend i cili eshte bere per tu adhuruar sidomos gjate beharit.Shpresoj qe te kaloj dhe une mire midis jush ,por dhe ju te beheni miqte e mi.
Me respekt Jorida.
Krijoni Kontakt