Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16

Smile Të dhëna për kompaninë Abissnet

doja te dija disa te dhena per kompanine qylfon e cila eshte e lidhur me abissnet. doja te dija disa te dhena per cmimet dhe per lidhjen e saj. do falenderoja ato te cilet e dine mire dhe jo thashetheme. isha i interesuar ta merrja disa mendime...

Olsi
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Nuk ta keshilloj Qylfonin. Ka tarifa si gjitha te tjerat po puna eshte se linja qe te ofrohet nga abisnet eshte cop cop, dhe VOIP eshte shume i ndjeshem ndaj linjes qe merr.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-07-2007
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    8

Thumbs down

I ke rene pikes. Kompani me ibret zor se gjen ne Shqiperi. Le po mundohet breshka te fluturoje (""" Donald Trump-i shqiptar .... he he he sa larg eshte i uruari """"

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga derdusha Lexo Postimin
    I ke rene pikes. Kompani me ibret zor se gjen ne Shqiperi. Le po mundohet breshka te fluturoje (""" Donald Trump-i shqiptar .... he he he sa larg eshte i uruari """"
    M'fal, a ka naj kompani tjetër që ofro internet me çmim të lirë përveç firmës së Trumpit?

Nuk ka. At'herë?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 08-08-2008 më 18:32
    Life's too short to remove USB safely.

Mos harroni qe eshte road runneri shqiptar "Albtelekomi" me shpejtesi sketerr 56 kb/s.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    prinsi mer se kom mor vesh qe ne Janar te 2009 Albtelekom do shperndaj linja interneti me kontrate 6 mujore dhe 1 vjecare me linje adsl duke varjuar nga 512 kb/sec deri ne max 2 MB/sec sigurisht me cmimet te varjushem nga linja qe kerkohet

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Me sa di une ABcom (ICC) ka filluar te shperndaje VoIP, nuk jam i sigurt per cmimet.
    Ndersa ASC shperndan Cable Internet dhe do kete pos VoIP edhe TV-Cable se shpejti,

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anëtarësuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    une po ju jap nje linjen qe perdor vete ASC per me shume te dhena shkoni ne kete adrese www.asc.al kam 5 muaj qe e perdor dhe jam i kenaqur.
    pershendetje

O marols nuk ka asnje te dhene ketu mer une i dergova dhe email.Pash rreklamen te VizionPlus dhe thane qe lidhjet fillojne ne 1 shtator,.Ku ti gjej tarifat e ketyre une...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-09-2004
    Postime
    253
    Nuk e di a i pate tarifat e Albtelecomi-t per ADSL: http://www.albtelecom.al/index.php?o...d=43&Itemid=87

lene per te deshiruar

Me cme tha nje shok, Abisneti kishte futur dhe modemin brenda kostos se instalimit. (psh. 125Euro me router adsl wireless perfishre).
    Muajin qe kaloj une e kisha me limit 8GB dhe ditet e fundit kalava me +5-6Gb dhe nuk mu mbyll linja.

Shpresojme qe konkurenca te shkundi sadopakpak cmimet dhe cilsine e sherbimit te ketyre kompanive.
    ....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 188
    Postimi i Fundit: 02-09-2013, 21:37
  2. Interneti pa tela hyn në baret dhe hotelet e Tiranës
    Nga Fiori në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-11-2009, 11:57
  3. Vehbi Alimuçaj në gjendje të rëndë
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 20:12
  4. Biografi Bosash..
    Nga Brari në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-12-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •