Me tregoni se me duket jam i vetmi.
Ari
Ari
An unexperienced life is not worth living. Socrates
i am from west virginia dhe une jame e vetme sbesoj te kete kemb shqiptari ketu.
Hey une jam ne harrisonburg, VA atje ku eshte James madison U. ... egla me shkruaj ndonje mesazh se qekemi afer....
Dx422
Ne Emigrim ne jetojme, por Shqiperine cdo dite e kujtojme!!
KU eshte ky harrisonburg dhe sa eshte large ne Backsburgu
Ari, une kam patur kontakte 2-3 vjet me pare me dy profesore shqiptare qe benin pune kerkimore plus mesimdhenie ne V-Tech. Njeri prej tyre jam i sigurt qe ka mbaruar ne Institutin e Kamez Tirane, kurse tjetrin nuk jam fort i sigurt. Jane te dy profesore dhe me familjet e tyre aty.Postuar mė parė nga Ari-Intimidator
Ari
Besoj se po te interesohesh mund te biesh ne kontakt me ta. Po i gjeta emails do te ti jap.
Albo
Postuar mė parė nga Albo
Ari, une kam patur kontakte 2-3 vjet me pare me dy profesore shqiptare qe benin pune kerkimore plus mesimdhenie ne V-Tech. Njeri prej tyre jam i sigurt qe ka mbaruar ne Institutin e Kamez Tirane, kurse tjetrin nuk jam fort i sigurt. Jane te dy profesore dhe me familjet e tyre aty.
Besoj se po te interesohesh mund te biesh ne kontakt me ta. Po i gjeta emails do te ti jap.
Albo
Epo keshtu more djema,ta ndihmojme njeri tjetrin,se ndihmojme vetveten.Bravo,Albo.Ore Albo se shpejti kam qef te bej nje vizite ne USA se du me pa per nje "Fat Boy" ( Costum) dhe po qe se do e mor do vi ta pi nji kafe lali.Se ket rradh du me shetit.Si thua do ma japesh nje kafe apo jo? ha ha ha sa per shaka se ta jap une ska problem.
Pershendetje nga Harley
Flm per informaten, Albo..
Me rrespekt,
Ari
Posi jo, Ari. Sigurisht qe ka shqiptare ne Virginia Tech. Une jam shqiptare dhe shkoj tek Virginia Tech (jo ne Blacksburg Campus), jam ne veri ne Washington DC area.
Kam rreth dy vite ne Richmond Va.Nuk kam pare akoma ndonje shqiptar ketu ne Va
Kam qene ne Blacksburg ,Harrisonburg ,Charleston Wv,dhe nuk kam pare ndonje shqiptare.
Jam i sigurte qe ka shqiptar ne V-Tech dhe James madison U.
ardihasaj@yahoo.com
Hey
Ku jane shqiptart e Virginias.
Te shtunen me daten 30/10/04 kam nje party, pergezoj shpin qe sa kam blere.
Jeni te miiiiiiiiiiiirpritur.
Jeni te miiiiiiiiiiiirpritur.
It's going to be fun
Te interesuarit me kontaktoni ne e-mail ardihasaj@yahoo.com
Te henen 17/10/04 do te jem ne Roanoke Blacksburg area per nje jave.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ardian11 : 12-10-2004 mė 21:05
Krijoni Kontakt