Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 96
    ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220

Padova!!! ku ne mencat sdutentore gjuha zyrtare eshte shqipja...

Nisem nga nje prezupost ...: keto 2 vitet e fundit kane ardhur shume student shqiptar ne kete qytet ... duke njohur mire veshtiresit qe ju hasni ose do te hasni ( mbi te gjitha per sa i perchet allogio-s) ju uroj nga zemra zoti jua prift mbare .
    Eshte teper e lezetshme fakti : ndodhesh ne menze dhe te gjithe flasin shqip... gati gati dhe guzhinjert e kane mesuar ...... me duket ndonje here se ndodhem ne Shqiperi... por sa del jashte kethehesh ne realitetin e perditshem.... Duke pare njohur dhe jetuar persona dhe realitete te ndryshme ...
    Ndonjehere me lind nje pyetje sa nga keta kane ardhur tamam per te studiur....? dhe sa nga keta do ta mbarojn kete te flamosur fakultet...

Tregoni realitetin tuaj nese se nuk ndihmojm njeritjetrin te pakten ti themi nje llaf te mire
    ciao bella gente......
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

my prince arrived Maska e joanna
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    300
    KJO ESHTE POZITIVE O NJERI.c'te them une qe qe ne universitetin tim nuk ka edhe shume qe mos them ralle shqipetare.
    sa per fakultetin kush do ta mbroje apo jo eshte teme teper e gjate.te vetmen qe mundemi te bejme eshte ti urojme bashkatdhetareve suksese dhe kush te jete i denje le t'ja dale mbane.
    ciao dhe ja kalofshi mire kudo qe gjendeni
    _Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
    -jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
    E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

joanna

...POZITIVE?...ndoshta
    ...megjithate desha te te sqaroja diēka.
    Ti thua qe ne fakultetin tend ka pak studente shqiptare,por edhe ketu te tille figurojne vetem ne regjistrat e shkolles se neper aulat e leksioneve gjen pak te tille...gje qe sdo ta thosha per sa i perket popullimit te mensave,klubeve apo parqeve
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-09-2003
    Vendndodhja
    Ne France
    Postime
    13

padova

per mendimun tim eshte 1 gje pozitive sepse keshtu do te jemi akoma me te shkolluar . ne shkollen time (ne france )nuk as edhe 1 shqiptar dhe njehem pak i vetmuar .nuk ka gje me te besdishme qe gjithe diten te flasesh frengjisht dhe kur te shkosh me fjetur te shuash bonne nuit(naten e mire)ku do te preferroja te thoja naten e mire ne shqip .Por pastaj kur mblidhem me shoket e mi shqiptar nuk pushoj se foluri shqip.CIAO
    djali kavajas me venbanim ne france

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    DHE UNE BESOJ SE ESHTE POZITIVE.
    KY FAKT TE BEN MOS TE NDJEHESH VETEM. PARA 3 VJETESH KETU NE SELANIK BEJA MESIM TEK INSTITUTI ITALIAN.
    PASHE NJE DITE TEK PO VESHTROJA DATAT E DISA PROVIMEVE NJE EMER SHQIPTAR NE LISTEN E NXENESVE QE DUHET TE JEPNIN PROVIMIN TE PARET. ENDRI GOLE- DURRES- ALBANIA
    U SHTANGA DHE U PERPOQA SHUME DITE TA GJEJA ATE PERSON. ME NE FUND E GJETA. ME THA SE DHE AI KISHTE PARE EMRIN TIM NE ATE LISTE DHE ME FJALEN ALBANIA PRANE EMRIT DHE KISH PYETUR NE SEKRETARI PER KLASEN TIME. U GEZOVA ME TE VERTETE QE E NJOHA DHE U NDJEVA SHUME MIRE QE NE GJITHE ATE TURRME STUDENTESH NDODHEJ PERVEC MEJE DHE NJE SHQIPTAR TJETER.

ESHTE KREJT TJETER LLOJ BISEDE SE ATA QE VIJNE NE NJE SHTET PER TE STUDIUAR E MBAROJNE SHKOLLEN APO JO.
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

jonida

ne te vertete kjo teme eshte nje bisede aq e gjate dhe e nderlikuar sa eshte e pamundur qe te shprehesh te gjitha ato qe sheh e mendon ketu...
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

i/e regjistruar Maska e LoZar
    Anėtarėsuar
    25-02-2003
    Vendndodhja
    ne vendin me romantik te botes
    Postime
    109
    Ciao Greendrag

pershtypja qe kam une se ti nuk ke hiē " il senso dell'umore" kujton sikur une kenaqem duke u talle me ty por gabohesh caro ( ne ket rast shkon tamom).
    Une mundohem te jap ndonje stimul me se qesharak muhabeteve tuaja qe mi fanno cascare le palle nga aq ripetitive qe jane.
    Mundohu te argetohesh se s'je ne shqipni qe te gjith ta kan me t'futme.
    Po me shkolle, mire?
    Ciao
    Senza rancore!
    "...coloriamo la vita per non sprofondare nel buio"

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

LoZar

Pershtypjet e tua si gjithmon jane te gabuara.Sdua te zgjatem shume sepse nuk ja vlen te harxhoj kohen me ty sespe ka mjaft tema interesante.
    Desha vetem te komentoj ate faktin e te futmes qe permend zotrote ( ne radh te pare ti se ke idene se sa argetohem une ketu).
    Me then te drejten e kam harruar paksa si vete ky muhabet ne shqiperi por desha me te theksu se sa per te futme o behen ktu me henger njeri tjetrin o ska..
    Gjithmon do pare edhe fakti nese e lejon te ta fusin se kush gjen budall perpara do ja fusi ska ēte bej por po ju dhe rast ketu sta pertojn !!!
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

s'du Maska e Lela01
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    ku m'do qefi
    Postime
    146
    Shumica e studenteve shqiptare ne Itali kane ardhur per studime por pastaj nga shume probleme te tjera jane detyruar te nderrojne fakultet..... por nuk perjashtohet fakti qe ka shume te tjere qe vazhdojne shkollen, nuk e mbarojne per 3 vjet po per me shume por rendesi ka qe e mbarojne dhe per te konkretizuar kte kemi shume raste shqiptaresh qe jane laureuar dhe qe kane ecur shume mire ....(ti mund ti dish me mire se une..)
    Nqs je i lumtur mos bertit
    se trishtimi e ka gjumin e lehte....

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

lela

Nqs jam un ai "ti" qe mund ti di me mire,sepse un jam parafolesi ...
    s'mund te them se sa me pak apo me mire se ndonje tjeter i di ca gjera po edhe fare injorant sjam ne kete fushe dhe nuk kujtoj te kem thene ndokund se ska nga ata qe e mbarojne kete te flamosur shkolle e per fat te mire shume prej tyre i kam njohur edhe personalisht dhe ne nje fare menyre me kan dhene gjithmone nje fare shtytje per te ecur perpara ne nje fare menyre e per te besuar se me perpjekje e dhe me pak vuajtje ,se ske nga tia mbash ,diēka do te dale ose si i themi nga anet tona ne mos rrjedhe do te pikoje.
    pastaj mua as qe me intereson se ēbejn te tjeret me jeten e tyre se studiojn a se punojn gjithsekush zgjedh rrugen e tij...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga greendrag : 05-11-2003 mė 12:18
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Huazimet e gjuhėve tė huaja nga gjuha shqipe
    Nga bela70 nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 650
    Postimi i Fundit: 06-03-2024, 14:35
  2. Si pozuan burrat e shtetit shqiptar?
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-02-2009, 09:28
  3. Fjalori latin-shqip i Frank Bardhit
    Nga King_Gentius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-01-2006, 23:46
  4. Gjuha zyrtare e Shqiperise
    Nga XimiD nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 02-05-2003, 22:03
  5. Pastėrtia e Gjuhės Shqipe
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-03-2003, 03:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •