JA CA BARSALET NGA TIRONSI
nje shqiptar ne greqi po kerkonte pune se kishe mbetur pa nje leke . Kerko e kerko i vetmi vente qe gjeti ishte te kopeshti zoologjik. Atje i thane qe do vishej si luan dhe do luante rolin e luanit. Nejse u veshen mikun dhe e cojne atje ku rinin luanet. E plasen brenda kure cte shikoj nje tiger qe vinte verdalle . I shkreti i pataksur fillon e bertete ndihme , ndihmeeeee ... ne kete kohe ia pret tigri pusho more se na q... nenen na le pa pune![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ne nje dite me mjegull nje rugac ,pasagjeri i nje treni,po dhist.e na dritarja.ne pak sekonda dikush e kap nga prapanica dhe i thote :e bucko te ka zene treni!ishte polici i trenit.
------------------------------------------------------------------------------------
ishin dy veta te cilet kishin humbur rrugen dhe kishin perfunduar ne nje pyll.Ju vjen nje turrme me 'indiane'te etur per sex dhe sa i shikojne ju turren ketyre te dyve.Duk vrapuar per tu ngjitur te nje peme keta te dy,njeri i ven sterkembeshin tjetrit dhe ngjitet te pema duke e lene shokun fatin e te cilit e merrni me mendMbas nje dite perseri duke ecur neper pyll perseri u dalin para 'indianet' e etur per sex dhe ja fusin vrapit perseri keta te dy.Ai qe e hengri radhen e pare u tregua me i zgjuar kete here dhe sapo ju afruan pemes i ven sterkembeshin shokut tjeter dhe ngjitet vete ne peme.Kur vjen turma aty..para se te fillonin aktin shefi i tyre u thote'Prisni boll e torturuam kete te shkretin..le te marrim ate qe eshte larte kete rradhe..
------------------------------------------------------------------------------------
NJE CIFTI I RI I MARTUA
NJE NATE GRUJA I THOTE BURRIT
BURRE NUK JAM E KENAQUR ASPAK ME TY
PESE I THOTE BURRI GRUAS PJA I THOTE-
GRUJA NUK JAM E KENAQUR NE SEX
SEPSE E KE TE VOGEL
I DESHPERUAR BURRI SHKON TEK DOKTORRI
DOKTORR KAM NJE PROBLEM TE MADH
CFAR I THOTE DOKTORRI BURRIT
GRUJA IME NUK ESHTE E KENAQUR NGA UNE NE SEX
DEGJO I THOTE DOKTORRI DOTE JAPTE NJE ILAC TE MIRE
PER ATE PUNE
DHE DOKTORRI I JEP NJE SHISHE ME ILAC PER TU RRITR
K... DEDJO DO TA PISH PIK.PIK KETE ILAC.
EMIR I THOTE BURRI
SHKON NE DARKE TEK GRUJA DHE PIN NJE PIK
DHE FILLON SEX, POR GRUJA NUK NDJU GJE
BURRI U MERZT DHE E PIU TE GJITHE ILACIN
PAS 5 MINUTA FILLOJ TI RITEJ
U GEZUA PER CASTIN .MBAS DISA DITESH KJO CESHTJE U BE PROBLEM NE
FSHAT MBLIDHEN FSHATARET DHE JA PRESIN POR ATIJ I RITESH PA'MASE
VENDOSIN TA VRASIN . E VRASI DHE E VARROSIN ME PSPRAPTHI
NA AJO DITE FSHATI RA NE QETSI .
PAS 5 VITEVE VJEN NJE LETE NGA AMERIKA
;HIQENI ATE QE KENI VARROSUR ME KOK POSHTE SE KA DALE NE AUTOSTRADE
DHE PENGON QARKULLIMIN E MAKINAVE
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grate e fshatit, qe i rujate zoti ishin shume pasionante, kur refeheshin tek prifti nuk i thoshin qe e kam bere ate pune me nje burre tjeter por thoshin: O urate shkava sot.... dhe prifti bente zakonin duke falur mekatin e tyre. Nje dite te bukur prifti largohet dhe ne vend te tij vjen nje prift tjeter i cili nuk e dinte kete lloj bisede............. Grate shkonin nje nga nje dhe i thoshin o prift shkava sot.... o prift shkava sot....
Prifti shume i shqetesuar e ngriti kete problem ne mbledhjen e komunes duke i thene kryetarit. Ore po rregullojini keto rruge se ngelen grate duke shkare dhe do na thyejne koken ndonje dite...
Kryetari me te tjeret qe e dinin si ishte muhabeti filluan te qeshnin....
Qeshni ju qeshni tha prifti por edhe grate tuaja kan shkare nja dy tre here
Krijoni Kontakt