Une personalisht nuk mund te bej asgje. Kur nuk ke rrugezgjidhje gjej ndonje ballkon dhe fillo te mendosh seriozisht cfare ke bere ne jeten tende dhe cfare le pa plotesuar
Une personalisht nuk mund te bej asgje. Kur nuk ke rrugezgjidhje gjej ndonje ballkon dhe fillo te mendosh seriozisht cfare ke bere ne jeten tende dhe cfare le pa plotesuar
Pershendetje samer.
Une mendoj qe nje rrugezgjidhje ka perhere.
Ulu pak dhe mendohu.Merr nje shishe birre,ndiz nje cigare dhe avash avash kthjellohu.
Kudo qe te jesh,do gjendesh perhere midis asaj qe ke bere dhe asaj qe do besh.
Pak rendesi ka ate qe ben ne jete.E rendesishme eshte qe te japi lumturine dhe kenaqesine.
Mos e mundo veten tende te arrish gjithēka por gezohu me ate qe arrin..kjo eshte jeta.
miqesisht
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Jam dakort me leci.Une mendoj qe nje rrugezgjidhje ka perhere.
Por per mendimin tim, ne vend qe te arrish nje zgjedhje te mire, mundohu te diskutosh ate qe te shqeteson apo ate qe te intereson (apo edhe ste intereson) me njerez te afert, diskuto deri sa te arrish dicka bindese dhe shfrytezuese ne vend qe te veprosh sipas asaj qe je bindur se eshte e mire per ty.
Une mendoj e nje rrugezgjidhje ka perhere.
Vetem duhet gjetur. Dhe nese nuk gjendet ateher jemi ne rruge pa krye dhe fund. Por prapseprap eshte e papranueshme. Humbja nuk pranohet.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Krijoni Kontakt