E di qe shumica e juve jeni prej Shqiperise, por une erdha ne kete faqe sepse me ka marre malli me pa fytyra Shqiptare, kam harru si doken djemt prej atje. Emrin e kam Doruntine, por eshet shume i gajte keshtu qe shumica e njerezve me thirrin Tina. Jam nga Prishtina dhe jetoj ne Phoenix, Arizona. Teper eshte nxeht ketu edhe po me mungon Kosova shume. Jam pak e re, 16 vjet, por te shumten e kohes dukna ma e vjeter. Fotografija ne kete faqe eshte prej vitit te kaluar, edhe nuk kam dryshu shume. Une luj tenis per shkolle, dhe kam qef me kalu kohen me shoqeri. Une planifikoj ta studijoj international business ose me u ba ambasador i u.s. ne kosove, nuk di ende kam kohe me zgjedh diqka....
Prej djemve, une kisha dash dikon qe nuk ka nevoj me u kone 'cool' tere kohen. Ska lidhje mos me qene perfekt. Nese rrexohesh ne shkalle, qeshim bashke. Nuk jam me dikon tash per tash, nuk kan mbete shume djem te mire, ose ose nuk kam taku nje. Nese don te flasish me mua, ska problem, veq shkruj....
Nuk kam shume me thone, kjo eshte hera e pare ne kete faqe, nuk di shume per forumin shqiptar. Keshtu qe, tung per tash.
Qe nje foto. Enjoy!
Tina
Krijoni Kontakt