Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    SUPER [INC] Maska e SUPERSTAR_N1
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    475

Post Super Barsaleta Nga SUPERSTAR_N1

BARCALETA NGA SUPERSTAR_N1
    Sa te Rrosh Do Te Dashurosh! Juventus For Life!!

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    475
    Ca rob kishin bo i shpi t're ene, si e kon bo zanot kto koh't e funit, dojshin me i varė i patku kali ke dera, po para se me bo kėt' punė, menun me shku i herė ke hoxha e me pyt se a vi a s'vi ky muhabet. -Ēare,mre? Doni me varė patku m'derė t'shpisė e? E pse?-i pyti hoxha. -Po thonė se o sevap e t'hec mirė kur var i patku m'derė, o hoxhė. -Sa budallej qi ini!-vazhdoi hoxha,-po kali ka katėr copė si ato ene ha dajak pėr ditė, ju doni t'ju heci marė me nji.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    475
    AVIONI

Ne avion Zoterinj, komandanti i aeroplanit ju paralajmeron,se avioni po rrezohet, dhe i lutet zoterinjve pasagjere qe ti mbajne pasaportat me dhembe, duke evituar kaosin e zakonshem qe ndodh per njohjen e kufomave.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    475
    Djalli I Vogel

Xhoni erdhi nga shkolla me nje sy te nxire dhe me buze te prera. Nena bertiti dhe i tha: -Oh, Xhoni, prape je zene? -Po nene, une po mbaja nje djale te vogel, qe te mos e rrihte nje i madh. -Po cili ishte ai djali i vogel? -Une.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    475
    9 VJECARI

9 vjecar u kthye ne shtepi me hunde te pergjakur, me nje sy te nxire dhe me rroba te grisura. Ishte e qarte se ai ishte zene me dike, dhe kishte humbur. Ndersa babai po e mjekonte e pyeti se c'kishte ndodhur. - Eh babi tha ai, ftova lanin ne duel, dhe i lashe atij qe te zgjidhte arme. - Po ai? - Ai zgjodhi si arme motren e tij......

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    475
    ASPIRINAT

U zgjova kete mengjes dhe u ndjeva shume keq, i thote nje tip nje shoku dhe vendosa te vras veten duke marre 1000 aspirina. - Po pastaj? - Pasi piva 2 dhe e ndjeva veten me mire.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    475
    LYPESI

Nje lyps i zgjat doren njerit qe po kalonte ne rruge dhe i kerkon 1000 leke. Ky zoteria e sheh lypsin dhe i thote: -Nqs. une te jap 1000 leke, ti do shkosh te pish me ato leke? Lypsi:"Jo, te betohem." -Po bixhoz do luash me keto leke? Lypsi:"Jo, te betohem." -Mire hajde te kalojme nga shtepia ime bashke qe gruaja ime te shohe se cfare u ndodh atyre qe nuk pijne alkohol dhe nuk luajne bixhoz.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    475
    BREKET DHE RRUSHI

Nje fshatar po shkonte ne qytet per te shitur nje kosh me rrush. Gjate rruges duke ecur me gomarin e tij ,i bien nga lart nga nje ballkon, nje pale breke mbi kosh. Nderkohe i afrohen dy vajza dhe e pyesin: - O xhaje sa e ke rrushin ? - Shife ! i tha xhaja - Hiqi pra breket ta shofim rrushin !!

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    475
    Ushtari

Oficeri dhe vajza Ne nje tren, ne nje kabine jane ulur nje ushtar dhe oficeri i tij, perballe nje gruaje ne moshe dhe mbeses se saj. Ushtari dhe vajza e re ja ngulin syte njeri-tjetrit kohe pas kohe por asnjeri nuk flet. Papritur treni kalon neper nje tunel dhe ne erresire nje puthje dhe nje shpulle e forte degjohet, por pas tunelit perseri qetesi. Gjyshja mendon: Mbesa ime veproi si duhet dhe mbroi dinjitetin e saj duke i rene ushtarit qe e puthi. Oficeri mendon: Shpulla ishte e forte dhe akoma fytyra me pervelon por vajzes i falet mqs me ra padashje ne vend te ushtarit. Vajza mendon: Me vjen mire qe ushtari mori guxim dhe me puthi, por dhe gjyshja veproi mire qe i ra atij. Ushtari: Vajzen e putha, oficerit ja rrasa sa m'hongri dora, e lujta mire kesaj rradhe.

Tema tė Ngjashme

1. Nja 2 Barsaleta Nga Une
    Nga ACE_MAN nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-12-2006, 12:50
  2. Disa Barsaleta te Qeshim Pak
    Nga EL_NiNiO nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 05-09-2003, 11:14
  3. Barsaleta ne Anglisht
    Nga *Ema* nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2003, 15:04
  4. Ja dhe ca barsaleta nga tironsi per qef
    Nga vagabondi1 nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 24-08-2003, 14:21
  5. Barsaleta
    Nga Beni_Sh nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-06-2003, 15:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •