doja te dija disa te dhena per kompanine qylfon e cila eshte e lidhur me abissnet. doja te dija disa te dhena per cmimet dhe per lidhjen e saj. do falenderoja ato te cilet e dine mire dhe jo thashetheme. isha i interesuar ta merrja disa mendime...![]()
doja te dija disa te dhena per kompanine qylfon e cila eshte e lidhur me abissnet. doja te dija disa te dhena per cmimet dhe per lidhjen e saj. do falenderoja ato te cilet e dine mire dhe jo thashetheme. isha i interesuar ta merrja disa mendime...![]()
Nuk ta keshilloj Qylfonin. Ka tarifa si gjitha te tjerat po puna eshte se linja qe te ofrohet nga abisnet eshte cop cop, dhe VOIP eshte shume i ndjeshem ndaj linjes qe merr.
I ke rene pikes. Kompani me ibret zor se gjen ne Shqiperi. Le po mundohet breshka te fluturoje (""" Donald Trump-i shqiptar .... he he he sa larg eshte i uruari """"
Mos harroni qe eshte road runneri shqiptar "Albtelekomi" me shpejtesi sketerr 56 kb/s.
Keyboard not found .... press any key to continue!
prinsi mer se kom mor vesh qe ne Janar te 2009 Albtelekom do shperndaj linja interneti me kontrate 6 mujore dhe 1 vjecare me linje adsl duke varjuar nga 512 kb/sec deri ne max 2 MB/sec sigurisht me cmimet te varjushem nga linja qe kerkohet![]()
Me sa di une ABcom (ICC) ka filluar te shperndaje VoIP, nuk jam i sigurt per cmimet.
Ndersa ASC shperndan Cable Internet dhe do kete pos VoIP edhe TV-Cable se shpejti,
une po ju jap nje linjen qe perdor vete ASC per me shume te dhena shkoni ne kete adrese www.asc.al kam 5 muaj qe e perdor dhe jam i kenaqur.
pershendetje
O marols nuk ka asnje te dhene ketu mer une i dergova dhe email.Pash rreklamen te VizionPlus dhe thane qe lidhjet fillojne ne 1 shtator,.Ku ti gjej tarifat e ketyre une...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nuk e di a i pate tarifat e Albtelecomi-t per ADSL: http://www.albtelecom.al/index.php?o...d=43&Itemid=87
lene per te deshiruar
Me cme tha nje shok, Abisneti kishte futur dhe modemin brenda kostos se instalimit. (psh. 125Euro me router adsl wireless perfishre).
Muajin qe kaloj une e kisha me limit 8GB dhe ditet e fundit kalava me +5-6Gb dhe nuk mu mbyll linja.
Shpresojme qe konkurenca te shkundi sadopakpak cmimet dhe cilsine e sherbimit te ketyre kompanive.
....
Krijoni Kontakt