BARCALETA NGA SUPERSTAR_N1
BARCALETA NGA SUPERSTAR_N1
Sa te Rrosh Do Te Dashurosh! Juventus For Life!!
Ca rob kishin bo i shpi t're ene, si e kon bo zanot kto koh't e funit, dojshin me i varė i patku kali ke dera, po para se me bo kėt' punė, menun me shku i herė ke hoxha e me pyt se a vi a s'vi ky muhabet. -Ēare,mre? Doni me varė patku m'derė t'shpisė e? E pse?-i pyti hoxha. -Po thonė se o sevap e t'hec mirė kur var i patku m'derė, o hoxhė. -Sa budallej qi ini!-vazhdoi hoxha,-po kali ka katėr copė si ato ene ha dajak pėr ditė, ju doni t'ju heci marė me nji.
AVIONI
Ne avion Zoterinj, komandanti i aeroplanit ju paralajmeron,se avioni po rrezohet, dhe i lutet zoterinjve pasagjere qe ti mbajne pasaportat me dhembe, duke evituar kaosin e zakonshem qe ndodh per njohjen e kufomave.
Djalli I Vogel
Xhoni erdhi nga shkolla me nje sy te nxire dhe me buze te prera. Nena bertiti dhe i tha: -Oh, Xhoni, prape je zene? -Po nene, une po mbaja nje djale te vogel, qe te mos e rrihte nje i madh. -Po cili ishte ai djali i vogel? -Une.
9 VJECARI
9 vjecar u kthye ne shtepi me hunde te pergjakur, me nje sy te nxire dhe me rroba te grisura. Ishte e qarte se ai ishte zene me dike, dhe kishte humbur. Ndersa babai po e mjekonte e pyeti se c'kishte ndodhur. - Eh babi tha ai, ftova lanin ne duel, dhe i lashe atij qe te zgjidhte arme. - Po ai? - Ai zgjodhi si arme motren e tij......
ASPIRINAT
U zgjova kete mengjes dhe u ndjeva shume keq, i thote nje tip nje shoku dhe vendosa te vras veten duke marre 1000 aspirina. - Po pastaj? - Pasi piva 2 dhe e ndjeva veten me mire.
LYPESI
Nje lyps i zgjat doren njerit qe po kalonte ne rruge dhe i kerkon 1000 leke. Ky zoteria e sheh lypsin dhe i thote: -Nqs. une te jap 1000 leke, ti do shkosh te pish me ato leke? Lypsi:"Jo, te betohem." -Po bixhoz do luash me keto leke? Lypsi:"Jo, te betohem." -Mire hajde te kalojme nga shtepia ime bashke qe gruaja ime te shohe se cfare u ndodh atyre qe nuk pijne alkohol dhe nuk luajne bixhoz.
BREKET DHE RRUSHI
Nje fshatar po shkonte ne qytet per te shitur nje kosh me rrush. Gjate rruges duke ecur me gomarin e tij ,i bien nga lart nga nje ballkon, nje pale breke mbi kosh. Nderkohe i afrohen dy vajza dhe e pyesin: - O xhaje sa e ke rrushin ? - Shife ! i tha xhaja - Hiqi pra breket ta shofim rrushin !!
Ushtari
Oficeri dhe vajza Ne nje tren, ne nje kabine jane ulur nje ushtar dhe oficeri i tij, perballe nje gruaje ne moshe dhe mbeses se saj. Ushtari dhe vajza e re ja ngulin syte njeri-tjetrit kohe pas kohe por asnjeri nuk flet. Papritur treni kalon neper nje tunel dhe ne erresire nje puthje dhe nje shpulle e forte degjohet, por pas tunelit perseri qetesi. Gjyshja mendon: Mbesa ime veproi si duhet dhe mbroi dinjitetin e saj duke i rene ushtarit qe e puthi. Oficeri mendon: Shpulla ishte e forte dhe akoma fytyra me pervelon por vajzes i falet mqs me ra padashje ne vend te ushtarit. Vajza mendon: Me vjen mire qe ushtari mori guxim dhe me puthi, por dhe gjyshja veproi mire qe i ra atij. Ushtari: Vajzen e putha, oficerit ja rrasa sa m'hongri dora, e lujta mire kesaj rradhe.
Krijoni Kontakt