A MUND TA FALNI NJE SHOK KUR AI KA SHKUAR ME TE DASHUREN TUAJ
kisha pas deshir me lecu mendimet ejuj te nerum Djem
sa i perket mendimit tim un doyjau jap ma von mendimin tim![]()
A MUND TA FALNI NJE SHOK KUR AI KA SHKUAR ME TE DASHUREN TUAJ
kisha pas deshir me lecu mendimet ejuj te nerum Djem
sa i perket mendimit tim un doyjau jap ma von mendimin tim![]()
Mė vjenė ndonjėherė nė mendje, e nuk shkruaj dot. Mė duket sikur tė gjitha fjalėt para teje janė tė kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie pėrsėri, e si mund tė jem i qetė kur nė zemėr je ti?! Prandaj shko moj vajzė, shko ti prej kėtej, largohu...
N.q.s lidhja me ate vajzen nuk kan qene serjoze dhe e ke pas vetem per nevojat e tua personale...un mendoj qe do vazhdosh ti flasesh perseri shokut por gjithmone jo si me pare.
Kurse kur ti e do me gjithe shpirte te dashuren tende...un mendoj qe shoku nuk duhet falur sepse ai ne rradhe te pare nuk te ka RRESPEKTUAR ty.
Me rrespekt Enika!
Life is B E A U tiful :)
shum flm lal per shkrimin tan je shum emre kuthushme Enika
me rrespekt beni
Mė vjenė ndonjėherė nė mendje, e nuk shkruaj dot. Mė duket sikur tė gjitha fjalėt para teje janė tė kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie pėrsėri, e si mund tė jem i qetė kur nė zemėr je ti?! Prandaj shko moj vajzė, shko ti prej kėtej, largohu...
Enika me ty jam, plotesisht mbeshtes mendimin tend
sido qe te jete nje shok qe tundohet deri aty sa te te prek dashurine tende (qofte kjo edhe loje) nuk mund te besosh se eshte vertete shoku yt i mire.(ka lloji lloji shokesh po une per vete nuk ia fal kurre.
... Shqiptaret edhe po te shkojne ne nje bordello e kane te veshtire te luajne me te njejten prostitute e jo me me te dashuren. Nuk di c'te them po mua me duket e pafalshme.
...
Ne kete rast nuk behet me faj, vetem shoku, por edhe e dashura. Madje do te thosha ajo e ka fajin me te madh. Edhe budalleku eshte faj ne kesij rastesh. Asnje mik nuk tundohet po qe se nuk e perdredh nje cike bishtin ajo. Disa femra lehtesisht mund ti krahasosh me bucat, qe ndjellin cdo mashkull. E neveritshme nje histori e tille.
...
po te isha une i tradhetuar keshtu dyfish nga miku dhe nga edashura do t'i lija te dy .
.................................................. .................................................. ...
sa e pabese eshte bere jeta! Ne kete rast nuk je vetem ti i tradhetuar . Te tradhetuarit e vertete jane ato te dy. Pasi se pari kane tradhetuar vetet e tyre. Me vjen keq per te tria personazhet e nje ngjarje te tille.
...........
me respekt macia!
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
UN PO JA LEJOJ VETES TA SHOH PROBLEMIN NGA NJE PIKEPAMJE TJETER.ESHTE E VERTETE TRADHETIA ESHTE NJE GJE SHUME E NDYRE POR DASHURIA JO.MBASE AI SHOK DHE AJO E DASHUR E DUAN MARREZISHT NJERI TJETRIN.PERSONALISHT NUK NJOH ASNJE NGA PALET POR KUR SHOKU ME I MIRE TRADHTON BESIMIN TEND 2 JANE GJERAT:O ESHTE BIRI ME I MADH I K....S QE MUND TE EKZISTOJE NE BOTE OSE ESHTE CMENDURISHT I DASHURUAR.DHE NDOSHTA MUND TE JETE E NJEJTA GJE DHE PER TE DASHUREN.JO GJITHMONE ESHTE E LEHTE TE THUASH MORI FUND.
RESPEKTE
Sa per mendimin tim me ka ndodhur ky situacion. Shoqja ime e ngushte shkovi me te dashurin tim. E fala sepse gabime bejme qe te gjithe ne jete. S'ishte shum e lehte, por tan di me mire si te veproj kur dicka e tille me rastesisht perseri.
Holla Back!!!
njerezit gjithmone bejme gabime
eshte e ditur
por mendimi im eshte se ai shok nuk eshte i sinqerte
un do e falja por asedhe njihere nuk do e trajtoja si me pare
thanks ILDA
Im so crazy in love
moderatore, a mund kete teme ta vendosni ne rubriken perkatese?, ketu eshte e gabuar.
Flm
albanish by nature
nje shok qe e ban nje gja te till nuk i thom ma shok
pasi ne shoqeri nuk duhet te ndollin gjana te tilla
nese kam pas ni vajz sa me kalu kohen asht tjeter gja
ndersa kur te jet nje dashuri serioze
ska gja ma te keqe se me noll ni gja e till
eshte nje gja qe ska te falur
ne nje shoqeri te sinqert nuk menoj se ndoll kjo gja.
ju pershendes te gjithve
Krijoni Kontakt