Si ju duket ky fenomen shqiptar?
Si ju duket ky fenomen shqiptar?
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Ne te gjitha kohrat, epokat, dhe sistemet mbareboterore, ky fenomen ka qene edhe eshte epidemi e njerezimit. Sa per Shqiperine mendoj se po merr permasa me te medha keto kohet e fundit.
Dhe te mos harrojme se eshte kaq e lehte te gjykosh te tjeret...
Give light and the darkness will disappear of itself.
Erasmus (d. 1536)
Hmm jam shume dakort me iden tende Hobbit..ne Shqiperi permasat sa po vijne e po arrijne te behen gjigande...te gjithe gjykojne pa menduar..."Se kush jam une qe te gjykoj dike"....
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
Me duket injorance!
Njerzit e papune dhe qe nuk kane se me cfare dhe ku ta shpenzojne kohen e tyre, domosdo me thashetheme do te merren, skane tjeter. E urrej!
eshte shume injorance e madhe po ske ca me i bo...
Kush tha qe ekziston vetem ne shqiperi.????
Me e perhapur ne SHqiperi ku eshte dhe injoranca me e perhapur.Nuk kane cte bejne njerezit tere diten dhe do te merren me thashatheme.Po domosdo,dicka do ta bejne se nuk rrihet kot.Si i thone nje fjale"Kur nuk ke pune do te luash deren"Ata nuk luajne deren por mbajne dynjane me goje dhe i karakterizojne sipas interesit te tyre por pa u pare me pare ne nje pasqyre per vete,sepse"I shari te shan"dhe ndoshta vertetohet dhe per ata qe gjykojne te tjeret.
[size=0.6]DaCa O NoApTe As Fi PlEcAt
DiMiNeAtA Ai StIi Ce-Ai Ce-Ai ViSa
Si AdORmI aSa LaNgA InImA mEa!
Lasa LuMeA Sa ZiCa Ce VrEa
N-o MaI cReDe AsCuLtA-Ti InImA
StiI pReA bIne,NuMaI tIe Ti-As Da
JuMaTaTe DiN pErNa MeA![/size]
Te jesh i mire do te shajn(mbajn ne goj) nga inati.
Te jesh i keq do te shajn(mbajn ne goj) se je per te share.
Po dhe nqs punen qe te takon nuk e ben si duhet apo e ben me anmbajtje dhe mund te te gjykojn.
(kjo tem eshte cik si me spec)
Ju pershendes te gjithve!
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Ke bisht ta vene, ske ta heqin! Nje e vertete qe ndodh kudo me te gjitha rracat jo vetem tek ne Shqiptaret.
ohhh per te gjykuar te tjeret jam e para...srri dot pa e hapur njecik gojen... e kam ne gjak... (si shqiptare qe jam)...po mendoj se eshte dicka shume shume e poshter....nejse bye
dhe une me(Lo Bello) jam , sjane ata vetem shqiptaret qe gjykojne .
nuk me pelqen te gjykoj por , ndonjehere dhe te ndodhe diēka e tille.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Krijoni Kontakt